Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@upuska no, je o tom prostě těžký mluvit no... ale musíme fungovat dál a tady je to aspoň pozitivní v tom směru, že tu všichni usilujem o nové životy 🙂 snad se nám všem konečně zadaří, vidím, jak ten život opravdu může být z minuty na minutu obrácenej na ruby... brácha tu nechal 15 měsíčního syna, tak alespoň je tu jeho odkaz... a to je strašně dobře...
@upuska @maggie_ díky moc, však jsem se za tím účelem sem zase koukla, jen jsem doufala, že už bude víc // po té plánované červencové invazi ptáků... k nám teda buď nedorazil nebo se otočil s tím, že přiletí, až bude veseleji a má rozum, bůh ví, jak by to s těma nervama, co člověk má, dopadlo... takže já si předběžně objednávám zásilku na září, to už bude zase o fous líp a asi to už podpořím clostíkem a tím mini IVFkem....
@katty77 uprimnou soustrast ☹
@bonynka1981 díky moc!
35DC a mrcha pořád nikde:/
@zanetkamaresova A dělala jsi test?
@zanetkamaresova ☹ jsem na tom podobně, před týdnem dobrán Duphaston a ms stále nikde, test z neděle negativní, tak nevím co to zas má být ☹
@katty77_ Beruško je mi to líto 😔 řešila jsem teď bohužel něco podobnýhjo, vim že je to hroznej šok a bolest, chce top čas-kopu času... ale jak říká @upuska_ my se o tebe postaráme 😉 škoda, že jste tak daleko, chtělo by to kafe...Teda pořádný mejdloo 😀 😀
@terka228_ No budu prokrvovat, až mi z toho šibne, mám doma dvě krabičky, tak to asi lupnu na ex 😀
@katty77 i já přeji upřímnou soustrast a věřit v to,ze se vam to v září povede,aby jste meli v tom chmurnem obdobi i kousek radosti 💖
@katty77 Cítím s tebou, abych tě nestresovala vezmu to v kostce, před devíti lety mi umřela maminka, dva dny po jejím pohřbu jsem se vdávala ale proč to vlastně píšu je to že, že dva měsíce na to jsem zjistila že jsem těhotná.. Šla jsem si pro léky na nervy že to na mě asi všechno už padlo aby mi je dala, ptala se mě jestli nejsem těhotná ale jak bych mohla když jsem měla za sebou dva roky zpátky ivf po kterém mám holčičku a doktor řekl že nemusím brát ani antikoncepci protože mi nedozrávají vajíčka a menstruaci jsem měla tak třikrát do roka.. I přes to jsem na tu gynekologie žasla a pan doktor mi vrazil do ruky obrázek ať pozdravuju tatínka že jsem v šestém týdnu... Rozhodně nejsem věřící ale tohle vím že byl dar život za život a nikdo mi to nevymluví, proto i přes tu všechnu bolest co teď máš věř že příroda ví kdy má co zařídit a pro nás se zázraky dějí... Cítím s tebou
@katty77 upřímnou soustrast. Neboj bude lip. Taky jsem si řikala jak zemřela mamka a pak i tatka, že se nevzpamatuju- ale chce to čas. ...
@komive
@beruska1889 test jde si dělala včera, negativní.
@katty77 upřímnou soustrast.
@zanetkamaresova ☹ to je pěkně na houby, že člověk jen čeká a neví co se zase děje ☹
Nevíte jak dlouho se dávají injekce když je krátký protokol před ivf?
@kastanek87 moc dekuju!
@kolibricek36 dekuji, je to tak, chce to cas... Jen by clovek potreboval nejake vysvetleni, PROC??? Tatka mi umrel, kdyz mi bylo 17, jemu bylo jen 47 a ted bracha ve 40... Nejaky prokleti nebo co...
@zanetkamaresova dekuji!
Dekuji moooooc za srdicka, je to fakt povzbuzujici!!!!! :-* xoxo
@katty77 proč to ti nikdo neodpoví .... my plánovali svatbu - tatka se těšil až mě povede k oltáři, bohužel to nevyšlo - půl roku před svatbou zemřel a byko to rok a měsíc po mamce, myslela jsem, že se proti mě spikl celý svět, když mi mudr. řekl, že musím na revizi .... ale když zemřel brácha bylo mi 10 ale na to si moc nevzpomínám - protože mám jako dětem ho neukázali ....
taky jsem si říkala proč a nač to všechno - nevím do dnes .. a ani už nepotřebuju vědět - jen můžu věřit, že můj brouček je s nima a já se se všemi jednou uvidím ...

@katty77 co se prosímtě stalo, jestli se můžu takhle zeptat???