Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@janina29k Tak je to koukám , jak u koho.... asi že si stěžovala, že má až křeče v břiše..... ale teď mi psala, že už je jí dobře. V pondělí má jít znovu na krev a uvidí se, jestli se už do té doby nerozkrvácí...z hcg potvrdili těhu, ale hodnoty prý byly nízké ohledně věku. Já ale věřím, že to bude dobré a ovulku měla později 🙂 Děkuji za reakce 🙂
@kolibricek36 tak to musím přečkat ještě tři dny a kdyz nepřijde MS, tak testu v úterý - pokud to vyšlo, bude muset být ta čárka vidět, pokud ne, budu s gynekolozkou hledat příčinu 😁
Děkuji moc za fakta 😉
ahoj holky, děkuji za srdíčka..Neměla jsem ted čas sem chodit, těhu ted jde tento cyklus stranou. V úterý mi náhle zemřel tatínek, kterého jsem viděla několikrát týdně, komplikace po operaci střev a sepse. V pondělí jsem měla mít píchnutý pregnyl, ale máme pohřeb a i tak na sex těžko budu mít chut.
Musím dočíst co je nového🙂
Maminky nevim zda-li to sem patři, ale snad me s tim nevyhodite 😕! Chtěla bych se jen zeptat, jestli mate některá zkušenost s oplodnenim mimo vaši ovulaci ? Jako třeba hned po mensesu nebo před nim? Ja jen jestli je to možné, nebo se opravdu musíme snažit jen těch par dni v době ovulace?
@demukla oplodnění je možné opravdu jenom v ovulační dny, ovšem u každý ženský je ovulace v jinou dobu. Klidně můžeš mít plodný dny těsně před měsíčkama ale kdy je máš ti spolehlivě řekne jenom gyndař.
@slenuska uprimnou soustrast ☹
@slenuska to je mi moc líto, drž se... ☹ ☹
@maggie_ Ahojky, doufám, že ti Tví ptáci nabrali dost sil, včera mi dorazila ta mrcha červená, tak budu očekávat novou várku 😉 😀 😀 18 měsíců v háji... už mě to fakt štve ☹ takže prosím o nějaké kvalitní ptactvo, co už opravdu dorazí 😉 😀 😀
@slenuska upřimnou soustrast <3
Ahoj holky ... Jsem 4 dpo... 8.mesic snazeni... Jsem tu po cca 2 mesicich... To cekani je desne ...
zdravíčko @maggie_ doufám, že mi už posíláš nějakou pořádnou zásilku ptákůůůů 😀 😀 😀 na příští týden .... 😀 😀 😀 a nějaké super kvalitní 😀 😀 😀
@maslicko Mohla bych poprosit o název těch "zázračných" kapek na úpravu MS? 🙂
Tak co holky,je tu někdo,kdo bude testovat ve středu? To budu 12dni od pregnylu,tak to asi zkusím,do pátku to totiž nejspíš nevydrzim 😀 na to se znám až moc dobře...
Ahoj holky, mam dotaz 🙂 s pritelem jsme se trefili do ovu a dnes jsem se probrala a mela hnedou skvrnu na kalhotkach dnes to tak nejak pretrvava bolest v podbrisku a kdyz se vytru tak to neni krev ale je to hnede do MS mam 6 dni a pri Ms ani pred tim nez bych to mela dostat jsem to nikdy nemela.co to muze byt? Treba to mela i nektera z vas budu rada za kazdy nazor, hezky den 🙂
Ahoj holky, jsem dnes 6. Den po ET 5-denni embrouska.Testovat mam az 12.7.....cekani je desne!Boli mne kriz i podbrisek jako pri menses.Jsem po horm stimulaci,kratky protokol.Hlava stale pracuje a nerviky na pochodu....
Ahoj holky tak kdy tady přistanou další testíky 🙂 myslím na vás na všechny držím palce a pořád vám posílám těhu bacily to mi neříkejte, že ještě k nikomu nepřišli..
@sarinka0411 děkujeme a i Tobě palce držíme. Doufám,že se všechny potkáme v cíli 🙂 🙂 🙂
@kama2016 Děkuji 🙂 uvidíš že brzo všechny najdete ty svoje // 🙂
@sarinka0411 u mě se to rozsekne snad ve středu 🙂 dnes jsem 9 den od pregnylu a od odpoledne spinim z lehka a bodá mě na pravé straně... Budu doufat že se nerozjizdi MS. Ale BT dnes ráno 36,9 takze uvidíme....
@kastanek87 držím palečky 🙂
Ahoj holky,tak hlasim se dnes z hor ,a take 1DC
Takze maggie to datum,co jsem psala na poslani ptaku plati,jo? Dekji moc.
Krasny den vsem 🙂
@kaaacaaatkooo ahojky já sem brala elixír feminan 🙂 a pomohl mi 🙂 ale uplne nejlepsi,aspon za me je kontryhelovy caj..od 1DC-15DC jeden salek rano a jeden vecer a mam MS uplne pravidelnou a sliznice mi krasne narostla 🙂
@marienkah00000 ahojky a nemuze to byt uhnizdovani ??? 🙂
Jinak ahoj holky, dlouho sem tu nebyla, po 14 mesicich snazeni o mimi, kdy sem nemela MS vubec, pak nebyla OVU ted hlasim, ze sem dobrala Clostik, ktery byl na 3 mesice a po mesici pauzi krasny folikul, 13DC 17mm dnesky by mela byt snad ovu 🙂 jupiiii jsem stastna a verim, ze uz se to pohlo k tomu nejlepsimu....🙂i pani doktroka byla nadsena, hrozila mi v srpnu laparka a tak jsme ji odlozili,protoze by melo byt vsechno v poradku 🙂

@peta73 já jsem někde četla ohledně toho duphastonu - že MS má příjít za 2 - 7 dní - já osobně s ním žádnou zkušenost nemám ...