Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@lentilka04 a jak bylo napsáno : pořádně tu rozesej ty těhu bacily - pěkně z plných ,,plic,, 😀 . A negravidní holky na druhém konci INHALUJEME !!!!! INTENZIVNĚ, NEFLÁKÁME TO 😀 !!!!!
@kolibricek36 no mě právě ne a hodinu ho dr rvala ven a druhej je prej ještě horší
@kolibricek36 Noo něco pošlu 😀 všechno nachystej, možná i mléko a sušenky, kdybych byla tak zoufalá, že bych poslala třeba u Rudolfa se Santou 😀
@janina29k_ Tak s porodem nemůžu soudit, ale mě to vytrhnutí ani nebolelo a dokonce byl mnohem šikovnější a rychlejší, než ten, co mi trhal asi před dvouma měsícema, ale tu dáseň jak rozřezal, to bolí jak kráva ... Bolí mě z toho celá strana, že mám pocit, že mě bolej ty zuby snad všechny.. 😀
@kolibricek36_ No jak píšu no, jako já to teda neměla v celkový narkóze, pouze lokální injekce, ale dobrý, fakt v pohodě....ale rozřezal mi dáseň dole a podle mě zajel až nějak hluboko tim laserem, nevim....dneska mám ještě přijít..
@maggie_ kočko to ti nezávidím....mě trhali postupně 3 a u dvou jsem měla zánět a to je pak pocuc když ti nezabírá injekce....a pak pěkně rozříznout protože měl kořen rozdvojenej a zakleslej do sebe, takže jen nahoru to nešlo.........tfuj, ještě teď když si na to vzpomenu tak na mě jdou mdloby.....když jsem pak po 3 hodinách vyházela z ordinace byla jsem zralá na týden neschopenky 😀
@digisek @maggie_ tak to já ten týden neschopenky fakt měla a dvakrát - dělali mi to samé, rozřízli dáseň, nějakým dlátkem páčili moudrák, ptž vyrostl jen do úrovně dásně, tak nebylo za co ho chytit, zašili a týden neschopenka. U prvního to šlo, ale u druhýho jsem se kroutila bolestí několik dní... Tak doufám, že máš plno ibalginů 😀 ať tě to brzy přestane bolet!
@janina29k nevím odkud jsi, ale v Ostravě ve fakultce ti dají vybrat- aspon před 6 lety to tak bylo ...
@maggie_ ježíš, to ti nezávidím, nesnáším zubaře. Vlastně chtěla bych poznat člověka, co má zubaře rád 😀 přeji ať je ti brzo líp a nebolí to tak!
@kastanek87 já jsem docela v pododě pokud jde o zubaře - horší na gyndě - tam tady chodím nerada - jsem hrozně stydlivá - možná je to následek z dospívání, ale dokopat se gyndu, když mě nic nebolí, nebo nečekám mimi, je fakt problém ☹
holky, mám ještě dotaz 🙂 stalo se vám někomu, že jste po pregnylu neměly zvýšenou BT? Respektive MUDr. mi potvrdil proběhlou ovulaci, ale BT je stále někde okolo 36,5. Dnes bych měla být nejspíš 3DPO.
@maggie_ nekrm laskavě moje ptáky hranolkama, když už tak krokety jsou lepčí 😀 ale vůbec bych je na to nezvykala..
jinak teda tu bolavou pusu ti vůbec nezávidim, když jsme u toho, tak se musim objednat na dentální hygienu, brr..nemam to ráda
@lentilka04 sílí, sílíí 🙂
@kolibricek36 fakt? Tak to jsi dobrá. A máš doktora nebo doktorku? Na gyndě... Pokaždé když jdu k zubařce, tak mám střevní potíže 😀 a to jdu třeba jen na preventivku. Já jako taky nejsem odvařená z gyndy 😀 ale jelikož musím chodit jednou za půl roku na kontrolu, tak už to tak nějak beru. Mám strach z toho aby se něco nezanedbalo.... ale moje mamka třeba nebyla tuším tak 4 roky a babička jakbysmet 😠 říkám jim to furt ať jsou, že to není možný bez prohlídky tolik let, no nedají si říct 🙄
@kastanek87 ted už 3 roky doktorku, předtím se to tam střídalo - nikdy jsem nevěděla na koho narazím - s jedním mám uplně špatnou zkušenost - vyšetřoval mě přes vaginu - přitom jsme mu připomínala že jsem ještě pohlavní styk neměla - sice mi bylo přes 20 - ale copak každá ženská musí mít styk - prostě jsem čekala až po svatbě i když v té době jsem ještě s nikým nechodila - šíleně jsem se bála mužů ...
jako na preventivku se dokopu, to ano, taky bych nerada, aby se něco zanedbalo - jelikož u sestry se objevila rakovina - tak jí museli vše vzít - ale té to bylo už jedno, měla v té době 3 děti ...
@digisek
@kastanek87
@katty77
@janina29k
@kolibricek36 fuj holky, mám z toho uplně osypky..já mám naštěstí moudraky jen dva a nedam je pryč ani za zlatý prase, zatim ničemu nevadí, tak si je budu šlechtit 😀 tak ať se ti to pani @maggie_ brzy zahojí ..jo a to špinění ti přestalo?
nic letím na kafe a na jahody ke tchánovcům, pozvali mě, abych si natrhala jahody na marmeládu, prý jich mají spousty - tak proč nevyužít 😀 😀 😀
@kolibricek36 já teď dodělala višňovou 🙂
bohajeho, co mi to tu naskákalo? taky se vám ukazuje u každého detail profilu? 😕
@upuska jo! hledím na to jak debil a je to hrozně nepřehledný a škaredý 😀
@upuska taky na to koukám, co to je za humus ☹ doufám, že je to jen nějaká technická chyba a brzy to zmizne, dělá mi to i v SZ ☹
Ahoj holky jak se tady máte? Nějaká nová těhulka tady ?? 🙂 Já měla mít dneska obrázek z ultrazvuku a nemám ho ještě musím počkat až do 11.7. zas aspoň tam potom uvidím víc ale ta doba do toho 11.7. ☹
@beruska1889
@kastanek87 tak u mě už je to v cajku 🙂
@upuska jo u mě taky už dobrý... hurá! 😀 😀 😀
@sarinka0411 Tak to už je jen 12dní a budeš mít fotku svého mimča. Chápu, že se nemůžeš dočkat, ale nejsou to ani 2týdny. Odpočívej, až se mimi narodí, tak si už neodpočineš. A pořádně nás tu poprskej 😉
@upuska u mě též 😀
Děvčata je tu někdo po potratu?četla jsem ze až 9tydnu může byt pozitivní test na hcg. Setkal se s tim někdo?

a jo vlastně, @maggie_ ponožky- já na to zapoměla, že by potřeboval i druhou 😀 😀 😀