Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahoj holky 🙂 jdu vás trochu nabudit aby už se vám konečně podařilo najít ty // na testiku 🙂 dneska jsem byla na kontrole a tady je obrázek paní doktorka říkala že je čiperný už od brzkého rána a děsně se na ultrazvuku předváděl mimisek 🙂 dneska jsem 9+0... Tak když na vás prskani bacilu nestačí tak třeba obrázek zabere 🙂
@anyt9178 já ho mám dost nepravidelny většinou ho mám kolem 32. Mé právě ani jeden den ne ze šlápla. Jako jeden den sla čárka asi o pid ni jako ze ze Světlana a od té doby se drží.
@sarinka0411 to je úžasný!!! Jen tak dál 😉
@kastanek87 vubec tomu nerozumim 😀 telo si dela co chce proste 😀 bricho me tada boly jako bych mela dostat ms
@anyt9178 me boli jakože spis tlačí a sem tam me bode na prave pak zas na leve straně. No jsem zvedava.ovulacni testy už jsem vypotrebovál a a další už ne kupuju, teď počkám do čtvrtka co těhu test ať vím zda brát prasky na oddálení ms a dal se uvidí. ..pak dej vědět jak jsi dopadla 😉
Jeřáb kapat od 1DC a kapala jsem dvě flaštičky v kuse bez pauz 🙂 ráno 23 kapek a večer 23 kapek, na 1 kg tvojí váhy má být 1 kapka, rozdělit do 2-3 dávek za den 🙂 držim palce
@nina8888 moc gratuluji 😉 je to krásné, jak se tu začínají objevovat pozitivní testíky... 😉
@kastanek87 tak ja asi mela ovu 2x ackoliv dnes mam uplne pozitivni ovu test 😀 no pojisteno je tak uvidime 😀 ty dej taky vedet ju 😉
@nina8888 krásný! !!! Moc moc gratuluji!
@anyt9178 fakt? No já asi taky mela dvě po tom clostilu jsem mela na utz i dva dominantní foliky, tak asi proto. Tak moc držím palce. Já budu testovat ve čtvrtek, tak uvidíme, dam vedet 😉
@kastanek87 jj i jsem cetla studii ze 40% zen ma dve ovulace za cyklus 🙂 tak to by bylo aby nam to nevyslo 😀 jj napis 😉
@terka228 ahoj... ach jo, to mě mrzí ☹ .... Tobě jde teplota dolů a mně konečně vyskočila nahoru, takže test ve čtvrtek - s předpovědí OVU nelhal 🙂 - došlo k ní vážně cca za 2 dny od pozitivního testu...
Hele, ale teď máte ten gel - tak si ho aspoň ,,užiješ,, 😀 a výýýýjde tóóóóóóó 😵 😵 😵
@terka228 to me mrzí ☹, ale presne, s tím gelem to urcite půjde hned 😉
Holky prosím, vím že už to tu několikrát bylo, ale jak se mně to netýká, tak jsem to vypustila....kamarádka má problém s ovulací....že jí má pozdě, nepravidelně, i jednou za několik měsíců. Co je na to dobré, aby se jí cykly upravily a měla ovulku pravidelně ???? Děkuji moc 🙂
Tak hlásím 1DC přesně na čas, tak spoň že tak, že není nic opožděno...a jede se dál... 🙂
ahoj holky... ovulace probehla nevim presne kdy..a le pocitam ze jsem cca 5 dpo.. a ted jsem nasla na kalhotkach malinke spineni.. v zivote jsem nespinila ani pred ms... nevite co to muze byt? vcera me bolel levy vajecnik.. takove jakoby krece ale dnes uz nic.. jen to spineni.. dekuju za nazory
@luciasek1987 mohlo by to být uhnizdování vajíčka... to je mezi 5.-10.dnem 🙂
@markiiska a ty s tim mas zkusenosti? Ja jsem takova vyjukana...
@luciasek1987 držím pěsti, at je to uhnízdění 😉
@luciasek1987 nemam, ale četla sem to od holek snad 100x
ahoj holky, tak na dovolený v chorvatsku jsem to dostala, tentokrát je to asi i dobře skrz těch antibiotik na dva týdny. Syn tam dostal angínu hned druhý den, takže první týden oba antibiotika..ale druhý jssme si užili vís, mamka my všichni přišli na jine myšlenky. doma zas realita. Je to měsíc od smrti tatínka a stále čerstvé. Teď mám 12 DC, zkoušeli jsme to, ale už jsem z toho unavená a vyčerpaná..snad se časem dočkáme..
ted na podzim máme zkusit IUI vzhledem k mým výsledkům, furt si říkám, že bych radši přirozeně..tak uvidíme..
Moc gratuluju novým nastávajícím maminkám 🙂
Jinak zítra do práce, to bude šok 😝
Za poslední měsíc jsem byla dvakrát..nemoc- smrt táty- opět nemoc..Ted se do všeho obuju 😠
@maggie tak aspoň, ze MS dorazila v rozumném intervalu, když už dorazit musela..nechces si nechat od doktora prověřit ty foliky? At mas jasno?
Já jsem dnes 15DC, jestli už byla ovulace nevím, podle čípku spíš ne, ale mela jsem ted narůžovělý hlen, to prý občas bývá, i když ja to nemivam, tak nevím..

@kastanek87 ahoj jsem na tom podobne 🙂 dnes bych mela byt 5 dpo a carku na ovu testu mam celkem silnou 1 az 4 dpo byla hrozne slaba a dnes je celkem silna 😀 tak vubec nechapu jsem 21 dc a ms bejva cca 28 dc jaky mas cyklus ty?