icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kolibricek36
1. srp 2016

@byra blahopřeji 🙂 🙂 🙂

terka228
1. srp 2016

@kolibricek36 to by byla škoda, tak snad to vyjde 🙂

maggie_
1. srp 2016

@upuska_ Ahoj 🙂 no nevim jak to myslíš (vyšetřit foliky) zkus mi to přiblížit 🙂 Jinak já jsem vůbec ráda, že jsem to dostala, bez zásahu (ťuk ťuk) 😉 😀 takže jsem šťastná

kolibricek36
1. srp 2016

@terka228 jj, škoda by to byla, nejradši bych kdyby už MS se na pár měsíců si dala dovolenou 😀 😀 😀 což asi těžko, protože já už toho snažení mám dost 😠 prostě my mimi mít nebudem a tím to končí - už se zas vztekám - sice gynekoložka mi říkala, že cysta už praskla, a že se můžem snažit, ale já jí řekla že jeden nečekaný potrat stačil ☹ tedy ZT a následná revize .......

upuska
1. srp 2016

@maggie_ udělal by ti ultrazvuk a podle toho odhadl, kdy bude OVU..neznám ty odborné výrazy 😅 ale nabízel mi to už na podzim, protože mam nepravidelný cyklus, prý až budu chtít mimčo, tak abysme to podchytili..já jsem mu tehdy řekla, že doufám, že to půjde bez toho, ale zatim to vypadá, že ne..

fifacek
1. srp 2016

@terka228 já už taky děti mám z předchozího manželství ale nynější manžel žádné nemá a o věku je škoda mluvit, taky mi hodiny (netikají) ale bouchají tak ještě jednu společnou lásku by bylo nádherné. Před 12 lety jsem byla už na ivf a mám slečnu tak vím do čeho jdu. Není to moc výhoda ale už mě nic ne zaskočí, doufám. Děkuji za přání, tobě taky držim palce. Když si zpětně vzpomenu tak přibližně dva tři roky zpátky jsem na tom byla stejně. O miminku nechtěl ani slyšet natož jít k doktorovi na vyšetření. Rok a půl zpátky se stal nějaký zlom a teď jsme v této fázi. Tak třeba tě ještě čeká milé překvapení že změní názor. Nikdy neříkej nikdy

maggie_
1. srp 2016

@upuska_ No když tam jdu, tak mi vždycky řekne, kolik mm, a kdy by měl prasknout, ale jde o to, že mám gyndu 60km od bydliště a ono to není nejlepší no. Jako až mi MS skončí, asi na ni ale zajedu a zeptám se, jak to vidí 🙂 ...v říjnu to bude rok, co jsme se začali snažit, i když ne všechny měsíce byli ideální, co se sexu týče že 😀 😀

terka228
1. srp 2016

@kolibricek36 hmmm 😒 , tak třeba přijde něco nečekaně, když se snažit nebudete.....Já jsem taky čuměla jak blázen na //, když jsme si dávali pozor, a já pak jednoho dne měla 3 dny zpoždění a chlap mi na to řekl, že děti mít nechce, že se rozhodl a hotovo....a já se sekla taky, že když už tam je, tak bude a hotovo, a tak je Davídek a muž je z něj celej poprděnej....a to mu to muselo opravdu jen někdy ustříknout, že jsme to necítili, protože jsme opravdu dávali hodně pozor..... 😀

katty77
1. srp 2016

@maggie_ @upuska_ holky, vy jste ještě na tom měření folikulů nebyly?? ti ptáci bez pomoci asi nepřiletí a pak budete mít aspoň naprosto jasno... 😉 😉 😉

upuska
1. srp 2016

@maggie_ to jo, já myslela, že sis zatim hlídala OVU jen sama..60km je dost no..

a už máš drahou polovičku doma nebo je stále na cestách?

kolibricek36
1. srp 2016

@terka228 no já v prosinci minulý rok taky jsem se vztekala po preventivce na gyndě - jako já taky cučela 1.12. byla preventivka a 22. 12 mi potvrdila těhu což jsem byla asi tak 6 - 7. týden - protože jsme to už nečekali - taky Dr. říkala vše v pořádku, a já si myslela že ano v pořádku ale mimi stejně nebude tak co se vzrušovat ....

upuska
1. srp 2016

@katty77 ahooj ;) na tebe jsem zrovna myslela, že jsme to tu spolu řešily 😀 nebyla jsem, jsem rozhodla počkat do zaří..tj ještě jeden a půl cyklu..bude to pak asi po 5ti cyklech snažení..tak ten šestej..

už je líp?

upuska
1. srp 2016

@katty77
@maggie_ jo a pozor! Včera jsme viděli čápa..seděl si sice na komíně, ale to se taky počítá ne? 😀

maggie_
1. srp 2016

@katty77 @upuska_ Já jich včera viděla dohromady pět 😀 tak jsem je hned úkolovala, ale koukali na mě nějak debilně no, ale odletěli, když jsem se rozeběhla a chtěla zpohlavkovat, tak jsou snad na cestě 😀 😀

Já jsem nikdy na měření nebyla, Ovu nehlídám, testy na mě nefungujou 😀 😀 to jsem případ ty vole.. 😀 😀
Jen když jsem byla na prohlíde, tak mi řekl kolik mají mm a víc jsem to neřešila no 😀 😉

upuska
1. srp 2016

no, to se ale pak můžeš snažit do aleluja a uhánět ptáky, jak chceš 😀

slenuska
1. srp 2016

@terka228 Terko já jsem z Ústí, a mám příbuzenstvo v Droužkovicích u Chomutova, zrovna v sobotu tam byla rodinná oslava🙂 Tys odkud?

Holky to jsou stejně nervíky, nekdo do toho spadne ani neví jak.. 😖

upuska
1. srp 2016

@slenuska viď?! je zvláštní, jak je to na tom světě zařízený..

komive
2. srp 2016

Holky ale tentokrát vůbec nemám MS bolesti 😲 normálně se druhý den svíjím a je mi děsně zle, teď jsem už 3DC a nic..a přitom jsem nic jiného než listovku nebrala..to je asi blbost, že by to bylo tou pravidelnou listovkou..

terka228
2. srp 2016

@slenuska Jé, no vidíš ..... tak to jste byli kousíček od nás 😀 Já jsem z Černovic u Chomutova 😀 A tak Ústí....to jsme kousek i tak.... 🙂

terka228
2. srp 2016

@komive Taky si zrovna tenhle cyklus říkám, že nemám téměř žádné bolesti...zato krve jde ze mně jako z vola... 😀 Už aby bylo po všem a mohlo se začít nanovo.... ňák se cítím dne nevyspalá a bez nálady, ale to asi bude hlavně tím počáskem 😒 Za týden zas bude líp...

komive
2. srp 2016

@terka228 No úplně přesně! A taky jsem příšerně unavená už několik dní..asi jsou nějaké erupce na slunci 😀

terka228
2. srp 2016

@komive viď??? 😀 Včera jsem sebe i děti zahnala do postýlek na osmou a dnes jsem opět jak mátoha.....Kdybych to nedostala, řekla bych si, že jsem zaručeně v tom.... 😀 Opravdu se těším na příští týden, až bude po všem .. 😀

janina29k
2. srp 2016

Dneska si jdu vypsat srdíčko. Před půl rokem jsem volala svojí endokrinoložce a chtěla jsem objednat na kontrolu, milá paní sestřička se mně vyptával jestli opravdu musím, jestli mám nějaký zdravotní problémy a tp. Po přemlouvání mi teda zaslala i žádanku na krev. Nakonec mě teda objednala na dnešek. Mudr úplně zděšená, že jsem nepřišla dřív, že štítná žláza sice jede na plný obrátky, ale produkuju minimum hormonu. Zakázala mi minimálně 3měsíce otěhotnět a zvýšila mi dávku.
Tu sestřičku bych nakopala víte kam! A takhle je to pokaždý! Proto se mi tam ani nechce chodit, protože milá sestřička dělá dr spíš body garda před pacientama! 😠

komive
2. srp 2016

@janina29k No teda, štěstí, že jsi tam zašla!

terka228
2. srp 2016

@janina29k No to je teda opravu štěstí, že sis dupla a dostala ses tam včas....

janina29k
2. srp 2016

A já se divím proč mám nepravidelnou menstruaci. Chá chá

kolibricek36
2. srp 2016

@janina29k Ty si myslíš, že za nepravidelnou MS může být mimo jiné i štítná žláza - tedy její disfunkce?? já jen že mě to docela zajímá - tedy moje mamka měla problém se štítnou žlázou - no mi zatím mudr. nic neřekla, že bych měla s tímto nějaký problém... nebo mám taky radši zautočit - at mi dá žádanku na krev 😀

kolibricek36
2. srp 2016

@komive @terka228 holky, mluvíte mi z duše - já měla posklení MS taky, že ze mě valilo jak z prasete, ale žádné svíjení, které mívám ... 😀 ale cvičila jsem Mojžíšovou, možná že i to má s tím co do činění 🙂

janina29k
2. srp 2016

@kolibricek36 Teda když mamce zjistili problém se štítnou žlázou, tak dr jí okamžitě řekla, že všechny děti mají jít na testy a já s bráchou jsme to zdědili. Na tvým místě bych si to určitě hnedka vydupala. A dr mi hnedka řekla, že se nemám divit. Kde nejsou hormony, tam ani MS nepříjde.

upuska
2. srp 2016

@kolibricek36
@janina29k já už taky nějaký čas myslím na to, jestli můj nepravidelný cyklus nesouvisí se špatnou funkcí štítný žlázy..u nás se s ní lečí snad všichni.jak z tátovi strany, tak z mamčiny..už před lety jsem chtěla, ať mi udělá odběry obvoďačka při preventivce, ta byla ale celá popuzená a prý to vůbec není dědičné..nicméně krev byla v pořádku..
Teď se mi to ale zase občas honí hlavou..i když spíš asi vymejšlim blbiny

Jani, tak hlavně, že ses nenechala odbýt a snad tě brzy stabilizuje a budeš moc těhotnět 🙂

Strana