icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kastanek87
18. srp 2016

@komive určitě dám 😉 jdu až na půl 5 abych se zas nemusela omlouvat v práci... já jsem napnutá též 😀
no hele, důležitý je, že je to pryč a máš po problému, z čeho to bylo už stejně nezjistíš 😅

maggie_
18. srp 2016

@kastanek87_ No vidíš, jen co si objednáš ptáky, tak dobrý 😀 😀 k službám paní 😝 😀

komive
18. srp 2016

@maggie_ Normálně..já si poprvý za celou dobu asi přeju, jestli ty ptáky nakonec chvíli (tak 2-3 měsíce) nepozdržíš 😀 budu nastupovat do té nové práce, tak aspoň takovou dobu bych jim tam mohla vydržet 😀 pak mě musí přešoupnout na jinou pozici, protože bych tam pak jako těhotná nemohla dělat..

maggie_
18. srp 2016

@maggie_ Šup do ptačího teroru 😀 😀 já jim jako řeknu, ale jestli tě najdou dřív, máš smůlu 😀 😀

komive
18. srp 2016

@maggie_ Už tam suu! 😀

maggie_
18. srp 2016

Ty volééé jak se zakládá soukromá diskuze 😠 😀 😀 😀 ??

komive
18. srp 2016

@maggie_ A to ještě jde založit? Oni to nějak rušili, ne?

kolibricek36
18. srp 2016

@maggie_ založila jsi soukromou skupinu - ale jak se zakládá soukr. diskuse to fakt nevím 😀 😀 😀
asi jsi chtěla souromou diskusi a ne skupinu, že 😨

kolibricek36
18. srp 2016

@maggie_ zeptej se administrátorky - myslím že tu je - skotskaa

pitris77
18. srp 2016

@kastanek87 dej vědět, jak dopadla kontrola ;) Těším se na další krásné zprávy!!!!!

pitris77
18. srp 2016

@maggie_ já se hlásím o osiřelé ptáky kastanek87 :D aby nebyli tak osamělí a hlavně už jsou prověření :D

pitris77
18. srp 2016

@komive jen jestli nezapracuje zákon "schválnosti" ;) teď tak přemýšlím, že kdybych taky změnila práci... mě totiž zákon schválnosti funguje dokonale :D

maggie_
18. srp 2016

@pitris77_ Joo na tebe jsem zapomněla, jsem si říkala, že je nás tam málo 😀 šup do ptačího teroru ! 😀 😀
@kolibricek36_ No asi má @komive pravdu, nikde to není ;) a dlouho už to nikdo ani nezaložil, ani otázka už založit nejde ;)

rumisik
18. srp 2016

Stále tu probíhá ptačí teror? Ooooo dámy, jen si to užijte, já už pomalu nevím jak se to dělá, nechuť k sexu mě plně ovládla a já se jen modlím, že partner vydrží než porodím a neulétne mi s jinou 😀

maggie_
18. srp 2016

@rumisik_ Noo :D máme už vlastní skupinku, kde nás ovládají ptáci 😀 á Dobby 😕 😀 😀 no doufám, že se vám daří dobře ;)

komive
18. srp 2016

@rumisik 😀 a všechno v pořádku? Jaký měsíc máš vlastně termín 🙂?

rumisik
18. srp 2016

@maggie_ @komive No já si pořád říkám že všechno v pořádku, ale ranní nevolnosti mě ještě nepřešli (a to jsem ve čtvrtém měsíci) a doktorka pořád vymýšlí něco s divnýma výsledkama odběrů. Teď mě zrovna posílá na vyšetření se štítnou žlázou. Ona se mě snaží děsit a já se snažím držet se v klidu. Termín mám napočítaný na 28.lednam, tak snad do té doby vydržím být pozitivní....
Tak doufám že probíhá čilý "obchod" s ptákama 😀

maggie_
18. srp 2016

@rumisik_ No že pochybuješ, když máme další těhuli ;) no možná bych zvážila jinou doktorku ;) ...

salenas
18. srp 2016

@maggie_ pošli ke mě prosím taky jednoho Ftáka :D

maggie_
18. srp 2016

@selenas_ Dáš si fofolu? 😀 😀 ftáky nemám :D ...na kdyby jsi ho potřebovala?

salenas
18. srp 2016

@maggie_ mno, dnes jsem první den po transferu, takže hned :D a nějakýho pořádně ukecanýho, :D

sairi
18. srp 2016

Ahoj holky, s přítelem máme prerusovanou souložila s tím že miminko by nám nevadilo. Při posledním Pohl. Styku mi řekl že mi tam něco nechal když to tak řeknu.:D byla sem hrozně ráda protože po miminku toužím,ale teď samozřejmě furt sleduji zda se děje něco s mým tělem. Teď o víkendu 20.8. Bych měla dostat menstruaci cítím lehoucke pobolivani v podbrisku a takové horko...jinak mi ale nic není a je to 6. Den od toho Pohl.styku. Dnes 18. Jsem si dělala tehu test ale negativní...vím ještě to bylo brzy, ale nějak mi to nedalo🙂 čekám jestli přijde ta mrska. Myslíte že mám naději?

pindruse16
18. srp 2016

@kastanek87 moooooc gratulujuuuuuuu!!!!!! jak jste to udělaliii? 😀 poraď 🙂

maggie_
18. srp 2016

@sairi_ No naděje je, ale za prvé je to brzo a za druhé, nevim jestli to "něco" bylo dost vevnitř 😀 ale jak se říká "Stačí kapka" 😀 😀 uvidíš, jestli dorazí MS a pak zkus test...

Tak holky 🙂 ze zoufalství jsem si teď objednala přes internet Gynex...A teď jako nevim :D co to dělá, pomůže to, jak se to bere, kdy se to bere? Můžu to míchat s Inofolicem? 🙂

kastanek87
18. srp 2016

@pindruse16 moooooc Děkuji 😀 no to jednoho letniho vecera..... 😀 neee, asi mi pomohl clostilbegyt a také ptactvo od @meggie_ 😀 Fakt to tak vyšlo na ovulaci ten termín zamluveni ptáků 🙂 ale jinak jsme se snazili celkem často, řekla bych každý den až na par vynechání až do před terminu ms 😀

maggie_
18. srp 2016

@kastanek87_ Já ti dám Meggie :D s "a" prosím... Jo koukala jsem, že jsi to měla zamluvený přesně :D jsem se musela smát 🙂 :D... Aspoň vidíte, jak se snažím :D

kolibricek36
18. srp 2016

@maggie_ nj snažíš se, ale někdy ptáci minou adresu objednavatelů 😀 😀 😀 ostatně co bychom chtěli, když neuměj číst 😀

kolibricek36
19. srp 2016

takže u mě bílo - žádnej duch 😒 ale pohoda 😎

terka228
19. srp 2016

@kastanek87 Krásné... 🙂 🙂 Moc gratuluji 😀 😀 😀

kolibricek36
19. srp 2016

@terka228 tak co snad už je kapičku líp?

Strana