Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@maggie_ opravdu je tam... uhnízdění bývá většinou 6-7 den a hned od té doby se vypavuje HCG... opravdu to je reálné, nalézt ducha 🙂 .. tak a teď si REZERVUJI toho Tvého rychloptáka prosííííím !!!!! Potřebovala bych ho cca 28-29.07. - a jako člověk, který Ti dnes udělal radost doufám, že mi ho pošleš 😝 😀 .... neboj, já ho nesedřu z kůže 😀 a použitelného pošlu dál 🙂
Jinak tfuj, tfuj, tfuj - ať sílí... ale věř mi - je tam !
@maggie_ no tvl to si děláš srandu....tak já tu lovím duchy po zpoždění MS a ty jako 8DC máš tohle? koukej ty ptáky navalit.....co to jako je? Si je tam syslíš všechny to je jasný a my ostatní abysme čekali a čekali........ :-* .-* :-*
.........jako upřímně fakt tam duch je.....ale zkus jinou značku, ty BENU nejsou moc dobrý.....
@maggie_ @jarmulka - no já se klidně o termín podělím, však mě stačí jedno ptáče, nepotřebuji celé hejno 😀 😀. Každopádně děkuji @maggie za perfektní evidenci a vidím, že logistka se zlepšuje přímo tryskovou rychlostí. Doporučuju ptáčkům na cetstu nějaké malé občerstvení a raději klapky na oči, ať se moc nedívají okolo 😀, zase by pak spadli někam ,kde je ani nechtějí, nebo si je nezaslouží :-/
Pardóón, ta třetí fotka je trochu z cesty 😀 😀
@digisek holky, tady je to teď samý pozitivní test .... OK, všem Vám to moc přeju a dobrá, já si teda ještě tento měsíc odmenstruuju - ale příští měsíc, to už mi nikdo z Vás ten můj test - POZITIVNÍ 😀 - nevyfoukne !!!! Nebo tady zavedu normální pořadník a bude konec s předbíháním 😀 😝

@maggie_ no, mazec, na prvních dvou vidím ducha uplně jasnýho 😀 😀 zlato moje, to je paráda :-* mam husinu až kdež :-*