icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kolibricek36
15. srp 2016

@pindruse16 hih, my byli v sobotu za babi - takže se to nějak urovnalo - takže dobrý aspon v tomto 😎
já ted začínám paličkovat zakázku - no, je to vyjímka - aspon budou penízky na víc
Včera jsem málem bulela - prostě dle gyn. vše v pořádku, ale prostě mimi ne a ne se podařit - no hrom do toho ... už se vztekám

maggie_
15. srp 2016

@pindruse16_ Ty jdeš zejtra taky na gyndu? :D no to byde sranda....ještě by jsme mohli bejt na koze náhodou ve stejnej čas ne 😀 😀 asi bych měla jít už domů, fakt mi asi hrábne...Ale docela se tam těšim... 🙂 aspoň se zase bude něco dít....
@kolibricek36_ No to cháu, ale jestli cheš nezcvoknout, tak tady nevim, jak ti to půjde.... 😝 😀

pindruse16
15. srp 2016

@kolibricek36 no mně v dubnu taky řekl doktor, že jsem v pořádku, tak nechápu, kde se to mímo loudá :(

pindruse16
15. srp 2016

@maggie_ neeee, zítra né 🙂

pindruse16
15. srp 2016

Tady na sebe ty srdíčka hážeme vzájemně jak na vybíjené :D děkuju za něj ❤

kolibricek36
15. srp 2016

@pindruse16 taky nechápu - když už se to jednou povedlo, tak proč .... ale možná se nesnažit pochopit 😔

kolibricek36
15. srp 2016

@maggie_ taky si říkám, ale život je velká neznámá 🙂

pindruse16
15. srp 2016

píše mi maminka informační sms, cituji: "sedí tady 4 čápi a čumí nám do oken 😉"
odpovidám (nelekněte se, moje maminka je moje nejlepší kamarádka a takhle se spolu občas bavíme - prostě legrace): "no ty vole, tak je pošli do Plzně, né? vy už máte dětí dost! 😝 "

komive
15. srp 2016

@pindruse16 tak co ta tvoje kolegyně, dokopala jsi jí k tomu doktorovi?
@byra Zůstaň tu s náma, aspoň nám tu napliveš ty těhotenský bacily 😀

komive
15. srp 2016

@terka228 Budu na tebe moc myslet, ať je to pro všechny co nejmíň bolestné, hlavně pro tebe a děti..a posílám jedno velikánské obejmutí!

upuska
15. srp 2016

Tak holky, mou depku z nepravidelného cyklu vystřídala depka z přebytečných kil ☹ fakt hnus, je na čase změnit životosprávu 😎

@maggie_ nepropadej panice, zlato, třeba to bedaraty čelo značí, ze už se zařadilo ;)

Jinak nevíte, jak je to s tema capama? Musí se objevit v místě bydliště nebo je prostě stačí potkat? 😀 pac já je potkavam ted docela často 😀 a v sobotu jsme byli na mistni disko trisko a když jsem tam viděla ty malý holky za barem a představila si, ze je mezi nima moje dcera, tak jsem si prvně říkala, at snad máme radši toho Jeníka 😀

komive
15. srp 2016

@upuska No, ale Jeníka vybavit kondomem a důkladnou sexuální výchovou! 😀

upuska
15. srp 2016

@byra taky ti chválim tvé rozhodnutí byt tu s námi 😉 je to tu na pohodu 🙂

upuska
15. srp 2016

@terka228 drž se, Terez, brzy bude zase dobře a ještě mnohem líp než do teď, uvidis 😉

pindruse16
15. srp 2016

@komive jojo, ve čtvrtek jde na prohlídku 🙂

komive
15. srp 2016

@pindruse16 Tak hurá, aspoň že si nechala říct! 🙂

upuska
15. srp 2016

@komive no, to rozhodně 😀

upuska
15. srp 2016

@pindruse16 a co ty? Chtěla bych mít tvou vůli...

terka228
16. srp 2016

@upuska Děkuju moc, trochu mě děsí můj věk a to že zůstávám opět sama na baráku..je tu tolik práce a dvě děti. Z toho od září budeme zase celé dopoledne v jiném městě, kam vozíme staršího do školy a zůstáváme tam, protože se to jinak nedá finančně utáhnout. Doufám, že to ňák zvládnu s penězma, je to 3500,- jen za benzín a jinak než autem se z vesnice nedostaneme.Teď jsem zavalená papírama z hmotný nouze....aspoň že auto mám kupovaný na toho staršího postiženýho syna..nebudou mi ho počítat do majetku. Jinak bych asi od nich nic nedostala. Platím 9500 hypotéku, (ta je na mě, dům je můj).Ale pozastavit platby nemůžu.Naštěstí mám péči na Lukáška už tu nejvyšší, tak to snad ňák utáhnu a mateřskou mám do 4 let, tak to ještě chvilku poběží...
Nejsou to ale zrovna příjemné starosti tohle... už aby se to srovnalo. Za pár měsíců bude líp.

terka228
16. srp 2016

@komive Děkuji moc.....jak už jsem psala @upuska po finanční stránce to taky není zrovna růžové období. Bude pár měsíců trvat, než se to srovná, než naběhnou úřady...budeme se muset hodně uskromnit, abychom vyšli...a v srdíčku to bolí moc. I když rozum ví, že je to tak správné...hlavně dokud je Davídkovi takhle málo...Později by to nesl daleko hůř.

pindruse16
16. srp 2016

@upuska mojí vůli? jakože jsem schopná si říct, že ještě nebudu testovat? 😎 ehm, protože mi bylo jasný, že to nemá cenu a taky že nemělo... 😀 38DC a stále jen jedna /... tak tej mrše dávám ještě týden pak zavolám svému dr...

kastanek87
16. srp 2016

teda holky člověk tu týden není a vy jste se pěkně rozjely 😀 asi to nezvládnu všechno přelouskat. Takže někdo, kdo mi shrne co se tu událo? 😀 😉 dovolená proběhla celkem v poklidu, až na defekt (a to doslova) na dálnici při 120, ale jsme zdraví a živí, naštěstí jsem neřídila já 😅

@terka228 co se děje???? ☹ vím že s manželem jste měli nějaké neshody, ale dál už nevím...

terka228
16. srp 2016

@kastanek87 Rozešli jsme se 😢 Naštěstí jsme nebyli manželé, ale i tak je kolem toho problémů hodně.... Nejhorší jsou večery, kdy je člověk sám a ví, že už nikdo nepřijde. Ale vím, že to chce čas, a pak bude líp...musím se trochu oklepat a načerpat sílu na děti. Za chvíli začne škola a logopedie....musím se vrhnou na dětičky....ale ta zima za chvilku...topíme dřevem, a já se s ním zase budu celo zimu tahat sama, ach jo...nesmím na to moc myslet ...

kastanek87
16. srp 2016

@terka228 ježíš, to je mi moc líto!!! Ale rozhodně je lepší teď, než aby jsi otěhotněla, čekala třetí a pak to příšlo... takhle si najdeš hodnýho, spolehlivýho, co tě nenechá ve štychu a bude vás mít rád!! ♥ moc na tebe myslím, přesně, musíš se teď soustředit na dětičky, oni ti budou dávat energii a lásku a uvidíš že to zvládnete! My ženský toho vydržíme hrozně moc a někdy i ještě 100x víc 😀 Budu na tebe moc myslet!!!!

kolibricek36
16. srp 2016

holky no tak ten můj prohlásil že musím na vzduch, ne sedět doma, tak zas vymyslel turu 25 km - nevím v pátek se testnout zda tam náhodou neobjeví aspon dušík - jinak bych počkala do pondělka když by MS nedošla, ale nechci nic riskovat, i když vím, že tam bude na 99% jedna čárka, ale tak pro jistotu - sice mě popichuje v podbřišku, ale to může klidně být vsugerované 😀 😀 😀

kolibricek36
16. srp 2016

@terka228 vyděržaj pianěr - až začne škola, tak budeš myslet na úplně jiný věci - ale i tak toho máš moc, moc bych ti přála hodného a milujícího muže, snad najdeš ....

terka228
16. srp 2016

Holky děkuji moc a děkuji za srdíčko , jste opravdu úžasné.. doufám, že tu příště zase některou z vás potkám, až se budete snažit o to další mimi 🙂

kastanek87
16. srp 2016

@kolibricek36 podle čeho soudí, že musíš na vzduch? 😀 😀 😀 ty jo, tak 25km bych asi nedala 😅 😅 😅

pindruse16
16. srp 2016

@kolibricek36 vemte me s sebooooou... prosiiiim... 🙂

kolibricek36
16. srp 2016

@kastanek87 to netuším, asi dle nervozity - bo mi všechno vadí - 25 km je bez problémů - neženem.... 😀 😀 😀

Strana