Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@maggie_ však jeden sex ve správnou dobu bohatě stačí 😉 😀 jsem zvědavá jak to u Tebe dopadne 😉 snad dobře... držím pěsti 😉
@kastanek87 @beruska1889_ No děvčátka, my jsme ale optimistické 😀 😀 no jako uvidíme, ale víte jak to je no...MS má přijít až příští týden a zatím mi nic není jako a test bílej samozřejmě... 😀
@maggie_ tak optimismus je potřeba, při takovém dlouhém čekání 😉 ty jo netestuj tak brzo 😀 to je pak ještě víc na bednu ☹ vydrž Prťka, vydrž... 😀 😀 😉
Tak potvora dnes dorazila, o týden později. Tak jsem se hned objednala do Natu na 11.8.na prohlídku a vyzvednutí injekcí.. Snad to už konečně klapne a zadaří se
@beruska1889_ No já vim jako nooo 😕 ale mě to nedá, chci testovat hned !! 😀 😀
@maggie_ 😀 😀 😀 já to chápu, ale zbytečně se pak stresuješ že tam nic není a navíc těch peněz... 😀 já jsem asi pořádná výjimka tady, já netestuju, maximálně po několika dnech zpoždění, předem teda nikdy, ani mě to neláká, říkám si že to nemá cenu abych se stále dokola zbytečně zklamávala... asi jsem po těch 19 měsících otupěla... ☹
@beruska1889 holka já před Tebou smekam.... Opravdu! Tvá vůle... By mi stačila desetina 🙂... Jinak to testování nemusí být až tak drahé. Když nakoupis testy ve větším přes net tak kus vyjde třeba na 6 Kč, což mi nepřijde nijak tragické 🙂
Holky když tu projíždím příspěvky tak se strašně šťastná že jsem se zaregistrovala. Konečně místo kde jsou všichni tak trochu jako já.😊
@maggie_ tak jistěěěě 😀 optimismu je v našich případech potřeba hodně a hodně 😎 mně třeba doktor řekl, ať příští měsíc už přijdu těhotná, takže to prostě beru jako hotovou věc a prostě budu těhotná 😀 😀 😀
@beruska1889_ Máš pravdu 😝 jako závidim, že neutkání nemáš....u mě je to možná tim, že mi ten test hodil tu druhou / falešnou, tak jsem chtěla vědět, jestli se něco nezměnilo no 😕
@kastanek87_ No tak mi ho taky na chvíli asi budeš muset pučit, pokud to výjde 😀 😀
@maggie_ myslíš toho doktora, nebo ten optimismus? 😀 😀 ať tak či tak, obojí půjčím ráda 😅
@jarmulka tak smekat ani nemusíš 😀 co mi jiného zbyde než jen čekat. stejně to moc neurychlím... ☹ a než se zbytečně trápit ☹ za dobu co se snažíme jsem už párkrát testovala, vždy teda až po nedošlé ms a stejně tam bylo sněhobílo, takže jsem se rozhodla, že to nemá cenu a akorát se nervuju a zbytečně ☹ jo tak 6kč za kus je pohoda, já kupovala v lékárně a tam to jsou jiné palby... ☹
@maggie_ no fakt mě to nijak nenutí se testovat dopředu, navíc nikdy nevím kdy přesně byla ovulace, tak prostě jen čekám... 😀 jo tak pokud bych měla ducha, tak si piš že bych testovala jak divá to zas jo 😀 😀 😀
@kastanek87
@kolibricek36
@terka228
Holky, kvůli Vás by si jej klidně udělala ;) Ale teď už je to pasé - 1 DC :(
Holky, děkuji Vám moc za srdíčka!!!! Snad mi tento cyklus přinesou štěstí a já to štěstí pošlu dál 🙂
@pitris77 ale krucinááál, a já tak doufala že napíšeš že jsme tě teda ukecaly 😀 no nic, jak já říkám hlavu vzhůru, nic se neděje, jedeme dál, další měsíc to vyjde!!!! 😉
@kastanek87 no myslím, že by jste mě ukecaly :D A ráda bych se asi nechala ukecat 😀 Tak prosím případně ukecávat tento cyklus 😀
@kastanek87_ Doktoja 😀
@beruska1889_ No právě, takže proto, ale říkám no, teď čekám na MS a pak gynda, jinak už mi hrábne 😀
@jarmulka_ No jasný, uděláme sraz v porodnici 😀 😀
To je jasné že to tady všechny zabalíme a přesuneme se k těhulkám 😁.. Srpen je taky krásný měsíc 😁😁😁
Teda...mně to dneska ňák přestalo utíkat ☹ asi je to tím, že furt poprchává, a tak jsme víc doma než na zahrádce, já pak myslím na blbosti..... ať už je aspoň příští týden... 🙂
Holky ja si dneska uzivam v Bratislave na sluzbebce - 1 hod prace a 2 dny relax v hotelu s wellness, restaurace, bary, atd ...dnes a zitra "dovca" jak vysita a za firemni ....takze uzivam posledni 2 dny MS a pak zrelaxovana a pripravena otehotnet :-
Holky tak posledni cyklus jo? Plati?
V utery ovu a pak ms nejdriv po sestinedeli 🙂))
To je ten správný přístup děvčata 🙆🙆🙆teď nám to všem 100% vyjde

@maggie_ no ale právě to tam bylo za tu dobu nahromaděný 😀 😀 😀 musíš věřit!!! 😉