Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@komive ona prave tvrdi, ze to ma takhle kazdy mesic... tak z ni ted doluju, jestli uz o tom nekdy mluvila s nejakym doktorem... taky se mi to nezda... taky mam hrozny bolesti, ale vzdycky jen 1. den a jak rikas ty, vzdy tak ty 4 hodiny a pak je to ok...
vcera vypadala rozumne, ze teda dneska dyztak pojedem na pohotovost... ale dneska uz nechce...
Holky, cetla jsem ze pokud je organismus kysely, tak taky nefunguje jak ma ...
@pindruse16 mela by jit k dr. nebo na tu pohotovost muze tam mit jak pise @komive zanet- jako ti chce riskovat neplodnost ...
@kolibricek36 uz jsem ji udyndala a shanim ji gynekologa... vsichni doporuceni uz dnes neordinujou tak v pondeli si udelam takovy call centrum a to by bylo abych ji nedomluvila nejakej termin
@pindruse16 no a na tu pohotovost by nesla?
@kolibricek36 tvrdi, ze az skonci MS, skonci i bolesti (tzn ze to proste jeste do nedele vydrzi)... a v pondeli ji objednam k doktoru
@pindruse16 hm, ta má silnou vůli .. no jak chce, akorát se mi nechce věřit že to má tak silné bolesti od začátku do konce - já max 3 dny a pak další 3 pohoda - a to je normální - minulou MS jsem ale žádné bolesti neměla, ale teklo ze mě jak z prasete - si fakt nevyberu 😀
@maggie chtělas fotku i jedný čárky... tak tady ju máš 😀
..měla jsem v noci docela silnější tlaky v podbřišku, že jsem si pro jistotu vzala intimku, ale tu bolest jsem zvládla zaspat. Teď už cejtim jenom, že jsem nafouknutá a břicho nemůžu ani malinko stáhnout, protože v podbřišku cejtim jakoby balón... takovouhle bolest jako dneska v noci cejtim vždycky až na začátku rozbíhání tý opravdový hnusný MS bolesti - ještě nic strašnýho, ale už nic prijemnýho.. ale teď to trvalo max půl hodiny... přesně 15 dní od termínu možného početí podle Jonášovy metody.. Takže si říkám, že možná ještě není všem dnům konec 😀 aaaa naivka 😀
Ještě k tomu Jonášovi.. v diáři mám napsaný jenom dny, ale koukala jsem teď znova na net, tak prej celej tenhle rok jé s nějakým "napěťovým aspektem" a až na Vánoce to prej bude úplně ok :D heh, tak oukej 😀..
Zdravím vás cholky moje 🙂 koukam, ze po dobu me nepřítomnosti se tu nic zásadního nestalo..pokud jde o úspěšnost našich slavných ptáků ☹
Ještě nás tedy napíná @pindruse16 🙂 porad jsem čekala, ze se doctu az k // a ono zatím ne. To je radost tenhle cyklus, vid..
Já teď hlásím 6DC, dostala jsem to pro změnu po 21 dnech, bricho me bolelo od pátku, v sobotu jsem začala lehce spinit, tak jsem doufala, ze by to mohlo byt hnízdění a ono prd :( už z toho začínam být vyplasena..ne z toho, ze nejsem těhotná, ale z toho, jak funguje moje tělo..
@byra uvažuju, ze taky začnu užívat ten jeřáb, Gynex pomalu dochází..už bych taky chtěla mít takový sladký tajemství 🙂
@pindruse16 jo a tak nějak bych to viděla, ze kolegyně ma endometriozu, kamarádka mela stejný průběh MS a bývalá kolegyně to měla taky vždycky takhle bolestivý, byla úplně hotová a zrala ibalgin za ibalginem..ale u te tedy nevím, jaká byla příčina, protože ona prostě k doktoru nepůjde.. Ale ty tam tu svou kolegyni dokopej, tohle není sranda a určitě to není normální
@upuska njn... hlavně se potřebuju učit na zkoušku a ale po te jedné čárce na testu a těch boslestech v noci furt něco googlim a nejsem schopná soustředit se na cokoliv jiného.. No pokud nepřijde MS, tak zkusím další test v úterý na své narozeniny 😋😊
@upuska v pátek jsem jí po domluvě našla doktorku, co už 20 let pendluje mezi Plzní a Francií, v pondělí ji objednám 🙂
@pindruse16 to stejně nevygooglis, tak se koukej učit 😀 a nebo se jdi vyvetrat ven, tady je ted docela hezky 😉
@upuska u nás taky, jenže máme nějakou lenoru :D takže postel a televize, ale nakoupit někdy jít musíme :D
@pindruse16 tak to jsme na tom stejně, valime se u olympiady, drahý tu podrimuje, říkám mu jdeme ven a prej, ze za chvíli..:-/ to známe
@upuska jooo, úplně přesně.. jsem schopná se přemluvit jít ven, protože i když jsem líná, tak nesnáším celodenní válení, ale samotnej se mi ven nechce a on se chce prostě válet 😀
@pindruse16 to já bych klidně sama šla, ale on me bude přemlouvat, at počkam na něj..jako včera s nakupem, čekala jsem hodinu! Malém me kleplo a ještě se diví, ze chvatam..jsem mohla byt dvakrát zpátky, kdybych šla hned..je to zlato 😀
Ahoj holky, tak u nás se to již vyřešilo...včera jsme se s mužem rozešli...takže teď se z toho trochu vzpamatuji, musím oběhat všechny potřebné instituce...Musím udělat pořádek v srdíčku a v hlavě 😢 A pak uvidíme, snad někde někoho jednou potkám...i když s dvouma dětma a už vůbec s Lukáškem...pochybuji, ž by nás někdo chtěl 😒
@terka228 to mě hrozně mrzí :( ale na druhou stranu je to takhle si myslím lepší, než se pořád trápit a hádat. S těma chlapama do budoucna neházej hned flintu do žita. Třeba se ani nenaděješ a budeš vedle sebe mít chlapa, kterej bude milovat tebe i tvoje děti. ❤ Hodně štěstí do nové etapy! 🍀🍀🍀
Děkuji moc za srdíčko !!! I za povzbudení !!!
@terka228 jejda, ty máš ale smůlu - je mi vás líto ☹ ale snad to je dobře, a pak se najde nějaký kdo tě i děti bude mílovat a nebude si mět přestavit být bez tebe ..
@pindruse16 držím palce na ty zkoušky, aby jsi to udělala ...
@kolibricek36 Děkujuuu 🙂

@pindruse16 Teda co se dá koupit bez předpisu, mi taky nepomáhá..ale mám bolesti třeba jen 4 hodiny, pak se to uklidní, a to i bez léků..