icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

yelowangel
25. črc 2016

@maggie_ ježiši a nic se ti nestalo? Já bych se zbláznila strachy...

terka228
25. črc 2016

@kastanek87 No, možná bych mohla, uvidím jak vydržím,ale už se těch testů normálně bojím 😀 Je ale fakt, že mám LT 14 dní, tak bych už v pátek měla vidět, jestli teplota klesne, tak v neděli dorazí mz.

terka228
25. črc 2016

@maggie_ ježíš, a nejsi zraněná????? Jsi v poho???

beruska1889
25. črc 2016

@maggie_ no tak to je teda masakr a jsi v pohodě? to musela být pěkná pecka ☹ to snad ani není možný... kdyby se to stalo mně tak jsem na kaši, bydlím v 7.patře... ☹

terka228
25. črc 2016

@maggie_ A maggie...už jsi testovala??? 😀

maggie_
25. črc 2016

@yelowangel @terka228 @beruska1889 _ Joo tak píšu vám, takže nebojte, žiju 😀 no já bydlim v 6 patře, ale posralo se to během cesty 😒 hlavně den před tímhle opravovali lana, takže až přijede ten debil, co to dělal, tak ať se těší....Taky jsem si tam pěkně pobrečela, když jako nemáš signál a dispečeři ti vypadávaj a neslyší, kdo je, kde je atd. 😔 katastrofa no, asi 3 hodiny se mi hrozně klepaly nohy a ruce, fakt jsem se hooodně bála 😔....můj podvědomý strach z výtahů se bohužel potvrdil (často se mi zdálo o tom, jak výtah se mnou padá a ještě se ta podlaha propadne, což se díky Bohu nestalo 😀) Ještě jsem Honzovi říkala, hele já mám asi možná podvědomě strach z jízdy výtahem, tak teď už určitě 😀 a to se mi ještě smál a vždycky se ve výtahu houpal, když na to přišlo téma....Teď už asi nebude a bude mě utěšovat 😀

- Jinak ne Teri netestovala, přece jenom jsem 26DC a nechci bejt zase zklamaná 😕

terka228
25. črc 2016

@maggie_ Hlavně že jsi v pořádku..... to o těch výtahách se mi taky zdávalo jako holce, přesně i s tou podlahou 😀 , a to jsem ve snu ještě za letu dolů zpětně koukla na tu podlahu a ona se pak zase zavřela, když už jsem padala, a pak mě v té šachtě výtah zamačkával....ale to už jsem se vždy probudila.... 😀 Bydleli jsme v 9. patře.....takže Tvé obavy naprosto chápu......

maggie_
25. črc 2016

@terka228_ Viď 😀 noo hold smůla, na mě se to nějak poslední dobou lepí a pochybuju, že ten test by byl pozitivní, vlastně ani nemá z čeho. Tenhle měsíc jsem měl MS od 30.6 do 5.7 ........a sex 7.7., 8.7., 9.7.,10.7.,16.7. a 18.7. jinak nic, takže fakt jako nevim no...

mary28
25. črc 2016

Holky, mám teď takový hustší bílý výtok.. Ale nic mě nesvědí, může to i tak být nějaká infekce? Míváte to některá? (nebo měla)

terka228
25. črc 2016

@maggie_ Tak záleží, kdy byla ovulka...třeba jste se 10., 16. nebo 18. strefili 🙂

maggie_
25. črc 2016

@mary28_ Jo těžko říct takhle od monitoru, ale důležitý je, že tě nesvědí a nepáchne. Máš to blbě řečeno, vim, že se o tom blbě mluví 😀, ale jako krém, pasta, nebo jen slizovité, hrudky?

mary28
25. črc 2016

@maggie_ blbě se to popisuje, jsem hned nechtěla někoho pohoršovat tím popisováním 😀 když mě zrovna nic nenapadalo.. Jako krém.. bývá to normální třeba i před ovu? :D

fifacek
25. črc 2016

Ahoj všem, je možné že to všechno tak strašně pomalu utíká? Jsem jen natěšená a zároveň se bojim aby to vše dobře dopadlo. Kdybych už měla doma alespoň ty injekce ale do 11.8.je ještě daleko a pak to vše ostatní co k IVF patří. Čím víc se to blíží tím se víc bojím

janina29k
25. črc 2016

@maggie_ to je normálně na žalobu, ty i pán jste měli velký štěstí, že se ti nic nestalo. By skončil v base. Minimálně by měl mít nějaký postih

maggie_
25. črc 2016

@terka228_ Nooo holka, tak to fakt nevim, protože mojí ovu testy nezachytí a já to cítila jen jednou 😀 takže těžko říct, ale myslim si, že kvůli těm propadům, asi nic moc 😀

@mary28_ hele tak to mám celou dobu taky 😉 hold i ty kalhotky to někdy schytají, ale to už jsem na konci cyklu a pořád je to takový krémovitý....Jo to popisování je na prd no 😀 😀 hele výtok máš prakticky pořád, ale v ovu je to prý průhledný elastický hlen podobný bílku 😉

maggie_
25. črc 2016

@janina29k_ Já tam jela sama 😕 pán (technik) mě jenom vyndal 😀 no neboj, hned jak se ten blbec vrátí z dovolený, tak mu to vytmavím.....firma, na kterou jsem dnes volala, z toho má zatím prdel. Potřebovala bych něco jako je ČOI, kam si můžeš zvolat a zjistit, jestli jsi v právu, právníky do toho zatím tahat nechci...

mary28
25. črc 2016

@maggie_ No tak budu doufat že je to jen nějaký před ovu znamení 😀 Jinak ten klasický ovu výtok mívám vždy a díky tomu jí právě poznám..aspoň něco.. a tohle jsem měla naopak když jsem byla v tom, tak mě to vyděsilo, na chviličku 😀

kastanek87
25. črc 2016

@maggie_ no ty brdo,tak ještě že se ti nic nestalo,az na tu psychickou újmu.... ☹ třeba jste se fakt trefili do ovulky,nikdy nevíš 😉 já jsem dneska 15DC a mám od vcera pozitivní testy,brutalne mě bolí prsa ale podbřišek nic,to mě bolel asi 12DC tak nevím co z toho bude,je to nějaký divný. Každopádně termín ms mi vychází přesně na dobu kdy jedem do Chorvatska,takze taky paráda. Teď se budu modlit abych otěhotněla a test to ukázal co nejdřív aby do sebe necpala prášky na oddaleni zbytečně 😀 no nemám to vůbec jednoduchý 😀 😀

lucie_k_s
25. črc 2016

@zanetkamaresova tak já MS stále nic... Mám 10 dr.max

zanetkamaresova
25. črc 2016

@lucie_k_s taky mam testy od dr.maxe

kastanek87
25. črc 2016

@lucie_k_s no a tak už jsi zkoušela test? 😉

lucie_k_s
25. črc 2016

@kastanek87 v neděli a negativní... Ted jsem na chalupě, tajze test budu dělat az ve čtvrtek jestli MS nedorazí... Ale už mám zas ms křeče tak asi do rána přijde.... Koukla jsem se na záznamy MS a desi cyklus než 34 jsem neměla, tak uvidíme, zítra jsem 34... A co ty?

kastanek87
26. črc 2016

@lucie_k_s teda, tak to vypadá nadějně, na bolesti nehleď i u těhu můžeš mít bolesti jako při MS 😉 budu ti moc držet pěsti! Já jsem dnes 16DC, podle ovu testů teď někdy proběhla ovulace, dle mých pocitů jsem měla ovulaci už minulej týden, takže vůbec nevím na čem jsem. Teplotu mám stále nízko, takže asi moje pocity byly špatné 😀 nejhorší je, že 6.8.nejspíš pojedem do chorvatska a já bych měla dostat zrovna MS, takže vůbec nevím jak to mám vyřešit. Když noretistheron na zastavení MS se nesmí brát když jsi těhotná, takže pokud budu, tak se budu modlit, aby mi to test ukázal hodně dopředu 😅

lucie_k_s
26. črc 2016

@kastanek87 já to taky nesnasim, když máme někam jet a mám to dostat... Resim to tamponem, ale i tak se bojím do vody :D my už na dovce byli takže ted uz jen prace :D já jsem mela tento cyklus ovu nějakou divnou a posunutou... Svoje tělo chápu čím dal tím min :D

byra
26. črc 2016

Ahoj holky, u mě nic nového - stále čekám na kontrolu. Kolikátý týden jsem nevím - dle MS 6+2, ale dle doktora míň - kolik neřekl, tak musím počkat do 3. 8.. Zatím to nikdo neví.

Minulý týden jsem měla dovču. S přítelem jsme navštívili Rožnov p. Radhoštěm, Pustevny, Velké Karlovice, Karolinku, Vsetín, VAlMez, Rajnochovice a sirnaté lázně Ostrožská nová ves. Ještě mě čeká za měsíc Chorvatsko se ségrou a na konci září Itálie s mamkou a ségrou.

@maggie_ ježiš chudáku, to musel být šok!!!! Hlavně že jsi v pořádku

@mary28 kolik DPO jsi? mě se objevil namísto MS

mary28
26. črc 2016

@byra Právěže jsem měla MS, jen takovou trochu jinačí než obvykle.. A ovulaci nevím kdy jsem měla, třeba byla až někdy pozdě no 😒

upuska
26. črc 2016

@maggie_ šmankote, tak hlavně, že jsi v pořádku..tohle znám naštěstí jen z filmů..troufáš si tam teď ještě vlézt?

Jinak všechny zdravím 😉 u mě nic nového a asi ani zajímavého..jsem 9DC, nafouklá jak březí samice, už dva dny mě bolí pravé prso, nechápu proč?!..celkově jsem nějaká bez nálady a nevim, co se sebou..venku je tak hezky a já mam nějakou krizičku :(

Dovča nás teprve čeká..váhám jestli vyrazit do Adršpachu nebo Českého Švýcarska..letos jsme se rozhodli poznávat krásy ČR 🙂

maggie_
26. črc 2016

@byra_ No byl, ale jsem v pohodě 🙂 dořeším to, až dojede ten chlap z dovolený

@kastanek87_ No tak uvidíš, ale taky mi MS pak vychází na dovču, takže tě plně chápu 😉 😀

- Jinak jsem 27DC (tzn. jeden den zpoždění) a test negativní, takže se fakt na to už asi vy*eru 😔

deli_lah
26. črc 2016

12DC a jsem taková bez nálady.. kdo se má v tomhle pak o něco snažit? 😀

upuska
26. črc 2016

jo a další má kamarádka je těhotná, takže z naší party zbývám jen já..

Strana