Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@pindruse16_ Sereš mě 😀
@maggie_ ooo, taky Te miluju! 😀
@pindruse16_ Neděkuj za ♥ a pohni 😀
@komive jste na tom snad hur nez ja 😀 a v praci test nemam 😀
dneska s pritelem planujeme hezky vecer (teda on rikal, ze zajedeme k jeho rodicum do baraku - jsou na dovolene - a posedime na zahradce -> ja v tom vidim plan na hezky vecer i kdyz se tak uplne nevyjadril 😀) no a v utery mam narozeniny, tak tyjo... to proste zkusim az zitra... 😀 (kdyby to vyslo, tak abysme meli celou sobotu a nedeli to spolecne "rozdychat" a aby to bylo co nejvic priblizeny mym narozeninam 😀
ale beztak to v utery na narozeniny dostanu 😀 😀 😀 😎
mamiiiiii pomoooooc, oni jsou na me zlyyyyyyyyyy ☹ ☹ ☹ 😀 😀
@pindruse16 Tady ti maminka nepomůže! 😀 ha! 😀
Já chcu taky sééérdce ☹
♥ !!!! 😀
@komive dostala srdicko a je klid 😎 ... uff, povedlo se 😀 :-P
@pindruse16_ Možná tě požádá o ruku 😀 😝 ........A běda, jestli tady zejtra nebude fotka, i kdyby s jednou /....běda 😀 😠
@maggie_ to urcite ne... na narozeniny, vyroci ani na Vanoce me pry nepozada... ze pry to bude neco spesl... 😀
@pindruse16 No jo, no..beru úplatky 😀
@pindruse16_ Tak to pak jo 😉 a kolik dní máš vůbec zpoždění?
@maggie_ no ja nevim.. jak to mam nepravidelny tak tezko rict... minuly cyklus jsem mela 33 dni... takze rekneme 1 den zpozdeni? 😨
@pindruse16 a jak se cítíš?
@byra prave ze asi uplne normalne... ale uz skoro 14 dni mivam tlaky v podbrisku (mozna vsugerovane) a posledni tri dny je to silnejsi, jako by uz MS mela dorazit...
@pindruse16_ No hele kdyby sis udělala test, máš jasno 😀 😔
@maggie_ ty si nedas pokoj vid 😀
@pindruse16 Tak to bylo dobré toto 😀
Ahoj bando. Koukam ze @pindruse16 nas napina jak ksandy ...
Omlouvam se ze pisu bez hacku a carek - pisu z mobilu 🙂
@pindruse16_ Mmmm ne! 😀 😀
@kolibricek36 taky pisu bez hacku a bez carek... lenost prepinat v praci z nemecky na ceskou klavesnici... 😀
@kolibricek36 @maggie_ @komive reknu vam to asi tak... dockej casu, jako husa klasu :-P
@pindruse16_ Ty mě sereš 😀
@pindruse16 me to je jedno, jen konatatuju vyvoj zdejsi diskuse 🙂
holky zmena tematu... znate vy osobne nebo znate nekoho, kdo trpi na MS bolesti behem cele MS a nejsilnejsi leky, co se daji koupit bez predpisu nepomahaji? :(
@pindruse16 Ne a měla by jít na tu pohotovost. Fakt mi tohle nepřijde normální, jestli má i zvýšenou teplotu, může to být nějaký zánět..

@pindruse16 My jsme nedočkavý! Prd pozdě..nikdy není pozdě! 😀