Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@janina29k Když ono se to řekne jen 12 dní 😀 pro mě celá věčnost... Odpočívat se snažím, ale moc se mi to kolikrát taky nedaří
@petulibiii já když šla tak jsem byla taky 4tt vzala mi krev ale to je ještě brzo teď jsem tam byla dneska to jsem 5tt a taky ještě nic moc neřekla jen, že je vše v pořádku tak jak má a další jdu 11.7. a to budu 7tt tak to už tam něco musí být 😀
@jarmulka jj, měla jsem pozitivní, ale pak přestaly čárky sílit.... ta druhá pak byla jen napůl...nebyla silná jako testovací. Když jsem šla k doktorce, řekla mi, že těhotenství potvrzuje, ale neodpovídá věku podle menzes. Vzali mi krev, ta byla pozitivní, ale pak jse začala krvácet , 40 DC. No, nebylo to tak poprvé :( V lednu to samé, to byla dvojčátka ... Tak snad se zadaří. Moc bych si přála to třetí, poslední..... i když muž už ani ne 😒
@sarinka0411 juu pockam ještě aspoň 14dni..to mam plánovanou kontrolu..ale občas me poboliva v podbřišku..to je normální??
@petulibiii to mě bolí pořád 🙂 a co jsem četla tak to je úplně normální... sice se mi kvůli tomu blbě spí nevím jak ležet, ale aspoň podle toho vím, že se tam něco děje jinak mi není vůbec nic 🙂 snad ty nevolnosti ani nepřijdou
@sarinka0411 tak to jsi ne uklidnila..ja taky žádné nevolnosti nemam..jen jsem unavena večer brzy..a usla jsem i vedle manžela který sekal zahradu :D
@petulibiii unavená jsem poslední dobou taky pořád 😀 dřív jsem chodila spát ve dvě ve tři ráno a teď to už nehrozí 😀 v 9-10 už padám únavou na hubu jak se tak říká
Holky, té která mi poslala srdíčko moooc děkuji 🙂 😀
@katty77 tak jsem dneska byla na té masáži, řikala mi, že mám tu pánev vychýlenou, přesně jak jsem myslela, ale snad mi to srovnala, za 14dní tam půjdu zase..a prý mám asi trochu hnutou kostrč, což by prý mohlo bránit tomu početí, takže mi dá kontakt na nějakou pani do Příbrami, která to umí srovnat..Dorneovou metodou, jestli to píšu správně..ona sama jí taky dělá, ale prý krátce, takže mě radši pošle k ní..tak uvidim, ale prý je asi hnutá jen malinko, takže by to možná ani problém být nemusel, což bych byla ráda
@terka228 Budu držet palečky! Já jsem teda na duchy slepoň, ale něco se tam klube! 🙂
Jinak holky, zítra bych to zhruba měla dostat, nemám to ale pravidelně, takže se může MS opozdit..ale kdybych se měla orientovat podle "příznaků", tak jsem zaručeně v tom 😀 a hrozně mě píchá vpravo podbřišek, jako při ovulaci..tak uvidíme, co z toho bude 😀
@komive taky držím palce <3

@sarinka0411 tehulka asii juu..počítám 4tt ale toz od kterého týdne doktor dokáže něco rict??a vidět?