icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

upuska
15. črc 2016

@maggie_ no, mazec, na prvních dvou vidím ducha uplně jasnýho 😀 😀 zlato moje, to je paráda :-* mam husinu až kdež :-*

byra
15. črc 2016

@maggie_ myslím, že tam cosi vidím, ale fakt by to chtělo lepší fotku, zkus opřít mobil o stůl nebo něco. Je to moc tmavé, na světlo s tím!!!

maggie_
15. črc 2016

@jarmulka_ Chce se mi brečet 😀 co to kecám, no brečím....Hele já jsem teprve 16DC proto mi to nějak nesedí....

jarmulka
15. črc 2016

@maggie_ opravdu je tam... uhnízdění bývá většinou 6-7 den a hned od té doby se vypavuje HCG... opravdu to je reálné, nalézt ducha 🙂 .. tak a teď si REZERVUJI toho Tvého rychloptáka prosííííím !!!!! Potřebovala bych ho cca 28-29.07. - a jako člověk, který Ti dnes udělal radost doufám, že mi ho pošleš 😝 😀 .... neboj, já ho nesedřu z kůže 😀 a použitelného pošlu dál 🙂

Jinak tfuj, tfuj, tfuj - ať sílí... ale věř mi - je tam !

maggie_
15. črc 2016

@jarmulka_ Jóoo holka, klidně ti nějaký pošlu, ale mám tam už @peta73 ...no zkusim to, ale kdyby náhodou, můžu ještě nabídnout v sprnu 22.8. - 25.8. nebo dýl klidně 😉
- Jinak někdo psal, že Benu testy dělají duchy, tak se právě bojim

janina29k
15. črc 2016

@maggie_ taky tam něco vidím, za pár dní to zkus znovu. Držím pěsti, ať druhá čárka sílí! 😀 Já mám TT negativní ☹

digisek
15. črc 2016

@maggie_ no tvl to si děláš srandu....tak já tu lovím duchy po zpoždění MS a ty jako 8DC máš tohle? koukej ty ptáky navalit.....co to jako je? Si je tam syslíš všechny to je jasný a my ostatní abysme čekali a čekali........ :-* .-* :-*
.........jako upřímně fakt tam duch je.....ale zkus jinou značku, ty BENU nejsou moc dobrý.....

upuska
15. črc 2016

@maggie_ tak zkus ještě jinej..;) a jestli mezi příznaky těhu patřil ten rozbitej krém, tak já jsem si včera při dělání večeře lehce drcla do flašky s olejem, ta se zakymácela a olej schvístal podlahu po celé délce linky, myslela jsem, že mě šlehne 🙄 😀

peta73
15. črc 2016

@maggie_ @jarmulka - no já se klidně o termín podělím, však mě stačí jedno ptáče, nepotřebuji celé hejno 😀 😀. Každopádně děkuji @maggie za perfektní evidenci a vidím, že logistka se zlepšuje přímo tryskovou rychlostí. Doporučuju ptáčkům na cetstu nějaké malé občerstvení a raději klapky na oči, ať se moc nedívají okolo 😀, zase by pak spadli někam ,kde je ani nechtějí, nebo si je nezaslouží :-/

upuska
15. črc 2016

@digisek pořád bez ducha i MS?

digisek
15. črc 2016

já dneska takto

digisek
15. črc 2016

@upuska bez MS a duch...no nevím, jestli se to tak dá říct....v reálu je tam úplně slabá linka

peta73
15. črc 2016

@maggie_ teď jsem koukla zpátky na diskuzi a vyskočila na mě tvoje fotečka ze dneška - vypadá to opravdu dobře - tišounce gratuluji a přeji, ať sílí!

upuska
15. črc 2016

@digisek počkej, počkej...tomu testu vůbec nerozumim, nevidim ducha, ale dvě skoro stejně silné čárky..jen mě mate, že je jedna vodorovně a druhá svisle 😀

maggie_
15. črc 2016

@digisek @upuska @jarmulka ... Líp to nezvládnu ...Benu test citlivost 10IU/L 😉 Jinak právě se bojím, že to je ten Benu, nevěděla jsem, že dělají falešňáky, vím jen o Mamatestech

digisek
15. črc 2016

@upuska to jo, ale ta malá je kontrolní a ta velká vodorovná je testovací a na ní se má udělat kříž....a ten kříž je právě jen slaboulinká linka

jarmulka
15. črc 2016

@peta73 Ty jsi zlatá - fakt mi stačí jeden - když vidím tu jejich ,,moc,, 😀 😝

maggie_
15. črc 2016

Pardóón, ta třetí fotka je trochu z cesty 😀 😀

jarmulka
15. črc 2016

@maggie_ nepřijde mi to falešné - má to barvu!!! To je rozdíl mezi falešňáky... falešné jsou jen takové jakoby ,,šedé,, - ty opravdové se zabarvují.... věř tomu, že to bude ok

jarmulka
15. črc 2016

@digisek rýsuje se tam ta druhá.... nechceš zkusit ještě jiný test???

digisek
15. črc 2016

@jarmulka zkusím zítra z ranní moči ... jestli se něco objeví......ale je to jak záhada hlavolamu 🙂 ...

maggie_
15. črc 2016

@digisek_ Jóoo holka budeme testovat spolu 😀 🙂 :*

@upuska @jarmulka @peta73 @janina29k @byra ... Asi zmagořim 😀 😀 Strašně se bojim, nečekala jsem, že tam něco bude, jsem zvyklá na bílo 😀 😀

jarmulka
15. črc 2016

@digisek holky, tady je to teď samý pozitivní test .... OK, všem Vám to moc přeju a dobrá, já si teda ještě tento měsíc odmenstruuju - ale příští měsíc, to už mi nikdo z Vás ten můj test - POZITIVNÍ 😀 - nevyfoukne !!!! Nebo tady zavedu normální pořadník a bude konec s předbíháním 😀 😝

upuska
15. črc 2016

@digisek jo, takhle..ale taky tam vidím čmouhu přes 🙂

Holky, to je paráda 😀

digisek
15. črc 2016

@maggie_ no tak u tebe to každopádně vypadá líp než u mě....na to kolikátý jsme obě den cyklu.....u tebe se krásně vybarvuje.....u mě je to spíš náznak.....a to jsem dneska 30DC........no ale co....buť to přijde nebo ne 😀 😀 😀

deli_lah
15. črc 2016

@jarmulka Přidávám se k tobě 😀 další měsíc je náš! 😎

maggie_
15. črc 2016

@digisek_ No každej to má jinak viď, ale ty máš ověřenou značku a já z Benu pro falešňáky a jsem navíc jen 16DC 😔

maggie_
15. črc 2016

@digisek- Ale vypadá to pěkně jako, taky tam vidím druhou náhodou 😝 😉

jarmulka
15. črc 2016

@deli_lah přesně , další cyklus dáváme pozitivní těhu testy MY .... žádné předbíhání holky před nás... Ještě tu pár míst máme, takže kdyby se chtěl někdo přidat, stačí říct,ale NEEXISTUJE , že nás někdo ,,vyštípe,,. 😀 😝

deli_lah
15. črc 2016

@jarmulka Pod to se podepisuji 😀 😎 A už se na to těším!

Strana