icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

beruska1889
14. črc 2016

@byra pokud se ptala na termín poslední ms tak asi ne, spočítala si to a na potvrzení těhotenství to bude akorát, ale asi ještě nebude srdíčko... 😉

terka228
14. črc 2016

@jarmulka Tak to přeji, aby nedorazila vůbec 😀

jarmulka
14. črc 2016

@terka228 já ji znám - potvoru jednu 😀 - ta přijde ! Ale ať - hele, lepší, když přijde na čas, než aby se někde flákala - žádné časové ztráty nepřijímám 😝 .... Víš jak - auto, dovolená, dítě 😀 - ,,pětiletka,, 😀 😝 ... žádné časové ztráty 😎

byra
14. črc 2016

@beruska1889 neptala, prý doktor má za 14 dní dovolenou

lucie_k_s
14. črc 2016

@upuska já mám čípek momentálně dost vysoko a začíná tvrdnout jsem 4 den po ovulaci a od rána mám nějaké problémy, jako na zánět, tak nevím :/

maggie_
14. črc 2016

@byra_ Ty vole 😀 😀 kápla mi slza za tebe, gratuluju kočko, vidíš....a pak, ty ses prostě vrátila do naší bandy v pravej čas....No mám z tebe radost, co ti budu povídat 🙂

maggie_
14. črc 2016

@upuska_ Moc děkuju zlato :* .....No jako taky by mě strala, když řeknu 20dkg, tak chci sakra 20 a né 45 😀 😠 ....Jsem dneska nějak vytočená...A pálí mě žáha, to neznám 😀 pěknej hnus teda.... Mám radost z dalších // ...uplně jsem pookřála

maggie_
14. črc 2016

@kastanek87_ Mám tě tam holka, máš štěstí, že tam bylo volný (poslední) místo 😀 😀 ....Jinak MS ani zdaleka nečekám až 28.7. by měla přijít, ale prvně budu bez Utrogestanu, tak nevim, jestli zase nebudou výkyvy no 😠

fifacek
14. črc 2016

@byra gratuluji!! To je super!

byra
14. črc 2016

@maggie_ moc víc budu vědět v úterý kdy jdu na prohlídku. Jsem jako na trní. Třeba na to měly vliv ty kapky z jeřábu ptačího - vybrala jsem 1,5 lahvičky

upuska
14. črc 2016

@byra k čemu jsou dobrý?

beruska1889
14. črc 2016

@byra aha, tak asi Tě chce zkontrolovat radši dřív... 😉 však to ničemu neuškodí 🙂

byra
14. črc 2016

@upuska harmonizuje to hormonální hladinu. Obsahuje přírodní látky podobné ženským hormonům.

Použití je možné u většiny problémů s ženskými orgány, ať již při normalizaci menstruačního cyklu, proti neplodnosti, potíží v klimakteriu, úspěšně pomáhá likvidovat v těchto orgánech cizí nežádoucí útvary.

slenuska
14. črc 2016

@upuska Já jsem 21 DC, to máš podobný koukám😀 ale začíná mě pobolívat podbřišek na MS☹

slenuska
14. črc 2016

@byra Gratuluju super 🙂

@jarmulka jsme stejný den, taky čekám přes víkend🙂

upuska
14. črc 2016

@slenuska mě tam občas taky píchne, MS čekám v sobotu..celej den si ohrabávám bradavky, jestli nejsou horký, jak tu všechny píšou 😀 nejsou..maji stejnou teplotu jako zbytek těla 😀

jarmulka
14. črc 2016

Holky mě tak bolí ten podbrisek - jako by mě někdo pěkně nakopal. Žádné píchání, jak píšete vy. Ale pořádná nakladačka :-/.... Už abych to dostala, protože tohle fakt bolí

deli_lah
14. črc 2016

@jarmulka nejsi v tom sama.. Ja cekam ze se mrcha pres noc pekne rozjede ☹ Ale Aspon si i uziju bazenu na dovce 😀

upuska
15. črc 2016

@pindruse16 holka, jak ty jsi na tom, dorazila MS?

fifacek
15. črc 2016

Tak test zase bílí jako sníh, 32DC, včera jsem to měla dostat a nic, tak jsem doufala že dovolená zabere a nebudu muset na ivf a tolik zatěžovat organismus, asi se tomu nevyhnu.. Hlavně aby se to vůbec povedlo jakou koli cestou

maggie_
15. črc 2016

@upuska_ Čauky 🙂 hele je možný, aby 8 dní po styku se něco na testu ukázalo?

terka228
15. črc 2016

@jarmulka Tak dnešek je jasnej, jede se domu, už mám pobaleno, dětičky nakrmený 🙂 Prádlo u ségry vypraný a vysušený ( protože mi během dovolené dodělala doma pračka 😠 ) Muž se na nás těší, že si uděláme pěkný večer 😀 a já mám radost, že to tak na víkend nádherně vyšlo 😀 Tak snad se zadaří 🙂

terka228
15. črc 2016
jarmulka
15. črc 2016

@terka228 jasně, že zadaří!!!!! Hele, tohle vyjde!!!!! 🙂 ..... to bude ,,VONO,, 😀 .... To bude určitě ten vítězný měsíc 😵

jarmulka
15. črc 2016

@maggie_ ano - já sama znám slečnu, co opravdu 8DPO měla fakt krásného ,,ducha,,... tak nedělej Mařenu a hoď nám foto 😀 😝 😵

upuska
15. črc 2016

@terka228 pěkně, tak teď už jen si udělat hezký večer 🙂

upuska
15. črc 2016

@maggie_ hele tak to nevim, já jsem zatim celkem nezkušená, ale @jarmulka řiká, že jo..testovala jsi nebo se chystáš? šup šup 😀

jarmulka
15. črc 2016

@maggie_ hele, mně už to je jasný - Ty tam všechny ty ptáky testuješ sama 😀 - proto holkám nic nedorazí - a když, tak jsou tak vyčerpaný, že už nic ,,nedají,, 😀 🤐 .... Se tomu fakt nedivím, když oni chudáci se u Tebe tak snaží, že už 8 DPO máš ,,jasný,, test 🙂 ... nooo , budeme to brát tak, že jsi to dělala pro naše dobro a teď šup naklonovat toho rychloptáka pro nás pro všechny 😀

maggie_
15. črc 2016

@upuska @jarmulka_ Holky ty vole, já nemám slov, hrozně se bojím, že to je falešňák, nebo že je to brzo a zmizí....Jinak se hrozně omlouvám, ale klepou se mi ruce, nemůžu to vyfotit líp 😀

jarmulka
15. črc 2016

@maggie_ to není falešné.... 🙂

Strana