Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@digisek no právě, že to divný je. Já opravdu měla pozitivní test 11 DC a to jak obyčejný, tak digitální. OVU byla určitě den na to. Takže 12 DC a teď opravdu taková,, lajna,, na testu. Používám pořád stejné testy. Jen jsem se chtela povídat, jak nízkou mám hladinu, protože před MS mám opravdu na OVU testu bílo, pár dní před MS lovim duchy (minulý měsíc jsem zkoušela, abych věděla, jak mé tělo funguje).... A tohle mě rozhodilo teda.... Ale zase bych nebyla jediná, kdo má OVU před MS.... Jen teda, druhá po cca 12-ti dnech.... Moje tělo je prostě unikát 😀
@upuska my měli jen jeden sex v době OVU a to ještě teda fakt ,,na pytel,, 😀 - jak to popsat a přitom nebýt moc sprostá 😕 - prostě když bylo po a on ,,šel ven,, tak jsme potom následně zjistili, že se to jaksi zachytilo za jeho toooo - takže si to zase vzal s sebou - tzn. jsem vlastně skoro abstinovala 😠 😀
@jarmulka 😀 😀 😀
Ó Bóože 😀 😀 já normálně umřu 😀 to je konec tady
Bože ženský 😀 😀 😀
@jarmulka nooooo vidíš, aji v ovu testech ti holky píšou ať si uděláš TT 😉 vážně až v neděli??? nerozmyslíš si to???? 😀 a i z toho jednoho sexu, který byl jak píšeš, dítě být může 😉 já takto otěhotněla, když jsme neplánovali, jen prostě vždy výsledek šel ven a stejně mám z toho syna 😀
sakra vy jste rejpalky.... Ja vím, že to bude negativní.... Navíc mám doma jen jeden test citlivost 20 takže to bude i tak nula bod.... Jdu ho udělat, ať máte klid. Já mám druhou ovulaci 😀

@digisek_ No tak dobrou chuť teda 😀 zajdeme na mlíko a víno k tomu? 😀
@upuska_ Ty moje zlato :* ty jsi má krevní skupina jako..takový hlody 😀 😀