icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

pitris77
21. črc 2016

@terka228 To je hrozné, jak se některé dny vlečou co? 😠 Já bych klidně ten déšť brala, protože u nás je jak v prádelně a po dešti ani památky 😠

fifacek
21. črc 2016

@pitris77 u nás teď konečně prší, nedalo se už dýchat.. Už je líp

terka228
21. črc 2016

@fifacek Odkud jsi? U nás tak lehce kape už od dopoledne.... Jsem od Chomutova.

pitris77
21. črc 2016

@terka228 tak k nám do východních Čech taky nějakou kapku pošli ;)

terka228
21. črc 2016

@pitris77 🙂 Tak ono to tam snad dojde 🙂 Ale je fakt, že u nás ani dusno nebylo... To vám tam opravdu nezávidím, to je fakt otravný... ségra bydlí na Vysočině a říkala, že už jim tam hřmí...tak něco určitě k východu postupuje... 🙂

fifacek
21. črc 2016

@terka228 kousek od Plzně

kolibricek36
22. črc 2016

Zdravím holky, tak se tu rozběhlo velmi pozitivní myšlení, což je mooooc fajn 😎
Taky u nás lilo a líp se dýchá ...
U mě nic nového - 31 DC - MS zatím nikde - kdyby se chtěla toulat několik měsíců, tak by jí to bylo dovoleno s radostí - test jsem si nedělala, protože mám pocit, že to nemá cenu ... no uvidím co se z toho vyklube ... 😵

terka228
22. črc 2016

@maggie_ Kolikátej den jsi po ovu? To asi nejsme moc daleko od sebe.....já mz čekám příští neděli, dnes jsem 6 DPO a sex byl taky jen jednou večer a ráno, pak už to nevyšlo 😒 Byla jsem pěkně naštvaná...ale s tím už nic nenadělám 🙂 Nezbývá než čekat....🙂

pitris77
22. črc 2016

@kolibricek36 Ano ano, zůstáváme my a s námi naštěstí stále i pozitivní myšlení 😀 Vychází mi ovu na týden, kdy je manžel pryč, takže musím to pozitivní myšlení ještě udržet do dalšího cyklu 😎

kolibricek36
22. črc 2016

@pitris77 jj, moc ti přeji aby to vyšlo,
já se od zítra odmlčím na pár dní - kuchyň na táboře plný děcek volááá 😀 😀 😀
se těším - aspon nebudu se nervovat případně, že dojde MS, protože bude práce nad hlavu 😀 😀 😀
doufám, že tu najdu od některé krásné zprávy - že se zadařilo 😵 😵 😵

pitris77
22. črc 2016

@kolibricek36 přeji Ti krásné počasí a plnou hlavu jídla a po návratu // 😉

maggie_
22. črc 2016

@terka228_ Hele ovu nehlídám, jelikož mi ovu testy prostě nefungujou, takže vůbec nevim 😀 dnes jsem 23DC

terka228
22. črc 2016

@maggie_ Jasně, tak jsme kousek...já jsem 19DC 🙂

terka228
22. črc 2016

@kolibricek36 Také přeji krásné počasí....a kam jedete na tábor? A na jak dlouho?

maggie_
22. črc 2016

@terka228_ No tak super 😉 aspoň budeme moc testovat spolu, já to kvůli tobě ty tři dny vydržim 😀 😀 i když poprvé jsem bez tenhle cyklus bez Utrogestanu, tak nevim, jak příjde, jestli ta bestie vůbec příjde. Každopádně sem tam mě zabolí v podbříšku a zapíchá sem tam na místě, kde je třeba slepák, nebo tak - prostě na straně 😀 😀 takže si myslim, že se tam možná něco děje a mohla bych to dostat 😉

beruska1889
22. črc 2016

@maggie_ jsem ráda že v tom nejsem sama, na koho ovu testy nefungují 😀 😀 😉 jinak já 22DC dobře se mi to tentokrát pamatuje, protože 1DC vyšel na 1.7. 😀

maggie_
22. črc 2016

@beruska1889_ No vida, tak to jsem jen o den 😉 no já na těch testech mám pořád dvě čárky, jednu slabší, ale jsou tam....myslim, že jsem to sem i někdy dávala, ztráta peněz, ještě mám doma dvě krabičky, nevim co s nima no 😀

terka228
22. črc 2016

@maggie_ aha ....a kdy to teda čekáš asi? Nevím, jak máš dlouhé cykly.... já 27, 28 dní....já už mám z těch testů úplně strach 😀 , že tam nic nebude a budu zklamaná.... před dovolenou jsem byla v pohodě, protože jsem věděla, že si ji tam aspoň užiju a navíc jsem furt tahala kluky, když je bolely nohy....ale teď už je to jiné....v lednu půjde Davídek do školky a já už vlastně můžu nastoupit do práce...což se mi teda nejspíš nepodaří, protože místo asistenta pedagoga od pololetí asi neseženu, už si ho ale můžu sehnat na září...a to zase nechci, když chci mimi... měla bych nastoupit hned na rizikové. Jsem jinak doma se starším synem a pečuji o něj. Takže bych chtěla navázat, a pak začít konečně po mateřské pracovat 😀 Maluju si to hezky.....tak to musí konečně vyjít... 😀 😀 😀

terka228
22. črc 2016

@beruska1889 tak to se budete s maggie předhánět 😀 a já vás pak dohánět 😀 😀

beruska1889
22. črc 2016

@maggie_ no vyšlo nám to tentokrát hezky 😀 tak kéž by vyšly i ty // nám oběma, nebo nejlíp nám všem co tu jsme 😉 tak já zas na testech mám duchy a poslední dobou žádná druhá čárka přitom na UZ u dr. ovulace asi 3x potvrzena 😉 takže už na testy taky kašlu...

beruska1889
22. črc 2016

@terka228 kéž bys měla pravdu 😉 ale testovat před ms já určitě nebudu 😉 😀 😀 😀

maggie_
22. črc 2016

@terka228_ To teda 😀 já s Utrogestanem měla cykly 26 dní, tak uvidíme no. Vůůůbec nevim, co teď čekat 😀 😀

terka228
22. črc 2016

@maggie_ Aha, já měla většinou 30 dní a nebo jsem to nějak moc nesledovala..pak jsem si začala kupovat Inofolic a měla jsem vždy 28 dní....pak jsem si v akci koupila zásobu Fertility Blend a pořád mám 27, 28 dní 🙂 ale mi jasné, že když by se cyklus prodloužil, nic se neděje.... ovšem neměla by se prodlužovat LF, že? A tím se řídím 🙂

terka228
22. črc 2016

Jinak se holky do neděle odmlčím....jedeme s dětma k mé babičce na chatu do jižních Čech...pěkně k rybníčku, pohoda, troška vínečka...a hlavně babičku a dědu všichni moc milujeme....na svůj věk jsou ohromně vitální, vzdělaní(celý svůj život učili) a láskyplní...prožili spolu už i diamantovou svatbu.... 🙂 Takže u nich vždy načerpám spoustu energie.... 😀

pitris77
22. črc 2016

@terka228 krásně si to tam užijte!!!!!!!

kolibricek36
22. črc 2016

no tak hlásím 1DC... 😉

@pitris77 @terka228 děkuji, snad se dětem bude líbit a chutnat, jedem do Pochně na týden (u Bruntálu) doufám že to počasí opět vyjde dobře ... 😀 😀 😀
@terka228 taky si to tam užijte 🙂 🙂 😎

pitris77
22. črc 2016

@kolibricek36 jéé, Pocheň, tam to moc dobře znám 🙂 Já leta bydlela v Nových Heřminovech 😀

zanetkamaresova
22. črc 2016

Holky? Jedete někam na dovolenou? Dejte nějaké tipy😉

kolibricek36
22. črc 2016

@pitris77 no musím přiznat, že neznám ani jednu obec - 3 roky bydlím ve Vítkově, takže tento kraj je pro mě samá novinka

pitris77
22. črc 2016

@zanetkamaresova My jedeme do vojenského újezdu Brdy a do Telče 😎 Takže po našich krásných Čechách 🙂

Strana