Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahoj holky, test dneska rano bilo, nikde nic, a takovy ty tlaky v pobrisku, nejak citim ze to dneska dostanu a bude to vyresene ☹
Tak holky dva dny zpoždění ani zadny bolesti jako by ms nemela dorazit....tehu test delany 9.7 a 13.7 a ani duch tak ja nevim :/
@digisek tak co? já nevím zda si neudělat test - ale až v pondělí- nemám těho. testy doma - sice pochybuju, že něco vyjde - ale manžel říká že funím jak lokomotiva do schodů 😀 😀 😀 tak nevím ... nebo si nechat u obvodní vzít krev - stejně tam mám namířeno, ale kvůli protilátkám Rh faktoru ...
Ahoj holky, teda, chvilku jsem tu nebyla a taková diskuze... Já jsem dneska 24 DC, jsme na dovolené a docela jsme na to vlítli, tak snad to vyšlo... Žádné příznaky si nepřipouštím a snažim se na to nemyslet, tak uvidíme. Moc vám přeji aby čárky sílily. Já si udělám test až za týden, to by měla dorazit MS... 🙂
@lucie_k_s držím pěsti, 🙂
já jsem 26 DC příznaků mám spousty do bradavek po podbřišek, včetně slaboulinkého krvácení od včera - test doma nemám - tak radši řeknu obvodní, aby mi vzala krev i na HCG , stejně tam jdu zítra ...
si říkám že to krvácení si vsugerovat nemůžu- bud ot budetěhu, nebo bude nějaký problém - nikdy se mi nestalo - že by MS došla tak brzo - většinou 28 - 32 dní ..... ☹
@kolibricek36 Já mám MS taky až tak kolem 30 či 32... Uvidíme co z toho bude... To krvácení asi ne, ale to ostatní si člověk vsugeruje často... ale zase si říkám, kurňa proč mě píchá v podbřišku zrovna teď, když jsem půl roku bez antikoncepce a nikdy jsem toto neměla... Celý půl rok naprosto vše v pohodě, žádné píchání a teď když jsme se dali do snažení, tohle... Hrůza... Vím, že je psychika mrcha, ale že by až takhle? :D
No tak holky jsem teda zvědavá..... pozitivní ovu test byl v pátek, takže ovu by měla být v sobotu, že??? I mně bolelo břicho v pátek večer a během sobotního rána to přešlo. Dnes, to je neděle mi stoupla teplota pěkně po šesti nižších. Tak to by taky odpovídalo na tu sobotu, že? Chápu to dobře?? Ták, a teď sex byl v pátek večer a v noci z pátku na sobotu cca kolem 4. hod. ráno ( vzbudil se starší syn, proto to vím 🙂 ) . Ale noc na dnešek bohužel vůbec nevyšla 😒 Ach jo....tak snad to zas nebude jak minulý měsíc 😒 Tak jsem z toho taková nějaká přešlá... 😒
@upuska to víš, že dorazila :D 6 dní zpoždění :D rozhodla jsem se, že do dovolený (i během dovolené a po dovoleno) namakám na postavě... takže 10. den makám a od 23.7. máme dovolenou, na kterou nám krásně vychází plodný dny - i kdyby bylo zase 6 dní zpoždění 🙂 tak si říkám, když makám na břišácích, tak to by nebyl zákon schválnosti, aby se to nějak "nepokazilo" :D ... svym způsobem jsem se rozhodla to těhotenství přivolat takovouhle formou... zaměřím se na hezký tělo a příroda si určitě řekne, že mi ty břišáky nebudou slušet, že bude lepší nafukovací pupíček :D
jo a holky, jak jsem tady mudrovala, že ten můj na "to" nemá chuť... tak tenhle víkend mimořádně měl :D a dneska na sebe kouká do zrcadla a praví: čoveče, "trocha" pohybu přes víkend a míša (resp. pivní mozol) mizí, to se mi líbí :D... tak mu říkám, že je to dobře, že jestli se mu to teda líbí a budem v tom pokračovat ve frekvencích jako tenhle víkend, že tím pádem po dovolené bude vysekanej do plavek :D
no, holky, nevíte náhodou jak dlouho trvá to uhnizdování - já fakt už nevím co si myslet - jestli jsem skutečně těhu, nebo to slabounké krvácení přivolává potrat, jako že se neuhnízdílo, v podbřišku mě popichává, stále slabě krvácím, ale žádné kusy ze mě nelezou jako při MS ... ☹
nic letím k té doktorce, ta snad bude vědět - moje gynekoložka v pondělky neordinuje - jako, já jsem fakt zralá do blázince 😀 😀 😀
@kolibricek36 to uhnizďování může nějakej den trvat.... každopádně držím pěsti a dej nám vědět 😉
@kastanek87 děkuji,
má cenu dělat test, nebo radši počkat do termínu MS - mám 28 - 32, minule i předminule jsem měla cykly po 32 dní - dneska jsem 27 DC
kdesi jsem četla, že krev v moči může způsobit falešně pozitivní ....
@kolibricek36 já vždy před MS tak 3 dny špinila a pak se to rozjelo. Moc držím pěsti
@byra nj, ale já toto neznám, mě se rozjede hned v první den - tak fakt nevím na čem jsem 😨
děkuji
@kolibricek36 už jsi byla u té MUDr.? nebo opravdu zkus test
Ahoj holky....MS včera přišla v plné parádě.....dala si teda na čas......takže jsem dnes 2DC a jedeme na novooo 😀 😀 😀 ......no nějak se mi ty cykly prodlužujou, to asi není dobrý znamení...
@byra u obvodní jsem byla, ale nepochodila jsem - to proč jsem tam šla, tak musím mít stejně žádanku od gynekologa, přitom mi v nem. řekli, že stačí k obvodnímu - tak jssem se šla na zítra objednat na gyndu - sestra se na mě dívala jak na vraha - jako nechápu - já na revizi ppřed půl rokem nešla z vlastní vůle ... 😠
@kolibricek36 jako potencionálně těhotná máš právo nás ,,pouze,, nakazit nebo sdělit způsob, který vede k jasnému otěhotnění 😀 😵 ... netlač se, kam ,,nepatříš,, 😵
holky, nedalo mi to, vidím ducha, nebo mě šálí zrak - sice je to vidět jen když to kapku nakloním .... akorát že to je mamatest, a nebylo to z ranní moči
@kolibricek36 hoď foto

zdá se mi jako by mi začínala MS ( ale to má dojít minimálně ve středu)- papír po utření byl lehce do červena, ale žádná jasná červená spíše růžová - se z toho zblbnu, tělo si se mnou hraje na všechny strany - středa - čtvrtek jsem zvracela, a žaludek jak na vodě - to přisuzuji, že mi něco nesedlo, nebo ta viroza od malého - ale to bychom chytli oba - ted toto, tak kde to jako jsme .... co si z toho jako mám vybrat ..... ☹