Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@maslicko ja doufaaaaam 🙂
Holky, tak jak po víkendu? My tedy načínáme 8. měsíc..asi si holt budeme muset počkat až na dovolenou v sprnu, budu doufat 🙂
Ja jsem 26DC ale opet nic. To ja uz poznam ☹
@komive
@bonynka1981 me vcera dráhy padl únavou, aniz by probehlo neco diky cemuz vznikaji deti.. dneska to vidím podobně :( a jelikož bych zrovna mela mit ovu, tak z toho asi taky nic nebude :(
Dekuji za srdičko 🙂
@upuska Hihi, mně taky padl, ale já ho probrala 😀
@maslicko Já po pití kontryhelu (úplně kdysi poprvé), jsem si MS vyvolala (na doporučení kamarádky), teĎ ale nějak nezabírá, pila jsem ho podle návodu 3 týdny ráno a večer teplý, pak týden pauza (a nic) a teď zase pokračuju 1. týden... prostě na mě kontryhel kašle, uvažuju o tom FEM+ . Ale mrknu ještě na ten elixír.
@kaaacaaatkooo já se snažila, leč marně ☹
@komive podezírám ho, že to je od něj záměr..někdy mele z posledního, ale stejně se na mě sápe a teď dělá mrtvýho brouka..mam pocit, že se záměrně vyhýbá plodným dnů, i když na rovinu mi to nepřiznal, přestože jsem se ptala ☹ jsem z toho mrzutá..
a v pátek večer sice něco proběhlo, ale bez jeho vyvrcholení, prý byl strašně unavený..je fakt, že okamžitě usnul, ale nemůžu se zbavit pocitu, že se prostě udělat nechtěl :(
tak nevim, jestli jsem paranoidní já a nebo on neni upřímný..
@komive řiká, že nechce dítě v paneláku, kde teď žijeme..chce postavit, ale to zase nechci já..tam, kde chce on..a bojim se, že na to dojedem..
na druhou stranu to byl on, kdo si přestal dávat bacha...my jsme si už dřív nedávali pozor těsně po MS..občas měl takové touhy, tak jsem se nechala přemluvit..a teď asi v dubnu mě "sváděl" tak jsem řekla, že kývnu ale jen když "zůstane", spíš jsem ale jen tak laškovala než že bych to myslela vážně..respektivě jsem nečekala, že na to přistoupí...přistoupil a já měla radost..jenže příště nezůstal..pak zase zůstal..tak jsem mu řekla, že pokud dítě ještě nechce, tak ať nezůstává vůbec a nebo ho prostě chceme a bude zůstávát pořád..na to mi právě řekl, že ho chce ale ne za každou cenu a že ho nechce v paneláku..nicméně ale od té doby zůstával pořád..což bylo tedy od května..
a já vim, že je unavenej, má toho v práci hodně..ale taky vim, že kolikrát může i když sotva mele nohama..
@komive nevim, co to je.. :( on je ze samoty, nemůžu říct ani vesnice, jsou tam čtyři baraky..ma tam pozemek a přijde mu tedy výhodný tam postavit, protože náklady by byly uz jen na samotnou stavbu, ale ja tam nechci, do města je to 20km, to je na me daleko..Ježíš, chytá me vztek 😎
Zdravim z madarska z termalu 🙂. Zitra prijde mrcha. To si to v bazenu uziju ☹
Ahoj holky... Testoval jste nekdo 8 dpo??
@luciasek1987 ahoj,budu testovat zitra rano.To budu 10 den po et 5-ti denniho embryjka 🙂
@kama2016 moc drzim palecky.. Dej hned vedet
@luciasek1987 ahoj,bohužel pouze / , ale dle lékaře mám testovat až 12.7. Jdu pracovat,ať zaměstnám mozek,pa
Ahoj děvčátka 🙂
teď jsem tady dlouho nebyla a koukala jsem, že i tady se to přes ty svátky přibrzdilo, takže jsem ani nějak extra nemusela dočítat :D
Každopádně příští týden mi asi nějak dorazí muž, takže se chystáme na sexík po více jak měsíční pauze, tak doufám, že se bude činit :D
- Jinak jsem koukala, že někomu bohužel na testu lezou jen / čárky, chci vás povzbudit, a proto otevírám nově diář, kde si vás pěkně zapíšu znovu a komu se poštěstí // zašlu nějakou drobnost :P jen tak pro radost 🙂
@maggie_ super že jsi zpět, vítej 😉 už jsem se lekla, že jsi nás opustila... to víš, když vypadne taková ukecaná osoba jako jsi ty, tak i celá konverzace tady je umírněnější... 😉
@upuska_ Já ho zabiju, tak oni budou ještě tak drzí, že si budou hranolky brát sebou, to snad není možný....já to snad budu posílat PPL :D Jinak na řadě jéee @bonynka1981
@beruska1889_ Viď :D to bych vám neudělala....jinak děkuju, budu to brát jako kompliment :P
No co vy novýho? Nic moc co?
Ahoj holky......já jsem dneska 22Dc a čekám jestli z toho něco bude....ale tak nějak mě ten stres tenhle měsíc zatím míjí....ani ovu testy jsem tenhle měsíc nedělala.......navíc....měli jsme o víkendu s manžou dost ostrou hádku a já následně bouračku s autem takže jsem měla trochu jiné starosti........ chjooo.....život si s námi tedy někdy pěkně hraje.......takže já si řekla že jestli teď nic tak to nechám asi chvíli u ledu.....
@maggie_ tak to je fajn 😉 teď už zas nebudu stíhat dočítat já 😀 😀 😉

@maslicko Ahoj, moc držím pěsti, aby to dopadlo ;)