icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

pindruse16
16. srp 2016

@maggie_ teda holka :( budu držet tobě i @gabulkam palce, aby vám to vyšlo...

až musím říct, že jste mě teď nahlodaly, že si začínám říkat, že bych asi taky měla zase po pár měsících navštívit gynekologa...

kastanek87
16. srp 2016

@maggie_ aha aha, tak to nemusí no, proto se píchá ten pregnyl, aby jsi měla jistotu že praskne. Ale tak zas ti aspoň udělají ten profil a přítelovi spermio, uvidíš že to bude v pořádku, jen třeba ti budou muset pomoct s tím prasknutím folíků 😉 bude to v cajku, neboj!! Mně jen přijde že v těch centrech tě prostě od samého začátku tlačí na ivf, ať se děje cokoliv, byla jsem z toho hrozně rozhozená a smutná že už nikdy neotěhotním ale můj doktor mě ujistil že ať jsem v klidu, takže jsem tam už nepáchla 😀 jen pro výsledky a rychle pryč 😀 😀

maggie_
16. srp 2016

@gabulkam_ T mě mrzí, že to budete taky muset podstoupit. Doufám, že třeba než tam dojdeme, tak už se něco změní a třeba tam vůbec nebudeme muset ;)....jsem ráda, že vás holky mám. Teď jsem se vykácela vybrečela a přítelovi můžu doma hrát silnou ženu 🙂 on z toho je taky pěkně špatnej a bude potřebovat, abych na tom nebyla stejně 😕

byra
16. srp 2016

Holky mě teda mudr. nenabídl žádný clostil, pregnyl, utroš nebo něco takovýho - prostě hned na půlroční prohlídce krev na hormonální profil a žádanka do ruky... ☹

kolibricek36
16. srp 2016

@maggie_ no nemáš to jednoduché, možná že ti tam pomohou uspěšně k miminku - já pořád nějak doufám -- když se povedlo jednou a to bez ničeho ....

kastanek87
16. srp 2016

@maggie_ @gabulkam_ no ti chlapi to kolikrát nesou hůř než my 🙂 určitě to bude dobrý holky, když to nebude do doby než půjdete tam, tak tam Vám pomůžou 100%! V dnešní době jsou už takový možnosti... Pak dejte vědět jaký to tam bylo. třeba jsem jen fakt natrefila na blbý CAR... hodně jsem četla že byly holky v různých spokojený....

kastanek87
16. srp 2016

@byra no a tam ti nasadili co?

byra
16. srp 2016

@kastanek87 já tam nešla, poukázku jsem dostala v únoru a řekla jsem si, že počkám do konce prázdnin. Hormonální profil mi dělal můj doktor

maggie_
16. srp 2016

@kastanek87 @byra @kolibricek36 ........Děkuju holky, ještě že se tu můžu vykecat, je mi z toho nějak smutno no 😖 ale já se nenechám do ničeho ukecat. Chci výsledky, jestli jsme plodný a zdravý a tím končím. Moc bych si přála, aby to šlo přirozenou cestou a přítel určitě taky 😕 každopádně vim, že tam do toho lidi tlačí (asi z toho mají prachy - nevim), takže s tím počítám, ale až mě poznaj, budou si na 100% jistý, že takhle se mnou teda ne! 😀 ....ale kdyžtak se jim tam o tom Pregnylu zmínim ;)

brrbrr
16. srp 2016

@maggie_ Myslim ze jste zvolili dobry postup.Taky z manzelem chodime do CARu a aspon uz tusime kde je zakopanej pes.Udelaji Vam vsechna mozna vysetreni a budou se ptat.Do IVF samozrejme nenapadne tlaci,protoze z toho maji nejvic penez.Ale my jsme jim zatim rekli,ze chcem prirozene,pouze s kontrolama a k tomu hormony....a zatim to jde,uz 3cyklus....akorat zatim ty // nikde :(

kastanek87
16. srp 2016

@byra ahaaaaaa 😀 no tak to je ideální 😉 mě taky dělal horm.profil gynekolog a byl ok a pak za dva měsíce v caru jsem prej měla zvýšenej prolaktin a hned mi cpali prášky, pak mi zpětně doktor řekl že je to na hranici a taky záleží v jaké laboratoři výsledky provádí a ať to neberu....

@maggie_ naprosto chápu tvoje pocity, ale to přejde, uvidíš, výsledky budou ok ale aspoň budeš víc v klidu i přítel. Jé já když si vzpomenu když jsem došla domů s tím kelímkem a bojovým úkolem pro přítele jak se tvářil 😀 😀 😀 😀

maggie_
16. srp 2016

@kastanek87_ To jo, ale tak doma je to ještě dobrý, to mu nějak "pomůžu" ale chudák v tom Gennetu přímo to bude muset udělat 😀 no ke konci září jdeme na vstupní a pak se uvidí, kdy nás objednají 😉

maggie_
16. srp 2016

@brrbrr_ Myslím si, že určitě zvolili dobře ;) taky chci vědět, jestli jsme v pořádku. Pak se uvidí ;) jinak přeju samozřejmě, aby ty čárky byli co nejdřív ;)

salenas
16. srp 2016

@maggie_ nebuď smutná, anovulační cykly jsou normální, někdo míň, někdo více. Podle krve zjistí, jak na tom jsi, ovulaci mohou vyvolat léky, aniž by jste museli jít do IVF

maggie_
16. srp 2016

@selenas_ Jsi moc hodná, děkuju ;) ...budu se snažit myslet pozitivně a hlavně to neřešit do té doby, než tam půjdeme 😉

salenas
16. srp 2016

@maggie_ to je to nejlepší, co můžeš udělat ! já do sebe teď cpu vitamíny, bylinky, kup si vitamínky, které obsahují myo-inositol, to je látka, která ovlivňuje růst a dozrávání vajíček a tím pádem i ovulaci a je dobrý i pro muže pro zlepšení spermií 🙂

maggie_
16. srp 2016

@selenas_ Já mám pro sebe Inofolic, kde je kys. listová a inositol a přítel má na podporu Folandrol, aby měl spermijky kvalitnější 😉

salenas
16. srp 2016

@maggie_ stejné jako my, hihi :D

maggie_
16. srp 2016

@selenas_ Vida 😀 a nemáš pocit, že je to ztráta peněz? Aby to vůbec mělo účinek, na oba...

salenas
16. srp 2016

@maggie_ nemám, už jen ten pocit, že pro to něco dělám ... a jelikož nereaguju na tablety, tak si štěpěnou listovku stejně budu kupovat a inositol se dá koupit zvlášť a ve větší gramáži, hlavně kupuju po netu a je to zhruba o 100 až 150 levnější než v lékárnách a myslím, že vitamíny za 400 na měsích není nic hrozného ..ivf mě stálo mnohem vííííc 🙂

pindruse16
16. srp 2016

Co jsem rikala? ze tu mrchu dostanu k narozeninam... a taky ze jo, uz zacinam spinit 😎 😀 tak tenhle mesic 37-38 DC, zalezi, kdy se mrcha plne rozjede... tak to jsem zvedava, jak dlouhej bude ten pristi...

kdyby mi nekdo nekdy rekl, ze to bude takova prace vyrobit prcka, tak bych se mu vysmala... nasim se kazdy ze 3 deti povedlo vzdy na prvni pokus!!

maggie_
16. srp 2016

@selenas_ To máš pravdu, tak to máme stejně. Má taky dobrej pocit, že pro nás něco dělám 😉 taky samozřejmě objednávám z netu, v lékárně to jsou palby a stejně to musí většinou objednat, protože toto zrovna nemívají ;)

upuska
16. srp 2016

@maggie_ a proc si mysli, ze neovolujes? Dělal ti dneska ultrazvuk? Viděl foliky? Jinak při te objednávaci lhůtě je dobře, ze vas do toho genetu poslal, asi není proč to odkladat, aspoň budete vědět, jak na tom jste 😉 zatím ber vitamínky, tulte se a ono se zadaří, uvidis <3 😉

beruska1889
16. srp 2016

Ahojte holky, jdu Vás jen pozdravit po delší době, užíváme si s mužem 14 denní dovču a je to paráda, tak ani na PC a koníka není čas... dnes jsem doma a zítra zas odjížídme na 3 dny, tak se jen hlásím, že žiju a stále k Vám patřím 😉 😀 😀 Měla jsem co dělat, abych Vás dočetla 😀 pěkně jste se tu rozjely 😀 😉 Jinak já ke svému cvičení a hubnutí přidala i jednou týdně squash a hrozně mě to baví 😀 😉 už mám pomalu profi výbavu 😀 já když se do něčeho pustím, tak pořádně a všechno chci hned 😀 😀 takže ještě mi chybí nějaká pořádná taška a mám vyhlídnutou nádhernou raketu, ale trošku drahou, tak nevím jestli ji budu mít dřív než na Vánoce od muže - mám slíbeno 😀 😀 a taky plánuju koupi nového kola a chci začít jezdit.... no nějak mě ten pohyb začal bavit 😉 tak doufám, že mi to dlouho vydrží 😉 😀 😀 navíc jsem dnes 14DC tak by bylo fajn, kdybych si z dovči dovezla prtě, ale už tomu moc nevěřím, po těch 19 měsících.... minulý rok jsem si na dovči říkala to samé a stejně prd, takže už raději ani nedoufám.... i když mohl by zapracovat ten slavný zákon schválnosti a když už mám pořízeno tolik věcí na squash a rezervován pravidelný páteční termín na kurtu.... 😀 😀 😀 no necháme to koňovi, ten má větší hlavu... jak se u nás říká 😀 😀 tak se tu zatím mějte hezky a jí se ozvu asi až po dovči... dřív na to asi nebude čas... zatím čaute kočky 🙂 😉

kolibricek36
16. srp 2016

@beruska1889 at se vám dovolená vydaří a podaří se i to prtě 😀 😀 😀

beruska1889
16. srp 2016

@kolibricek36 děkuju moc 🙂 jsi zlatá <3 😉

pitris77
16. srp 2016

@pindruse16 chjo, to jsou blbé vtipy, když mrcha dorazí na narozky co? :( Mě to provedla loni, letos si snad dá pohov 😎 Letos mi vychází na narozeniny případný plodný den, ale snad už nebude potřeba 😎 Každopádně Ti přeji všechno nej a hlavně Ti přeji // 😉

pitris77
16. srp 2016

@beruska1889 krásnou dovolenou a hlavně si z ní něco přivezte 😉

pindruse16
16. srp 2016

@beruska1889 krásnou dovolenou!!!! 🙂

bonynka1981
16. srp 2016

Zdravim ze Slovenska holky 🙂. Uzivame si dovcu. Mame sice sebou 2 kazisuky (deti) 😀 ale mam plodne dny ale treba neco klapne 🙂

Strana