icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

marla86
2. bře 2016

@maslicko tak pozor, dneska zesílila!! Ještě kousek to ale chce ;) Jsem zvědavá, co ty ;)

maggie_
2. bře 2016

@jajinka147_ Jasný chápu no, každopádně nevadí, aspoň můžeš testovat, jako zamlada 😀 ....Já si myslím, že taky dorazí, neboj.....Já tim, že jsem brala HA 8 let, tak v tom mám taky nehoráznej binec. Pořád kouřim, blbě mi není, takže si nemyslim že by to vyšlo 😉

maslicko
2. bře 2016

@marla86 no já jaksi pořád hodím duchy :( takže tak..ale já měla taky až kolem 20 DC takže nmám ještě čas 🙂 od dneška ztase zobu Utroš..to zase bude únavka 😀

marla86
2. bře 2016

@maslicko no mně je právě divný, že nemám žádný duchy, ale regulérní čárky..., já jdu za týden k doktorovi, tak předpokládám, že už mi taky něco předepíše na srovnání... A dělal ti doktor předtím než ti napsal utrogestan hormonální profil? Ten já mám totiž v pořádku, tak nevim, pro mi tělo pořád stávkuje 😒

marienkah00000
2. bře 2016

Ahoj holky, taky se pridavam do diskuze.. mam dotaz s pritelem se taky snazime o miminko, spali jse spolu v den Ovulace, pret tydnem mela dojit menzes, a porad nic. Testy negativni a a vceranmi DR rekl, ze nic nevidi, ale mam zvysenou sliznici,prasky jsem nikdy nebrala.Myslite, ze je tam nejaka sance i presto, ze mi testy nevychazi?

prelude
2. bře 2016

@marienkah00000 Ahojky, koukám, že nikdo nereaguje 🙂 to ti Dr. ani nevzal krev?? Mě teda, když jsem měla podezření, hned nabírala doktorka krev, pro jistotu... Ale tak může být ještě brzy...

rumisik
2. bře 2016

@marienkah00000 Ahoj, doktoři mnohokrát tak brzo nic nevidí a nebo si nejsou jistí, takže radši neplaší a nedělají plané naděje..... Testy nemusí být dost citlivé a doktor má špatné oko 😉 všechno může být jak má být... Nebo je tělo trošku rozhozené snažením a menstruace přijde pozdějc a testy jsou bohužel správně negativní.... Chce to jen čas a pevné nervy 😉 držím palce....

maslicko
2. bře 2016

@marla86 jojo dělal a taky všechno OK, jen jsme dlouho brala HA tak podle mě je to tím, ale cyklus už se mi po 10 měsících krásně srovnal, tak snad bude všechno OK. nedovedu si předtavit, že poženu chlapa na spermiogram 😀 No tak to máš asi OVU ne?

jajinka147
3. bře 2016

@carodejkasnu a znova sis test nedělala? 🙂

jajinka147
3. bře 2016

@maggie_ vidím to tak, že tak zítra začnu pít zase kontryhel 🙂 aspoň vím, že aspoň částečně tělo funguje. Na gyndu jdu okolo ovulace, tak jsem zvědavá, jestli mi něco řekne 🙂 a co ty? pořád rozhodnutá čekat do víkendu? 🙂 jsem zvědavá, zda aspoň tobě to dopadne dobře 🙂

marla86
3. bře 2016

@maslicko no jsem zvedava, jak bude vypadat test dnrska, vcera uz to fakt vypadalo nadejne, jenze vecer jsem ze zvedavosti udelala jeste jeden test pro kontrolu, a ten byl slabouckej.. tal ka nevim, zacinam byt z tech testu spis zmatena :( Hele ale merim tu teplotu a je to v pohode, zvykla jsem si na to 🙂 budu praktikovat dal 🙂 teplota ale zatim porad stejna ;)
No myho chlapa bych na spermiogram taky tezko dostavala 🙂

maggie_
3. bře 2016

@jajinka147_ No zatím počkám no, ale cejtim, že mi přichází bolesti do podbříšku, takže si myslim, že brzo dostanu 😖 takže jak říkáš ty, aspoň vím, že se mi tělo aspoň rovná po tý antiko, ale na druhou stranu..Proooč? 😀 myslim si, že dorazí ta bestie no 😀

marienkah00000
3. bře 2016

@prelude ahojky, nene jen mi rekl, ze pokud se menstruace nedostavi mam dojit pristi patek a to uz by mel videt.. Tak ja nevim, to cekani je hrozny :D

marienkah00000
3. bře 2016

@prelude a jak to dopadlo s krvi?🙂

marienkah00000
3. bře 2016

@rumisik Ahoj, jojo ja vim, jen mam MS pravidelnou, tak mi to prijde divne a uz asi tyden pocit, ze to dostanu a porad nic, tak ja nevim 🙂

marienkah00000
3. bře 2016

@rumisik Ahoj, jojo ja vim, jen mam MS pravidelnou, tak mi to prijde divne a uz asi tyden pocit, ze to dostanu a porad nic, tak ja nevim 🙂
@marienkah00000
@marienkah00000 posledni MS jsem mela 26.1

rumisik
3. bře 2016

@marienkah00000 Upřímně, pocit bolesti v podřišku je někdy až psychický 😉 Takže taky nemusí nic znamenat, tělo si mrcha umí hrát, právě proto že člověk čeká na něco co nechce aby přišlo... Doporučuju se HODNĚ zabavit jinýma věcma a nemyslet na to, jinak se ukoušeš...

jajinka147
3. bře 2016

@maggie_ třeba to nebude bolest od toho že by jsi to měla dostat, ale že se to malinký zavrtává 🙂 máš pravdu, taky neptřebuju vědět že to "nějak funguje", potřebuju aby jelo na 100% a zadařilo se.. Když vidím jaký lidi kolem mě roděj a jsou těhotný, tak si říkám proč ne já.. Nepiju, nekouřím, jím celkem zdravě... tak nevím kde je chyba.. Asi jsem měla prášky vysadit mnohem dřív aby se tělo zregenerovalo. No každopádně se říká do třetice všeho dobrého.. tak doufám, že tenhle měsíc klapne 🙂

marienkah00000
3. bře 2016

@rumisik no presne psychyka zamava s clovekem..no nezbude nic,nez cekat a doufat, ze MS neprijde 🙂

maggie_
3. bře 2016

@jajinka147_ Jo holka, tak jsme v tom asi spolu 😀 asi jsem si to přivolala... Byla jsem teď na záchodě (promiň mi ty detaily) a sice jsem to nedostala uplně, ale už tam je cosi :D konkrétně takový to známý nahnědlý ne čirá krev, nevim jak hezčejš to napsat, zkrátka víš co myslim :D takže si myslim, že nic bohužel nevrtá :(

prelude
3. bře 2016

@marienkah00000 Ahojky, u nás nijak. Bylo to v prosinci a bylo to kvůli cystě :( a to už to vypadalo nadějně. Vlastně mi ms meškala tři týdny, takže mi vynechala celý jeden cyklus...

nzodiova
3. bře 2016

Ahoj holky, tak žáha už mě nepálí, ale říhám stále a vypozorvala/vsugerovala 😀 jsem si další příznak - stále mi stojí bradavky a jako by byly větší..myslím jen bradavky, ne dvorec. Jsem 10 DPO/23 DC, bazální teplota se zvýšila na 37,15. Nemůžu se dočkat testu. Dělala jste některá test ještě před očekávanou MS?

marienkah00000
3. bře 2016

@prelude tak to me mrzi, snad se Vam brzo zadari

balalajkaaaaa
3. bře 2016

Ahoj holky, mi se snažíme o miminko od července a marně. Od ledna beru tabletky Fertility blend....měly by i upravit cyklus. Já teda předtím měla celkem pravidelný vždy ms přišla kolem cca 18 dne v měsíci. V lednu ms dorazila až 26.1. což už jsem si dělala tt, protože jsem si myslela že by už to mohlo vyjít, ale asi to bylo těma tabletkama. Teď ms zatím očekávám a mám takové divné pocity....jsem unavená, i když nic nedělám...minulý týden jsem dokonce odpoledne i usnula na gauči na 3 hoďky což se mi normálně nestává. Taky mě dost pobolívá podbříško už asi týden. Dnes slabé špinění. Máte nějaká zkušennosti s tabletkami Fertility blend?? Děkuji za Vaše názory

efijil
3. bře 2016

Nám se podařilo otěhotnět po prvním měsíci užívání (měli jsme verzi pro páry) - bylo to ale na pár týdnů :( Teďka jsme si je objednali znovu a jsem zvědavá, zda budeme sklízet ovoce ;) Nic jiného si totiž nepřejeme...

balalajkaaaaa
3. bře 2016

Mi právě na ten první měsíc měli taky verzi pro páry a teď už jí beru jen já. Tak uvidíme no. Měla jsem strach, aby ty recenze co jsem četla u tabletek nebyli jen reklama. Jsem ráda, že s tím má někdo taky zkušenost 😀

jajinka147
4. bře 2016

@maggie_ dobré ráno, tak jak to s tebou vypadá? já už to měla včera večer tak strašně malinko a dneska už skoro nic.. tak nevím co si o tom mám myslet? 😒 Taky mi přišlo, že za ty dva dny jsem tam skoro červenou neměla, nebo opravdu minimálně, tak nevím.. Nebo jestli jsem už jen zblblá z toho pozorování :D

maggie_
4. bře 2016

Dobré ránko 🙂 no člověče zatím pořád stejně, jako jsem včera psala. Zatím žádná čirá krev, jen špiním, a ani tampón na to nepotřebuju, stačí slipovka. Nechápu to, ještě se mi to nestalo, vždycky ty první dva dny, když to dostanu, tak je to fakt silný a pak to postupně odchází, ale vždycky to mám tak 7-8 dní, stalo se mi, že dokonce 9 dní, tak ti nevim 😒 .....

jajinka147
4. bře 2016

@maggie_ Tak to jsme na tom podobně.. min.měsíc jsem to měla 8dní.. takže taky nevím... ale u mě to bylo včera na tampon.. ale když u tebe ne, tak to vypadá slibně ne? 🙂 test jsi nedělala? 🙂

prelude
4. bře 2016

@maggie_ Ahojky, já to takhle měla minulý měsíc a těhu to nebylo :( jen 4 dny špinění a nakonec nic. Ale držím palečky, aby ti to vyšlo 🙂 vím, že některé už těhulky měli takové špinění v období MS.

Strana