Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@beruska1889 neptala, prý doktor má za 14 dní dovolenou
@kastanek87_ Mám tě tam holka, máš štěstí, že tam bylo volný (poslední) místo 😀 😀 ....Jinak MS ani zdaleka nečekám až 28.7. by měla přijít, ale prvně budu bez Utrogestanu, tak nevim, jestli zase nebudou výkyvy no 😠
@byra aha, tak asi Tě chce zkontrolovat radši dřív... 😉 však to ničemu neuškodí 🙂
@upuska harmonizuje to hormonální hladinu. Obsahuje přírodní látky podobné ženským hormonům.
Použití je možné u většiny problémů s ženskými orgány, ať již při normalizaci menstruačního cyklu, proti neplodnosti, potíží v klimakteriu, úspěšně pomáhá likvidovat v těchto orgánech cizí nežádoucí útvary.
Holky mě tak bolí ten podbrisek - jako by mě někdo pěkně nakopal. Žádné píchání, jak píšete vy. Ale pořádná nakladačka :-/.... Už abych to dostala, protože tohle fakt bolí
@pindruse16 holka, jak ty jsi na tom, dorazila MS?
Tak test zase bílí jako sníh, 32DC, včera jsem to měla dostat a nic, tak jsem doufala že dovolená zabere a nebudu muset na ivf a tolik zatěžovat organismus, asi se tomu nevyhnu.. Hlavně aby se to vůbec povedlo jakou koli cestou
@jarmulka Tak dnešek je jasnej, jede se domu, už mám pobaleno, dětičky nakrmený 🙂 Prádlo u ségry vypraný a vysušený ( protože mi během dovolené dodělala doma pračka 😠 ) Muž se na nás těší, že si uděláme pěkný večer 😀 a já mám radost, že to tak na víkend nádherně vyšlo 😀 Tak snad se zadaří 🙂
@maggie_ hele, mně už to je jasný - Ty tam všechny ty ptáky testuješ sama 😀 - proto holkám nic nedorazí - a když, tak jsou tak vyčerpaný, že už nic ,,nedají,, 😀 🤐 .... Se tomu fakt nedivím, když oni chudáci se u Tebe tak snaží, že už 8 DPO máš ,,jasný,, test 🙂 ... nooo , budeme to brát tak, že jsi to dělala pro naše dobro a teď šup naklonovat toho rychloptáka pro nás pro všechny 😀

@byra pokud se ptala na termín poslední ms tak asi ne, spočítala si to a na potvrzení těhotenství to bude akorát, ale asi ještě nebude srdíčko... 😉