Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ja už tyden meškám z MS
Asi si udělám další test, ten první ve čtvrté byl negativní
@upuska po proběhlé OVU jde nahoru .. Je to ve své podstatě okamžitě... Teplota se má měřit vždy ráno že stejných podmínek, ale pokud si několikrát změřis teplotu i během dne ( jen sama pro sebe, abys věděla, jak Tvé tělo funguje), tak se dá zjistit proběhla ovu i během dne a ne až druhý den ráno. Já např mám teplotu před OVU 36.7 'C a během dne se mi zvedne o 0,4 - 0,5 'C takže přes den namerim okolo 37.1'C a po OVU během dne mám okolo 37.5 - 37.6'C... A právě v sobotu ráno ještě 36.7'C a po obědě už 37.5'C a druhý den ráno už 37'C, takže OVU opravdu proběhla. A teď už se třetí den drží stejně, tzn je opravdu po ovulaci... Ale prosím, to měření během dne je jen orientační, z toho nemůžeš soudit nic, pokud své tělo opravdu neznáš a i tak to není smerodatne.... Důležitá je ranní hodnota 🙂
@zanetkamaresova to je napínavé 🙂 ... Ale také bych ho udělala
@jarmulka No, tak uvidíme.... každopádně tu budu koukat a čekat a hlavně Ti mooooc držím palečky 😀
Mně ta ovu fakt vyjde na pátek....čtvrtky domů se muž nikdy nedostane ☹ takže u nás jedině ten pátek večer, pokud to vůbec vyjde, a pokud už nebude po... Pak to zase několik cyklů vyjde jen přes týden, takže smůla....ach jo, tak hold budu muset počkat...asi se vrhnu do zahrady , až to tu nikdo nepozná... 😀
Tak nic, těhotná nejsem, mam jen zpoždění 😐 tak snad to rychle prijde abychom se mohli zase snazit😏 na ty //
@zanetkamaresova to mě mrzí ☹ Tak hlavně, ať se to rychle vrátí do normálu.... 🙂
@fifacek v drtivé většině ano.... třeba dnes možná přijede, ale pak stoprocentně přijede zase až v pátek ☹ jezdí kamionem sice tady po ústeckém kraji a Německo, ale centrálu mají v Ústí, a tam mu mění kontainery, co přijdou lodí do přístavu...takže buď spí někde v Německu a nebo se do Ústí vrátí v osm večer a to je jasné, že už vlakem do Chomutova a k nám na vesnici nedojede....pak zase hned ráno vyjíždí....
ale zas ty víkendy máme spolu jisté.
zdravím ... nestačím číst - jste se tu nějak rozjely ... 😀
@sarinka0411 koukám že jsi nás tu navnadila 😀 😀 😀
jinak přeji aby vše bylo OK a užívej si 🙂 😎
@kolibricek36 ahoj, co je u Tebe nového???? Jak bylo??? 🙂
To znám, mě jezdí jen na víkendy, dělá v Německu tak vím jak je složité naplánovat cokoli natož aby vyšla ovu zrovna na víkend. Já byla dvakrát na iui tak musel na otočku do Čech a pak hned zpátky do práce. Má raní a odpolední tak to byla taky sranda,ke konci měsíce jdu na ivf ale vyšlo to akorát když má celozávodku tak tu bude akorát ty tři týdny co to vše začne počínaje injekcemi.. Tak jsem ráda že tu na to nebudu sama..
@terka228 mě tady nic nového, jsem 11DC takže zázrak se nekonal. Jinak unavená - byl to zápřah, ale hlavně, že se to přežilo ....děti spokojené, tak o to hlavně šlo, tak co ...
já se zas dám dokupy - mám od manžela slíbený wellness - prý k výročí
@fifacek jéééé, tak to je hezké, že nebudeš sama 🙂 Tfuj, tfuj, aby vám to vyšlo 😀
Tomu mému na tom zrovna moc nezáleží, jestli bude nebo nebude....on se do toho zrovna moc nežene, říká , že je ještě čas...jenže mě už právě věk tlačí, a tak se snažím jak nejvíc to jde a ono to vždy ňák do půl roka klapne, ale pak se mimísek zase pustí....no tak doufám, že teď už to konečně dopadne dobře. Do jiného než přirozeného bych chlapa nikdy nedostala a to ani do žádného vyšetření. to se na to rovnou prý vykašle, že už 2 děti vlastně stačí, atd.... Takže u nás to opravdu musí klapnout ještě naposledy, aby mimísek ještě byl 🙂
@kolibricek36 Ahoj ;) takže tábor se vydařil? Taky bych hned někam jela..jednou jsem byla jako instruktorka..nemělo to chybu..
@jarmulka děkuju, mně se zatim měřit nechce, i když občas si s tou myšlenkou pohrávám..uvidim..spíš teď zvažuju, že se vypravim na gyndu
@kolibricek36 tak to je super, že tábor dopadl dobře 🙂
a hlavně si užijte s mužem ten welnes , ať si taky odpočineš 😀 🙂
@upuska jj, vydařil - akorát malé děcka ( a jedna 12letá) nechtěli spát ve stanech - takže příště to musi být v budově - já většinou ta kuchyň už pomalu 20 let
@terka228 jjj, ale až v září - se těším - jen aby do toho nedošla MS 😠 (s mými nepravidelnými cylky se to může klidně stát) bo by to bylo maximálně na nic - mám ráda vodu

@luciasek1987 já to tak měla, bylo to asi týden před MS - zašpinění - myslela jsem, že se mi to rozjíždí (už se mi stalo, že jsem začala špinit týden před MS a ta se pak rozjela) a MS už nedorazila. Ve středu jdu na kontrolu k mudr. (asi 7tt)