icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kolibricek36
29. čer 2016

a jo vlastně, @maggie_ ponožky- já na to zapoměla, že by potřeboval i druhou 😀 😀 😀

jarmulka
29. čer 2016

@lentilka04 a jak bylo napsáno : pořádně tu rozesej ty těhu bacily - pěkně z plných ,,plic,, 😀 . A negravidní holky na druhém konci INHALUJEME !!!!! INTENZIVNĚ, NEFLÁKÁME TO 😀 !!!!!

janina29k
29. čer 2016

@maggie_ Tak toho zubaře nezávidím. Jednou stačilo, po druhý nejdu ani za nic... tak mě napadlo, že porod si chci zopakovat, ale trhání moudráku ne....

kolibricek36
29. čer 2016

@janina29k @maggie_ no, mi trhali moudráky v celkové narkoze - rostly kde neměly , no akorát jsem 2 týdny jedla kašičky

janina29k
29. čer 2016

@kolibricek36 no mě právě ne a hodinu ho dr rvala ven a druhej je prej ještě horší

maggie_
29. čer 2016

@kolibricek36 Noo něco pošlu 😀 všechno nachystej, možná i mléko a sušenky, kdybych byla tak zoufalá, že bych poslala třeba u Rudolfa se Santou 😀

@janina29k_ Tak s porodem nemůžu soudit, ale mě to vytrhnutí ani nebolelo a dokonce byl mnohem šikovnější a rychlejší, než ten, co mi trhal asi před dvouma měsícema, ale tu dáseň jak rozřezal, to bolí jak kráva ... Bolí mě z toho celá strana, že mám pocit, že mě bolej ty zuby snad všechny.. 😀

@kolibricek36_ No jak píšu no, jako já to teda neměla v celkový narkóze, pouze lokální injekce, ale dobrý, fakt v pohodě....ale rozřezal mi dáseň dole a podle mě zajel až nějak hluboko tim laserem, nevim....dneska mám ještě přijít..

kolibricek36
29. čer 2016

@maggie_ @janina29k no to věřím, mi to dělali v narkoze bo mi trhali (no neměli za co chyitit) odě spodní naráz

digisek
29. čer 2016

@maggie_ kočko to ti nezávidím....mě trhali postupně 3 a u dvou jsem měla zánět a to je pak pocuc když ti nezabírá injekce....a pak pěkně rozříznout protože měl kořen rozdvojenej a zakleslej do sebe, takže jen nahoru to nešlo.........tfuj, ještě teď když si na to vzpomenu tak na mě jdou mdloby.....když jsem pak po 3 hodinách vyházela z ordinace byla jsem zralá na týden neschopenky 😀

katty77
29. čer 2016

@digisek @maggie_ tak to já ten týden neschopenky fakt měla a dvakrát - dělali mi to samé, rozřízli dáseň, nějakým dlátkem páčili moudrák, ptž vyrostl jen do úrovně dásně, tak nebylo za co ho chytit, zašili a týden neschopenka. U prvního to šlo, ale u druhýho jsem se kroutila bolestí několik dní... Tak doufám, že máš plno ibalginů 😀 ať tě to brzy přestane bolet!

kolibricek36
29. čer 2016

@janina29k nevím odkud jsi, ale v Ostravě ve fakultce ti dají vybrat- aspon před 6 lety to tak bylo ...

kastanek87
29. čer 2016

@maggie_ ježíš, to ti nezávidím, nesnáším zubaře. Vlastně chtěla bych poznat člověka, co má zubaře rád 😀 přeji ať je ti brzo líp a nebolí to tak!

kolibricek36
29. čer 2016

@kastanek87 já jsem docela v pododě pokud jde o zubaře - horší na gyndě - tam tady chodím nerada - jsem hrozně stydlivá - možná je to následek z dospívání, ale dokopat se gyndu, když mě nic nebolí, nebo nečekám mimi, je fakt problém ☹

kastanek87
29. čer 2016

holky, mám ještě dotaz 🙂 stalo se vám někomu, že jste po pregnylu neměly zvýšenou BT? Respektive MUDr. mi potvrdil proběhlou ovulaci, ale BT je stále někde okolo 36,5. Dnes bych měla být nejspíš 3DPO.

upuska
29. čer 2016

@maggie_ nekrm laskavě moje ptáky hranolkama, když už tak krokety jsou lepčí 😀 ale vůbec bych je na to nezvykala..

jinak teda tu bolavou pusu ti vůbec nezávidim, když jsme u toho, tak se musim objednat na dentální hygienu, brr..nemam to ráda

@lentilka04 sílí, sílíí 🙂

kastanek87
29. čer 2016

@kolibricek36 fakt? Tak to jsi dobrá. A máš doktora nebo doktorku? Na gyndě... Pokaždé když jdu k zubařce, tak mám střevní potíže 😀 a to jdu třeba jen na preventivku. Já jako taky nejsem odvařená z gyndy 😀 ale jelikož musím chodit jednou za půl roku na kontrolu, tak už to tak nějak beru. Mám strach z toho aby se něco nezanedbalo.... ale moje mamka třeba nebyla tuším tak 4 roky a babička jakbysmet 😠 říkám jim to furt ať jsou, že to není možný bez prohlídky tolik let, no nedají si říct 🙄

kolibricek36
29. čer 2016

@kastanek87 ted už 3 roky doktorku, předtím se to tam střídalo - nikdy jsem nevěděla na koho narazím - s jedním mám uplně špatnou zkušenost - vyšetřoval mě přes vaginu - přitom jsme mu připomínala že jsem ještě pohlavní styk neměla - sice mi bylo přes 20 - ale copak každá ženská musí mít styk - prostě jsem čekala až po svatbě i když v té době jsem ještě s nikým nechodila - šíleně jsem se bála mužů ...
jako na preventivku se dokopu, to ano, taky bych nerada, aby se něco zanedbalo - jelikož u sestry se objevila rakovina - tak jí museli vše vzít - ale té to bylo už jedno, měla v té době 3 děti ...

upuska
29. čer 2016

@digisek
@kastanek87
@katty77
@janina29k
@kolibricek36 fuj holky, mám z toho uplně osypky..já mám naštěstí moudraky jen dva a nedam je pryč ani za zlatý prase, zatim ničemu nevadí, tak si je budu šlechtit 😀 tak ať se ti to pani @maggie_ brzy zahojí ..jo a to špinění ti přestalo?

katty77
29. čer 2016

@upuska dobře děláš 😀

kolibricek36
29. čer 2016

nic letím na kafe a na jahody ke tchánovcům, pozvali mě, abych si natrhala jahody na marmeládu, prý jich mají spousty - tak proč nevyužít 😀 😀 😀

katty77
29. čer 2016

@kolibricek36 já teď dodělala višňovou 🙂

upuska
29. čer 2016

bohajeho, co mi to tu naskákalo? taky se vám ukazuje u každého detail profilu? 😕

kastanek87
29. čer 2016

@upuska jo! hledím na to jak debil a je to hrozně nepřehledný a škaredý 😀

beruska1889
29. čer 2016

@upuska taky na to koukám, co to je za humus ☹ doufám, že je to jen nějaká technická chyba a brzy to zmizne, dělá mi to i v SZ ☹

sarinka0411
29. čer 2016

Ahoj holky jak se tady máte? Nějaká nová těhulka tady ?? 🙂 Já měla mít dneska obrázek z ultrazvuku a nemám ho ještě musím počkat až do 11.7. zas aspoň tam potom uvidím víc ale ta doba do toho 11.7. ☹

upuska
29. čer 2016

@beruska1889
@kastanek87 tak u mě už je to v cajku 🙂

beruska1889
29. čer 2016

@upuska jo u mě taky už dobrý... hurá! 😀 😀 😀

janina29k
29. čer 2016

@sarinka0411 Tak to už je jen 12dní a budeš mít fotku svého mimča. Chápu, že se nemůžeš dočkat, ale nejsou to ani 2týdny. Odpočívej, až se mimi narodí, tak si už neodpočineš. A pořádně nás tu poprskej 😉

kastanek87
29. čer 2016

@upuska u mě též 😀

25jajinka
29. čer 2016

Děvčata je tu někdo po potratu?četla jsem ze až 9tydnu může byt pozitivní test na hcg. Setkal se s tim někdo?

terka228
29. čer 2016

maggie.....že by přeci jen některý ten pták doletěl už teď a já si ho nevšimla?????
Vím, že je ještě hrozně brzy, ale taky je mi od včera hrozně špatně, a to jen tak nebývá...
Tak uvidíme za pár dnů....buď a nebo.... 😉

Strana