icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

jarmulka
30. čer 2016

@sarinka0411 udělej cokoliv, co Tě uklidní 🙂

sarinka0411
30. čer 2016

@jarmulka no mám možnost zajít si na pohotovost tady do nemocnice tak to asi zkusím... nvm co mi poví

maggie_
30. čer 2016

@terka228_ No snažím se viď 😀 tady mě osočujou, že je přežírám fastfoodem, tak je trénuju po večerech no 😀 😀 držím palce, ať sílí 😉 .. aby se mi ti moji chudinky neulítali 😝 🙂

- Jinak holky hlásím 1 DC, takže repete....Jak jsem říkala, nejdřív musím udělat šťastnými vás a my to pak s @upuska zavřem 😀 😀

jarmulka
30. čer 2016

@maggie_ ne ne - s Tvým pozitivním přístupem je to poslední cyklus, kdy nezvracíš 😀 ... přeji Ti jen to dobré 😀 - smích

maggie_
30. čer 2016

@jarmulka_ No děkuji 🙂 😀 to uvidíme, mám tu ještě spoustu práce...
@terka228_ Ty mi beruško pak napiš, jestli si tě můžu škrtnout jo 😉

jarmulka
30. čer 2016

@maggie_ pracovat můžeš i s miminkem v bříšku.... neříkej, že Tě ti ptáci tak vyčerpávají 😀

terka228
30. čer 2016

@maggie_ Určitě se ozvu....dle dneška bych řekla, určitě si mě neškrtej!!!!!! Uvidíme v úterý 🙂

upuska
30. čer 2016

@maggie_ hele, zlato, vzhledem k tomu kolik se tu rojí různých nicků mě do žádný zavíračky netahej, jooo 😀 kdy se ti vrací muž? a co ta tvoje huba, bolí??

maggie_
30. čer 2016

@jarmulka_ No vytahávat je z těch klecí a nakládat jim ty uzlíčky ...nevim no, takových dětí 😀 😀

@terka228_ Neboj, počkáme si 🙂 😝

@upuska_ No byla jsem tam i dneska, takže ano bolí, ale psát ještě můžu 😀 😀 ...nevim kdy se vrátí hele, ale ještě si chvilku počkám no, udělám si pár masek na ten můj xicht, dotáhnu pár ptáku domů 😀 😀 moment, takhle teda ne, ale připravim je k vám domů 😀 😀 😀 bože, s tim budu taky muset něco udělat 😀 😀
- Jinak nevim, proč sem najednou chodí tolika lidí, jsem asi "grozdně" vtipná 😀

klarka_jirik
30. čer 2016

Ahoj holky, mrkněte ke mně na bazar, doma mám zbytečně ovulační testy, těhotenský test clearblue digital, Femibion a Mamavit - poštovné hradím já. Třeba se vám to bude hodit 🙂

upuska
30. čer 2016

@maggie takhle to maji i tvoji ptáci? 😀

upuska
30. čer 2016

@sarinka0411 se obávám, že v tuhle chvíli ti stejně s jistou nikdo nic neřekne..Tak pevně věř tomu, co jsi vyčetla, tedy, že bude všechno oká.. ;)

ale sama jsem nad tim taky uvažovala, jestli to může mít vliv nebo ne, protože bych měla jít na tetanovku v příštích dnech

sarinka0411
30. čer 2016

@upuska tak já byla za doktorem a jen jsem mu řekla o co jde tak mávl rukou a řekl, že tohle vůbec řešit nemusím, že to žádný vliv nemá... Tahle obyčejná preventivní co se dává je v pohodě horší je prej pouze když se ti stane úraz a píchnou ti to sérum to je horší to by vadit mohlo. Ale naprosto mě uklidnil, že se nic neděje tak se toho už nebojím jsem v klidu 🙂 😉

kolibricek36
1. črc 2016

@maggie_ už bys měla pomalu ty ptáky nebo co vlastně posílat 😀 😀 😀 aby sem stačily doletět - než zas přijde ta zatracená červená

kolibricek36
1. črc 2016

jinak holky ještě jste se neupekly - mě bylo včera tak zle z zoho vedra, že to bylo hrůza a nám ani tak moc nesvítí sluníčko do bytu ☹
a to to teplo teprv začalo - tedy být někde u može mě by kleplo 😀 😀 😀

a žádné novinky - která z vás vylovila // na těh. testu 🙂 🙂 🙂

terka228
1. črc 2016

Tak já asi planý poplach .... dnes test opět negativní... teplota sice ještě stoupla, ale z toho zatím nic neusuzuji, protože jsem teprve 12DPO. MZ má přijít v úterý..... jen doufám, aby nepřišla dříve, třebe proto, že jedeme na dovču 🙂 Pak totiž jedu na týden k ségře a domů se vrátím přesně do ovulky 🙂 Kdyby se mi to posunulo, byla bych hodně smutná 300km od mého mužíčka .... Tak snad vyjde aspoň něco 🙂

jarmulka
1. črc 2016

@terka228 naděje umírá jako poslední - hned ,,po mrše,, 😀 😅 ... Ale jinak to máš skvěle naplánované - to prostě musí vyjít tak nebo tak 🙂

kolibricek36
1. črc 2016

@terka228 to máš ještě asi tak 4 dny - to by eventuelně by ještě vyjít mohlo 🙂
když tak to máš pěkně naplánované, tak by to mohlo vyjít, ne???

klara39
1. črc 2016

@kolibricek36 No to je pravda po mých zkušenostech přemýšlím ze vysadim i clostik uz pár dní mě bolí břicho hrozně jako před ms a obálka údajně proběhla a momentálně je to týden do ms

kolibricek36
1. črc 2016

@maggie_ ještě tě bolí papulka, nebo už je to lepší?

kolibricek36
1. črc 2016

@klara39 já s clostikem nemám zkušenost - neberu ted nic, jen cvičím tu mojžíšovou a tím to končí ...
jinak u tebe je na test hodně brzo, ale přeji ti, aby se zadařilo 🙂 <3

terka228
1. črc 2016

@kolibricek36 no právě to by mohlo 🙂 jen když ta mrcha nepřijde dříve, ale to se zase u mně nestává, tak snad ne...já jen, že mě pobolívá břicho....ale to musí vyjít... 🙂 Týden se neuvidíme, bude se mu stýskat 😀 a hlavně pomalu 14 dnů bez sexu...by mohl chtít, ne??? 😀 😀 😀

terka228
1. črc 2016

@jarmulka to doufám 😀 😀 😀

komive
1. črc 2016

Ženy, já to asi přece jen zkusím..dnes 30DC, po MS ani stopy..a to je fakt podezřelé! Ale musím někam sjet koupit test 😀

kolibricek36
1. črc 2016

@komive tak pak napiš jak jsi dopadla, držím palce, aby to vyšlo 🙂

kastanek87
1. črc 2016

@komive no tak honeeeeem 😀 už jsi na cestě? 😅

peta73
1. črc 2016

Hezké dopoledne. Nemáte někdo zkušenosti s duphastonem - za jak dlouho by měla přijít MS? Já vysadila v pondělí a stále nic. Samozřejmě, že jsem za to nic ráda 😀, ale zajímalo by mne jaká dlouho trvalo, než přišla MS u vás - na webu jsem našla různě dlouhá období, nejčastěji však 2-4 dny... Děkuji za zkušenosti

pitris77
1. črc 2016

@peta73 ahoj,me prisla max za 4 dni a jednou dokonce hned druhy den rano,takze to s Tebou vypada dobre ;)

peta73
1. črc 2016

@pitris77 děkuji moc 🙂 - vzhledem k tvým zkušenostem to opravdu vypadá vcelku nadějně - ťuk ťuk.
Pokud přečkám víkend, tak zkusím TT v pondělí. Na příznaky u sebe moc nedám - čím víc jich člověk zná od sebe, nebo jich má načtených, tím víc jich odhalí. Kdybych na ně dala, byla bych už těhotná mockrát 😲

maggie_
1. črc 2016

@upuska_ No taky jim dopřeju no 😀 😀 😕
@kolibiricek36_ Jako je to lepší, ale bolí no 😕 Tak tím, že v práci celej den mluvím, tak si to ani neodpočine 😔 né, že by to po práci bylo lepší 😀 😀

Strana