icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

terka228
19. črc 2016

@byra mně říkala doktorka, že cysty v těhu vůbec nevadí, ať jsem naprosto v klidu 🙂

upuska
19. črc 2016

@maggie_ kam ti ho zase poslali? a na dlouho?

upuska
19. črc 2016

@byra řekla jsi to doma, že jsi tam byla nebo přítel zatim nic netuší?

byra
19. črc 2016

@upuska nikdo to neví, sám doktor mi říkal, že by se to nemělo zatím nikomu říkat, že určité procento končí potratem

lucie_k_s
19. črc 2016

@byra Moc moc ti držím palečky!!!!

upuska
19. črc 2016

@janina29k
@terka228
@peta73
@gabulkam
@digisek
@maggie_
@kastanek87 ženy! tak jsem se hecla a tu skříň mu uklidila.. 😎

peta73
19. črc 2016

@upuska chvíli jsem zvažovala zda dát palec nahoru, či dolů .-). Já jsem se vdávala poměrně mladá a naivní a měla jsem zpočátku více času, než manžel - ještě jsem byla na škole a bylo tak logické, že většinu domácích prací dělám já. Pak jsem byla doma s dětmi a bylo logické, že většinu domácích prací dělám já. Teď už řadu let pracuji a je bohužel stále "logické", že většinu domácích prací dělám já. Holt starého psa novým kouskům nenaučíš. Ale pokud jde o utváření pravidel a postupů na začátku vztahu, je asi nejlepší to řádně probrat, aby vás to později ani jednoho netrápilo 😀

upuska
19. črc 2016

@peta73 jasné, ono je to pro pány logické vždycky, zvláště pro některé..my spolu žijeme půl roku a tohle jsem udělala prvně..a dost možná i naposled..a nebo jsem si právě zadělala na to, že mi to zůstane..no, nevim..je to spíš na palec dolu, vyměkla jsem..

ještě mam dost času na to, vzít to celé zpátky 😀

beruska1889
19. črc 2016

@upuska 😀 😀 😀

upuska
19. črc 2016

@beruska1889 netlem se mi, svedla jsem těžký vnitřní boj..a stále se s tim peru 😀 😀

terka228
19. črc 2016

Jé holky, tak jsem si konečně dala teplotky do grafu, a vypadá to, že jsme se do toho dne opravdu trefili 🙂 ...když už ten víkend nevyšel podle mých představ 🙂 .... Tak uvidíme, určitá šance tu přeci jen je... 🙂

upuska
19. črc 2016

@terka228 no, to vypadá hodně slibně, tak snad 🙂

terka228
19. črc 2016

@upuska já právě nevěděla, jestli ty ovu testy budou sedět s teplotou, tak jsem byla celá napnutá a nervózní, když jsme to stihli jen ten jeden večer a ráno, a pak už nic...protože kalkulačky mi ovu předpovídaly o 2 dny později...

kastanek87
19. črc 2016

@upuska seš to ale hodná ženuška 😅 já jsem zastáncem toho, že domácí práce jsou prostě pro ženský, jasně, jsem ráda když mi přítel s něčím pomůže, nebo když má míň práce, tudíž je doma víc než já, tak sám od sebe uklidí, abych nemusela až dojdu z práce... nádobí teda umyl za celej život asi 2x, to prostě nesnáší 😀 😀 ale abych po něm pořád něco chtěla to nee. Možná je to vykoupeno tím, že na baráku je potřeba tolik mužské práce, že chci aby dělal raději řemeslné práce a já dál uklízím trenky ze sedačky nádobí ze stolu do dřezu a tak 😀 snažím se přijít na to, jak vychovat malýho, aby tyto věci dělal automaticky, ale když to vidí u tatínka, je to těžký 😀 😀

beruska1889
19. črc 2016

@upuska 😀 jo to chápu 😀 ale já si představila jak to bereš zpátky = rozhazuješ mu věci ze skříně... tak mě to pobavilo 😀 😀 😀

upuska
19. črc 2016

@kastanek87 to je podle mě o povaze..jak jsem psala bývalý přítel měl doma full servis a po mně to nevyžadoval..taťka současného přítele se zase pustí do všeho, uvaří, vymění zip u monterek, kolem baráku nadělá práce a pořád se to nesetká s vděkem, tak možná i proto se snaží si to nastavit jinak...i když spíš je to lajdák 🙂

a já jsem nikdy nebyl moc zastáncem toho dělit práce na ženské a chlapské..hlavně ne dokud žiju v bytě, kdy se veškeré chlapské práce rovnají tomu přijít z práce a najíst se 😀 ne..tak jako dokážu se srovnat s tím, že zajistím chod domácnosti..uklidím, vyperu, vyžehlím, uvařím...ale dát si své věci do skříně nebo po sobě odnést nádobí, tatarku, kečup ze stolu..to už bych neřadila mezi ženské ani domácí práce 😅

jinak s nádobím to máme podobně, to taky nesnáší a když zrovna nejsem doma, tak jeho použití omezí na uplný minimum, aby ho pak nemusel mýt..a když se občas zapomene a zeptá se, jestli nechci s něčím pomoct, tak ho nechám vysát..a občas i utře stolek v obýváku, abych mu zase nekřivdila 😀

digisek
19. črc 2016

@terka228 graf vypada dobre, jen tak dal 😀

ja se po tech mych rozlitanych grafech rozhodla ze ne tohohle cyklu merim dole a ne v puse, podle me je tam dole stabilnejsi teplota, tak uvidime jake budou tentokrat teploty a jak bude vypadat graf ........holky ktere merite BT kde merite?

terka228
19. črc 2016

@digisek Já měřím teda dole, opravdu ve stejnou hodinu...jen dnes to bylo o 2 hoďky dříve, musela jsem, tak snad se to moc nezkreslilo....a ten jeden den po alkoholu jsem tedy neměřila 🙂

beruska1889
19. črc 2016

@digisek když jsem měřila, tak jen dole, přesně dle doporučení... v puse to podle mě nemá smysl... ☹

byra
19. črc 2016

Holky tak hodnota HCG je 2970, víc nic mi neřekli - ani jaký týden nebo tak něco (dle MS bych měla být 5+3, ale prý je to mladší)

terka228
19. črc 2016

@byra Ale tak to už je krásná hodnota, ne??? 🙂 🙂 🙂 Gratuluji a držím dál pěstičky 🙂 🙂 🙂

byra
19. črc 2016

@terka228 no k té cystě mi právě dr. řekl, že to vyživuje ten váček, že kdybychom ji odstranili, že váček umře.
Jinak moc děkuji, akorát mám strach z té tekutiny (za dělohou) aby to nebylo mimo

kastanek87
19. črc 2016

@byra ty jo tak to už je řádná hodnota :D já myslím že se nemusíš strachovat.... já pořád nechápu, jak by to mohlo být mimo??? On snad viděl váček? A ten byl snad v děloze ne? Možná jsem debil 😀 😀 😀

byra
19. črc 2016

@kastanek87 říkal, že za dělohou je tekutina, že se musí pohlídat, aby to nebylo mimoděložní. jako já tam nic neviděla i když mi to ukazoval - prý tady je zárodek váčku nebo co. Byla jsem vystresovaná ☹

jarmulka
19. črc 2016

@terka228 to bude, to bude!!!! By bylo, aby nebylo 🙂

kastanek87
19. črc 2016

@byra no právě tohle spojení nechápu - za dělohou je tekutina... váček je snad v děloze.... tak právě proto 🙂 nejsem doktor že, ale věřím, že bude všechno v pořádku, budu na tebe moc myslet!!! Zkus se nestresovat a věř, že všechno bude v pořádku!

digisek
19. črc 2016

@byra tak to uz je hodnota ke gratulaci ....takze gratuluji maminko .....a zadny stresy, urcite bude vse v poradku, uvidis, hlavne pozitivne at mas vesele miminko 😀

byra
19. črc 2016

@kastanek87 já jsem to googlila a je to jeden z příznaků mimoděložního, ale taky nemusí. Ach jo, teď se budu pozorovat až moc.

kastanek87
19. črc 2016

@byra google si zakaž a nic nečti 😀 hoď se do klidu, hlaď pupíka a uvidíš že to bude v pořádku!!!

kolibricek36
19. črc 2016

@upuska @pitris77 no, už jsem doma, no, babi relativně, byly jsme s ní u dr. měla hrozně nízký tlak - tak dle toho se to odvíjelo, takže jí vysadil nějaké léky, EKG v normě, ale hrozně se zhoršila stařecká demence, sice nás poznala, ale mluví nesmysly - jako že je odposlouchávána adt. na to že má 100 let, tedy pomalu 101, tak bych řekla pohoda
@digisek ranní test sněhobílý - takže to byl skutečně asi fakt falešňák...

Jinak holky ještě jsem stihla i tu gyndu - krev mi nebrala, ale říkala, když udělala UZ, že si myslí, že za tím krvácením je praklá cysta, kterou jsem měla na levém vaječníku v dubnu na kontrole, jinak že prý mám vysokou sliznici, že mám počkat ma příchod MS, nic tam neviděla - bodejt je ještě moc brzo - vaječníky ted už v pořádku, takže se můžem snažit ....

Strana