Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@maggie_ Liberec.. nee.. musím na to mrknout, nevím ani kdy jsem si to tam nastavila, asi omylem.. Jsem z Prahy 🙂 dobře, budu se snažit taky vydržet do víkendu a testnem spolu :D koukám, že už jsme snad jen sami dvě :D
@carodejkasnu Držím palce ať to klapne 😉
@maggie_ Já mám pocit že kdybych měla věřit signálům těla, tak sem těhotná už asi 15krát, čím víc na to myslím tím víc mám pocit že něco cítím, nebo naopak necítím, že je něco takové jako má být, nebo naopak nemá.... Psychika je běs...
Sami určitě nejste, já si počkám asi ještě další měsíc, tenhle sme celému "snažení" dali tak málo že nevěřím že by to vůbec vyjít mohlo.... Budu tady stálý inventář...
@jajinka147_ Asi jo, on se časem někdo přidá :D .....né Liberec jo, to jsi mě teda vypekla Pražando :D ....nevadí 🙂 ....Dobře testnem společně 🙂, takže v neděli tady :D
:D tak jsem zkoušela test a negativní ;D si ze me dělá tělo srandu. Tak počkám týden a pokud MS nedorazi a příznaky nebudou tak jdu ke gynekolozce. Muze me to zbrzdit cokoliv, stres často nemyvam. Teď jsem zmenila stravovani a vic sportuji. A pomalu a jiste hubnu.
@jajinka147 ja od vysazeni listopad, prosinec pravidelně až na leden tam bylo zpozdeni o několik dnů. Mě by nevadilo, kdyby MS došla :D ale ať dojde a nestve me.
Ahoj holky, můžu se přidat?? 🙂 tak další měsíc nic, MS přišla přesně, i na hodinu ;D už jsem přešla z fáze zoufalství do fáze, kdy si z toho už dělám legrandu, jinak bych se musela zbláznit 🙂
Samozřejmě jsem si prošla měsíci s falešnou březostí atd. Navíc poslední MS byla jen špinění a tato je taky taková. Ale už to nějak neřeším, stejně to bude jen nějaký vrtoch mého těla 🙂
Jinak gratuluji všem, komu se zadařilo a komu né, tak ať se brzy zadaří, snad budu mezi nimi 🙂
@prelude to mne mrzi...ale treba se zadari prisi mesic 😀
@carodejkasnu a kolikaty jsi den? ja u prvniho i soucasneho tehu mela negativni testy az do 33.DC - tj. 5dni zpozdeni
@kamimnichov dneska 4 😉 zítra už 5. Dnešek negativní test a žádné příznaky jen před očekávanou MS tlak a pobolivani podbřišku.
Ahoj zeny, hlavne vy co mate zkusenosti s ovu testovanim. Je normalni, ze uz mam nekolikaty den celkem silnou testovaci carku? Neni to pozitivni, ale staci malo a bylo by. Doifam teda, ze to znamena, ze se ovu blizi, ale je mi divny, ze je to tak nekolik dni...
@carodejkasnu tak uvidíš, třeba už nepřijde 🙂 některým se opravdu objeví druhá čárka až dost pozdě 🙂 Jo z toho mám taky strach, že min.cyklus dobrý a teď to začne zlobit, takže musím doufat, že ne,. Přesně jak říkáš, když už má přijít tak ať přijde a nedělá fóry :D
@prelude hlavně buď v klidu, ja taky čekám každým dnem, a říkám si že když se to nepovede, tak je další měsíc před námi 🙂 chápu, že je to dlouhé to čekání. Jak dlouho se snažíte?
@kamimnichov ahojky, jak pak ti je? všechno u tebe v pořádku?
@marla86 Ahojky, já testovala tento měsíc prvně, a měla jsem druhou čárku výraznější než testovací jen jeden den, ale četla jsem o tom, že dokud není silnější nebo stejně jako testovací, tak je hladina zvýšená ale ovu ještě nepřijde, tak zkus vydržet, nebo některé, když mají silnější čárku, testují v poledne i večer, aby to neprošvihli 🙂 některé ji ani silnější neměli a přesto jsou těhu 🙂
@jajinka147 Ahojky, no už to pár měsíců bude, možná rok, vlastně jsme se tak nějak přirozeně přestali chránit. No a před Vánocema už to vypadalo, MS jsem měla 14 dní zpožděnou vyvolávačka nepomohla, ale vše neg. Ms dorazila skoro po 2 měsících. No a od té doby je to boj no ;D Doktorka doporučila, pokud chceme bez problémů počít, tak se máme co nejdřív snažit pořádně. Zjistila mi větší množství cyst, ale teď už mám skoro 2 měsíce klid.
Takže mi dala ovu testy na tři měsíce a pokud nic, tak v březnu mi něco nasadí.
Ono to v hlavě tak úplně nebude. My to vůbec neřešili několik měsíců, starostí nad hlavu, nebyl na to ani čas - a stejně se nepovedlo ;D
Jak dlouho se snažíte vy?
Já mám totiž v okolí jeden šílený případ. Mimi nešlo kamarádům přes 7 let. Mají za sebou 6 ivf a až teď se povedlo. Jsou zadlužení na několik let. Když jsem viděla pokaždé jejich zoufalost, tak jsem z toho teď docela nesvá....
@prelude teda tak to už máte pěknou cestu za sebou.. Je pravda, že když jste to tolik neřešili, tak to u tebe o hlavě nebude. A jinak jsi ovu testy ještě nedělala? Tak držím palce. Kolik ti je let? Pokud se můžu zeptat 🙂 My se snažíme teprve od ledna, vysadila jsem po 11letech HA, min. měsíc po 34dnech přišla MS a tento týden čekám na další. Vím, že 2měsíce není vůbec nic. Ale 7let jak píšeš to bych asi psychicky nezvládla. to musí být masakr. My určitě nebudeme ten případ. 🙂 musíme myslet pozitivně..
@jajinka147 Jé my se snažíme taky teprve od ledna, já akorát narozdíl od tebe vysadila antikoncepci po 14 letech!! No ale tělo se mi moc nenastartovalo, MS jsem zatím nedostala, před dvouma týdnama už jsem byla u lékaře tak mě prohlídnul a říkal, že sliznice je připravená, tak mi píchnul vyvolávačku a prý by do dvou týdnů měla MS dorazit, to jsem byla 44DC, ale do dnes nic ☹ dávám tomu čas do pátku a asi se za doktorem zase stavím co dál... Nerada bych se dopracovala k nějakým hormonům, jelikož nejsem žádný hubeňour a bojím se dalšího přibírání, tak uvidím jak to půjde dál, ale buďte rádi, že se vám v první řadě tělo nastartovalo po antikoncepci a MS chodí 😉
@jajinka147 dekuju za optani-stejne jako u prvniho tehu ani nevim,ze jsem tehotna...jen slabe pobolivani v podbrisku. Jen KO bude az 18.3. a to se do te doby asi zblaznim. Rada bych to mela uz potvrzene 😉 Navic v minulem tehu jsem byla akorat touhle dobou. Tak premyslim,jestli nekam neskocit a nezalhat,ze mi neco je. Jenze se bojim,abych to nezakrikla. Prvnich 17tt tehu je u mne vzdy nuda-vubec nevim,ze se neco deje...a muzu jen doufat,ze je vse tak jak ma. No uz aby zacalo kopat (HAHAHA)
@jajinka147 Klíďo se ptej 🙂 je mi 23 a příteli 25. Myslím, že to je akorát, vždycky jsme chtěli být mladí rodiče 🙂 a hlavně nevíme co nás čeká tak máme alespoň dost času 🙂 ovu testy dělám poslední dva měsíce a vychází krásně, tak uvidíme kde je zakopaný pes 🙂
Jj kamarádka chodila i k psycholožce. Byla v koncích. Ale oni se začali snažit někdy v 29, takže my máme opravdu času dost. Hlavně neměli ani šanci na adopci. Její manžel v mládí dost vyváděl a měl záznamy, takže jim nic jiného nezbývalo...
No změňme téma, doufám, že do konce roku budeme těhule ;D já brala antinu do 19, po maturitě jsem hned přestala. Měla jsem 8 druhů a pořád jsem je musela různě střídat, žádná mi nedělala dobře :( zvracení, šílené migrény, no hnus, už nikdy...
Doufám, že už to brzy vyjde, zaopatřený jsme, já mám za měsíc státnice( studuji dálkově). Tak už je na to vhodný čas 🙂
zdravím všechny... tak tento týden zkusím testování OV. Takže čekám aspoň na ty // na ovu testu 😵 . Pro dnešek jen slabounká, ale viditelná druhá čárka. Ovu by měla být čtvrtek/pátek, tak se uvidí...
@gabulkam teda tak to jsme na tom podobně.. a test sis dělala? taky jsem četla že někdo šel na vyvolávačku a nic a pak se zjistilo těhu 🙂 Ale když to slyším tak jsem ráda že aspon první ms přišla. Bereš nějaké vitamíny? nezkoušela jsi kontryhel?
@kamimnichov určitě je vše v pořádku a buď ráda, že ti nic není, co by za to jiné ženy daly 🙂 já jdu na kontrolu 17. tak se modlím, aby ms nepřišla a taky mi řekli už něco pozitivního :D ale jinak na sobě necítím vůbec nic 🙂 A ty jsi nebyla ještě ani na jedné kontrole? a na krvi ano?
@klarahk Říkáš když ne // na tt na aspon na ovu testu jo? 🙂 ne dělám si srandu, já testovala poprvé tento měsíc, tak jsem zvědavá na výsledek 🙂 kdybych nedělala ovu test, tak to na sobě vůbec nepoznám 🙂
@jajinka147 No test jsem si dělala už před prohlídkou a negativní, zkusím ho ještě koncem týdne a uvidím, ale bohužel si nemyslím, že bych byla těhotná... Vitamíny.. no listovku beru už asi od listopadu loňského roku a koupila jsem si kontryhel, že se přemůžu a budu pít bylinky, ale to bych tu MS musela nejdřív dostat, abych mohla pít kontryhel. Nic jiného jsem zatím zkusit nestihla...
@gabulkam já myslela, že kontryhel se může pít normálně, i když jsi to nedostala, že by se mohl upravit cyklus. Já jsem ho pila tento měsíc pře ovulkou. A mně docela chutná 🙂 a ovu nevíš zda jsi měla nebo ne? 🙂
@jajinka147 Ne ne netuším, první cyklus po vysazení antikoncepce sem to nechtěla nějak řešit... Já myslela, že kontryhel se má pít od 1DC do půlky cyklu... nebo to je jinak?
@jajinka147 :D jsou varianty: těhotenství, cysta ci větší zánět a nebo :D prostě záhada. Počkám to pátku a v pátek se objednán na gyndu ci v týdnu koupím canesten gyn
@jajinka147 ne,prave vubec nic ☹ jen jsem volala a maji extra plno-tudiz az 18.

@jajinka147_ty jo, koukám, že jsi taky z Liberce :D pěkná náhodička..