icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

petulibiii
29. čer 2016

@sarinka0411 tehulka asii juu..počítám 4tt ale toz od kterého týdne doktor dokáže něco rict??a vidět?

jarmulka
29. čer 2016

@terka228 já vidím!!!!!!!!! Já ho tam vidím!!!!!!!!!

terka228
29. čer 2016

@jarmulka Já právě taky a jsem trochu v šoku...takhle brzy... navíc minulý měsíc jsem měla potrat, ale úplně v začátku, takže jsme mohli podle doktorky hned zkoušet a sex byl den před ovu, pak už to nevyšlo....tak jsem ani nečekala....tak uvidíme, co se bude dít...

jarmulka
29. čer 2016

@terka228 to je tak krásné!!!!!! Uvidíš, že to vyšlo a vyjde!!!!! Minulý měsíc jsi měla pozitivní test a potom konec???? Přišla MS později???? ☹

sarinka0411
29. čer 2016

@janina29k Když ono se to řekne jen 12 dní 😀 pro mě celá věčnost... Odpočívat se snažím, ale moc se mi to kolikrát taky nedaří

sarinka0411
29. čer 2016

@petulibiii já když šla tak jsem byla taky 4tt vzala mi krev ale to je ještě brzo teď jsem tam byla dneska to jsem 5tt a taky ještě nic moc neřekla jen, že je vše v pořádku tak jak má a další jdu 11.7. a to budu 7tt tak to už tam něco musí být 😀

terka228
29. čer 2016

@jarmulka jj, měla jsem pozitivní, ale pak přestaly čárky sílit.... ta druhá pak byla jen napůl...nebyla silná jako testovací. Když jsem šla k doktorce, řekla mi, že těhotenství potvrzuje, ale neodpovídá věku podle menzes. Vzali mi krev, ta byla pozitivní, ale pak jse začala krvácet , 40 DC. No, nebylo to tak poprvé :( V lednu to samé, to byla dvojčátka ... Tak snad se zadaří. Moc bych si přála to třetí, poslední..... i když muž už ani ne 😒

petulibiii
29. čer 2016

@sarinka0411 juu pockam ještě aspoň 14dni..to mam plánovanou kontrolu..ale občas me poboliva v podbřišku..to je normální??

terka228
29. čer 2016

@jarmulka jedu teď ale v sobotu na 14 dnů pryč na hory, a pak k ségře k Benešovu, tak to s doktorkou budu stejně řešit až pak, pokud bude vše dobré a menzes nepřijde...

jarmulka
29. čer 2016

@terka228 nepřijde a bude to dobré!!!!! Věř tomu.... já tomu věřím !!!!! Máš vybráno !!!! A teď už jen to dobré 🙂

sarinka0411
29. čer 2016

@petulibiii to mě bolí pořád 🙂 a co jsem četla tak to je úplně normální... sice se mi kvůli tomu blbě spí nevím jak ležet, ale aspoň podle toho vím, že se tam něco děje jinak mi není vůbec nic 🙂 snad ty nevolnosti ani nepřijdou

terka228
29. čer 2016

@jarmulka Děkuji za podporu 🙂

jarmulka
29. čer 2016

@terka228 a manžel???? Neboooj - kdyby opravdu nechtěl, tak to nedělá.... on se bude těšit s Tebou ! Třeba už ne tak, jako poprvé, ale uvidíš po porodu - zase roztaje 🙂 .... závidím Ti těhulko !!!!! 🙂

petulibiii
29. čer 2016

@sarinka0411 tak to jsi ne uklidnila..ja taky žádné nevolnosti nemam..jen jsem unavena večer brzy..a usla jsem i vedle manžela který sekal zahradu :D

sarinka0411
29. čer 2016

@petulibiii unavená jsem poslední dobou taky pořád 😀 dřív jsem chodila spát ve dvě ve tři ráno a teď to už nehrozí 😀 v 9-10 už padám únavou na hubu jak se tak říká

upuska
29. čer 2016

@terka228 že by na těch hranolkách přece jen ti ptáci fungovali?? 😀 tak ať proužek sílí 😉

terka228
29. čer 2016

@upuska Děkuji, no snad bude, uvidíme...třeba ty hranolky dělají své 😀

terka228
29. čer 2016

Holky, té která mi poslala srdíčko moooc děkuji 🙂 😀

upuska
29. čer 2016

@terka228 nerada to uznávám, ale asi jo 😀 tak se hlavně opatruj, ať je všechno v pořádku

upuska
29. čer 2016

@katty77 tak jsem dneska byla na té masáži, řikala mi, že mám tu pánev vychýlenou, přesně jak jsem myslela, ale snad mi to srovnala, za 14dní tam půjdu zase..a prý mám asi trochu hnutou kostrč, což by prý mohlo bránit tomu početí, takže mi dá kontakt na nějakou pani do Příbrami, která to umí srovnat..Dorneovou metodou, jestli to píšu správně..ona sama jí taky dělá, ale prý krátce, takže mě radši pošle k ní..tak uvidim, ale prý je asi hnutá jen malinko, takže by to možná ani problém být nemusel, což bych byla ráda

komive
29. čer 2016

@terka228 Budu držet palečky! Já jsem teda na duchy slepoň, ale něco se tam klube! 🙂

Jinak holky, zítra bych to zhruba měla dostat, nemám to ale pravidelně, takže se může MS opozdit..ale kdybych se měla orientovat podle "příznaků", tak jsem zaručeně v tom 😀 a hrozně mě píchá vpravo podbřišek, jako při ovulaci..tak uvidíme, co z toho bude 😀

terka228
29. čer 2016

@komive Děkuju 🙂
Taky držím palce, aby už MS nepřišla 🙂

janina29k
29. čer 2016

@terka228 Držím pěsti, aby to tentokrát vyšlo!!

terka228
29. čer 2016

@janina29k Děkuji moc, snad jo 🙂

upuska
29. čer 2016

@komive to je hrozný tohle pozorování, viď? zatím jsi test nezkoušela? Snad to ty ptáci zvládli a doletěli 🙂 a MS nedorazí dřív jak za rok po šestinedělí 😀

komive
29. čer 2016

@upuska Je to děsný! 😀 nejradši bych se nepozorovala, ale to fakt nejde! 😀 nene, testovala bych asi až v pondělí, protože někdy mívám cykly 28, někdy 26, někdy 31..a v pondělí bych byla 32.DC..ale to si piš, že mě svrbí ruka 😀

komive
29. čer 2016

@terka228 Děkuju! 🙂

upuska
29. čer 2016

@komive tak to jsme na tom podobně, taky mi to takhle lítá..a pak se má člověk trefit na OVU..já zatim odmítám měřit a vůbec cokoli..ale asi to taky dlouho nevydržim, jestli se nezadaří samo..

jarmulka
29. čer 2016

@terka228 starej se o něj, já ho za 14 dní budu potřebovat taky 😀 , ale teď jsi ho potřebovala více Ty.... 🙂

kolibricek36
30. čer 2016

@komive taky držím palce <3

Strana