Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahoj holky, s manželem se snažíme o miminko první měsíc. Prakticky jsme se početí přestali bránit koncem minulého cyklu, kdy mi bylo jasné, že ovulaci nemám, takže bych to nepočítala. Mně je 26 a jemu 28. Dnes jsem 21DC, měřím bazální teplotu a podle ní jsem měla ovulaci 13DC. Milovali jsme se 12 DC a 14 DC. Mám takovýho tucha že to vyšlo. Hlavně o víkendu (5. a 6. den po ovulaci) mě začala neskutečně pálit žáha a když jsem byla u tety, která kouřila v místnosti, úplně se mi z toho navalilo. Taky vkuse říhám, což se mi nikdy nestávalo. Nevím jestli je možný abych měla příznaky tak brzo. Ale to říhání a žáhu jsem si nemohla vsugerovat ne, ani jsem nevěděla že to je příznak těhotenství, až jsem začala hledat a našla :D
Už bych nejraději dělala test, ale chci vydržet až do MS která má být 9.3.
@nzodiova Ahojky, řekla bych, že na takové příznaky je dost brzy. Ale uvidíš, každá jsme jiná ;) jinak s tím říháním jsem to také jeden měsíc měla, vadilo mi víno, jen jsem si čuchla a konec... A nakonec z toho nic nebylo. Na tyto rádoby příznaky vážně pozor. Vsugerovat si můžeš hodně.
Ale samozřejmě držím palce aby to vyšlo 🙂
@jajinka147 právě že já na sobě taky ne... teprve minulý měsíc jsem měla docela bolení v břiše tak to mohlo být ono.. zrovna mě to chytlo v divadle takže jsem se tam skoro hodinu kroutila jak žížala... nic příjemnýho, ale rychle to přešlo.. tak se uvidí jestli jsem to trefila na 14 - 15 DC
Holky mohu se přidat? Už pár dní vyhlížím MS, bazální teplota je zmatená, dnes 37,0 ale skolilo mě nachlazení. Tak nevím zda jí brát v potaz. Břicho bolí už 3 - 4 dny . Dle bazálky ovu až 18dc, dnes jsem 29dc. Ms normálně chodí 28dc, někdy o den dřív. Jenže teď tou posunutou ovu nevím, jak to brát. Meškám, ale jsem terpve 11dc. Test ne z ranní negativní.
@nzodiova To jsem říct nechtěla ;D jen že to tak bohužel často bývá ;) já si také říkala, že to půjde hned, jsme mladí, proč by to nešlo atd. A pak jsem měla ukázkové příznaky...ale vám třeba se zrovna zadařilo hned 🙂
Dělám teď třetí měsíc testy, teplotu jsem nikdy neměřila. Hlavně cyklus mám už léta jako hodinky a teď i ovulace, vždy na den přesně. A bohužel tak přisla i teď MS 🙂 jediné co ještě zobu je listovka, jinak zatím nic, ale doktorka říkala, že už by na léto tomu nějak pomohla tak uvidíme... 🙂
@prelude Listovku papám taky. Co jsem četla a sama vidím, tak měření té teploty je super. Stáhla jsem si aplikaci fertilityfriend a zapisuju tam každý ráno teplotu v klidovém stavu. Zpětně mi graf vyhodil kdy jsem měla ovulaci (kterou mi ovulační test ukazoval jen slabou čárkou) ale já to na sobě taky poznala moc dobře. Tak uvidíme a pouvažuj o tom.
Já mám cyklus taky pravidelný a ani prášky jsem nebrala a ovulace vyšela na 13 DC při 29ti denním cyklu, takže trochu dřív než počítají kalkulačky.
@nzodiova Přemýšlela jsem o tom taky, ale ještě uvidím po doktorce 🙂 co mi poví... Hlavně ovulku jsem měla teď dva měsíce hlídanou od doktorky i podle testů a vycházelo to krásně... Tak se mi to zdá zbytečné. Hlavně milujeme se s přítelem hodně často, takže i z toho důvodu je to vcelku zbytečné 🙂
@juliemichal Ahojky, nevím, zda je to tak normálně, ale já když mám pozitivní test, tak ovulka je až druhý den... Tak to radši pojistěte 🙂
@prelude ahojky já právě ty testíky měla pozitivní včera 😀 takže určitě dnes mám ovulku 😀 ale je zvláštní,že jsem nikdy takto pozitivní ovu testy neměla 😀 😀 vždy jsem je měla tak poloviční jak jsem je měla pozitivní 😀 a včera jsme to krásně pojistili a dnes sexík bude taky 😀
@juliemichal Tak držím palce ať se zadaří 🙂
@prelude moc děkuji,já tobě taky 🙂 a jak jsi na tom ty? 🙂 čekáš na ovu nebo jsi po ovu? 🙂
@juliemichal Já mám teď 2DC bohužel :( snad příště 🙂 ale ovu chodí jak má, tak uvidím za měsíc, to jdu k doktorce, proč stále nic 🙂
@prelude jéva tak to je mi líto,že ms došla ☹ snad to klapne tento cyklus 🙂 no u mě je tento cyklus ovulka později.dnes jsem 18DC a ovu mívám v rozmezí 12-15DC,ale asi se není čemu divit,protože jsem v lednu přišla o miminko,tak asi proto mám rozházený cyklus ☹ a jak dlouho se snažíte?
@juliemichal Tak to je mi moc líto :( no my kolem roku a jen jeden náznak před Vánocema, že by už konečně a nakonec se z toho vyklubaly cysty...
Je hrozné, co se ti stalo. Alespoň ale víte, že to jde, tak to vyjde brzy znovu 😘
@prelude já jsem moc ráda,že jsem se s tím už smířila konečně,ale stejně nikdy na to nezapomenu ☹ my se snažíme skoro 4 roky,ale o třetí ☹ no tak cysty znám velmi dobře,v srpnu minulý rok jsem skrz ní byla na laparoskopii ☹ strašně moc ti držím palečky aby to tento cyklus vyšlo a nemuseli jste jít k doktorům,já už jsem byla u hodně doktorů a ani jeden nepřišel na to,proč nám to nejde ☹ ale skrz těch potratů vím proč to je.mám špatnou srážlivost krve,sice od roku 2005 a mám za tu dobu 2 děti a a dr s hematologie díky toho mě nechtěla léčit,ale teď má gynekoložka jak otěhotním a budu v 8tt tak mi okamžitě dá nějaké léky skrz té krve,tak bych už o mimi přijít neměla,ale kdo ví zda dojdu do 8tt ☹
@juliemichal Ježiš to je mi moc líto :( věřím, že to dotáhnete ve zdraví do konce 😘
To já jsem úplně zdravá a stejně nic... Taky se bojím nějakých léků, strašně blbě jsem snášela antikoncepci- zvracrní, migrény atd.
Věřím, že nám to oběma brzy vyjde 🙂 my tedy první, takže se to u nás dost prožívá, hlavně přítel - plašan 🙂
@prelude máš pravdu určitě se nám oběma co nevidět zadaří 🙂 bylo by to nádherné 🙂 a neboj určitě jste oba dva zdraví a miminko se povede 🙂 a už se moc těším na tvůj pozitivní testík 🙂
Dobré ráno děvčátka 🙂 tak já jsem si také říkala, že to možná vyšlo a ejhle ☹ dneska v noci se mi zdálo, že jsem to dostala (nesmyslnej sen), ráno vstanu a co myslíte, začala jsem špinit.. Takže počítám, že se to do zítra rozjede.. No to je středa vám řeknu... Jak pak se máte vy?
@jajinka147 Třeba je to jen špinení a nic víc 😉
Já si počkám ještě víc jak týden, abych věděla jak to dopadlo... Ale myslím že sme celý měsíc dost odflákli, takže si to příští měsíc dáme znova... Bohužel to "snažení" je náročnější když už jedno zlaítčko máme a díky němu občas není čas na tvoření druhého... Občas nám to přijde až tak, že sourozence nechce 😀
Koukám, že my ženský to máme fakt těžký. Všichni říkají nemysli na to, jak já bych chtěla na to nemyslet 😀 už se klepu, jestli ta mrcha dorazí. Nechci, nechci 😀
@jajinka147_ koukám, že do toho víkendu to vydržet je těžší než jsem myslela 😀
@rumisik no rozjelo se to už víc než jsem čekala. Takže počítám že od příštího týdne začne další snaženíčko :D aspoň něco, když už nic 🙂 tak držím palce tobě. Dej vědět jak jsi dopadla..
@maggie_ já se tak těšila jak budeme testovat a ono houby 🙂 a to jsem čekala, že když MS přijde tak až pátek, víkend néli déle. Dneska teprve 28DC respektive už spíš zase 1DC :D takhle brzo nechápu. min.měsíc až 34dc.. Takže bordel po práškách.. Tak aspoň ty se můžeš ještě těšit na testování 🙂 jinak jsem na tom úplně stejně, taky na to pořád myslím :D a já už taky myslela jen na to jestli se to povedlo a mrcha je tady.. 🙂
@jajinka147 :D ja pořád nic

@gabulkam ano souhlasím s @marla86 taky bych to takhle zkusila, třeba se ti to rozjede 🙂
@carodejkasnu snad ta první varianta 🙂
@kamimnichov aha.. já myslela že jdeš na druhou, ale určitě bude vše v pořádku 🙂