Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahoj holky, já se asi picnu, začíná mi stoupat teplota..., pokud vydrží nahoře, tak to znamená, že asi ovu byyla zrovna když dva dny za sebou nebylo snažení 😒 a taky to znamená, že u mě ovu testy prostě nefungují. No jestli já se na to už nevykašlu ☹
@maggie_ no já právě nevím, některé píšou, že o třeba i měli i když kapku, někdy zase ne, asi je to opravdu případ od případu.. Vůbec nedokážu říct.. Já pokud se mi to nerozjede tak třeba v neděli asi test zkusím 🙂
Jo dobře 🙂 asi musím počkat ale než to u mě přejde, tak nevím, jestli to bude zítra v neděli, nebo jestli se to obráceně nerozjede :/ ...tak pak určo dej vědět, jestli náhodou
Holky piju asi 10 dní kontryhel (a teď dva dny drmek), MS má přijít asi za 14 dní - cyklus 38 dní. Zda je ovu nevím (jsem půl roku po vysazení HA, ovu testuju asi týden a negativní), dnes se mi objevilo slaboučké růžové špinění, máte někdo zkušenost? Je to z toho kontryhele? Jsem 23 DC.
@byra ahoj, já mám kontryhel celkem nastudovanej ;) Názory se opravdu liší, ale o tom, že by blokoval ovulku, jsem nikdy neslyšela. Kontryhel se pije jen do ovulace kvůli tomu, že se nesmí pít v prvním trimestru, tak proto pro jistotu pít jen od 1dc do ovulace. Pokud ale ale chce člověk srovnat cyklus, je nejlepší ho pít pořád, jen třeba do ovulace dva hrnky denně a po ovulace malý hrnek ob den.
A pak jsem vypozorovala, že těm, co mají dlouhé cykly a nepravidelnou menstruaci pomáhá, těm, co mají cyklus ok a jen chtějí tělu ještě nějak pomoct a šáhnou po kontryheli, tak těm většinou bud posunou ovu nebo cyklus trochu prodlouží a pak na něj holky nadávají ;)
Za mě kontryhel super, bez něj čekám na ms donekonečna 🙂
@marla86 děkuji za odpověď, já mám právě půl roku po vysazení a cykly 25-29, minulý měsíc dokonce 38 ☹ takže ono zpravidelnění bych uvítala. Akorát nevím kdy mám ovu, jestli teda byla/bude. Po 14 dnech od MS jsem byla u dr. a říkal, že to tam vypadá čistě, že vajíček je víc a asi prasknou a že mám dělat ovu testy. Tak testuju a zatím nic. Proto jsem sáhla po bylinkách. Příští měsíc mě čeká hormonální profil tak jsem si říkala, jestli se to dá nějak upravit přírodně
@byra já prostě zastávám názor, že pokud toho čaje nepiješ 5 litrů denně, tak by neměl uškodit; až vychytáš, kdy máš ovu, tak ho pij do ovulace, ale podle mě je hlavní srovnat cyklus. Já teda dělám chytrou a taky s tím hrozně bojuju :( mám dlouhý nepravidelný cykly, s kontryhelem ale o 100% lepší ;) ted druhý měsíc dělám ovu testy, ale nejsem z toho vůbec chytrá abych pravdu řekla ;) no je to boj 🙂
ahojky holky,dnes 5DPO a bolesti v podbříšku,jsem zvědavá co s toho vyleze 😀 jak se jinak máte vy a co u Vás nového? 🙂 kdo tu je stejně jako já 5DPO? 🙂
@juliemichal ahoj, já marně čekám na ovu a bojim se jestli vůbec bude 😖
tak to u tebe napětí stoupá, vid? 😀
@marla86 ahojky ty jsi dnes kolik DC? 🙂 mě tento cyklus taky přišla ovu s 3 denním zpožděním 😀 tak jsem si myslela,že budu mít anovulační cyklus 😀 😀 a máš pravdu u mě to napětí teď nějak hodně stoupá 😀 😀 ať už vím jak na tom jsem 😀 😀 sice by mi nevadilo,že bych těhu nebyla,protože mám tu novou práci,ale kdybych těhu byla tak bych byla moc ráda 🙂 uvidíme jak to dopadne 😀 😀
@juliemichal víš co, a já bych si tipla, že právě proto, že máš novou práci, najednuu budeš určitě v tom 😀 😀 Já jsem dneska 22dc, což je mě uplně normální, ještě není nic ztraceno ;) ale je mi divný, že mám pořád na ovu testech výraznou druhou čárku, ne stejně výraznou jako kontrolní, ale hodně výraznou, tak doufám, že to neznačí anovulák... 😝
@marla86 máš někde vyfocené ty ovu testy?že bych jsem se podívala?jinak já měla tento cyklus ovu 18DC 😀 😀 což ji mívám v rozmezí 12-15DC 😀 a máš v tom pravdu taky bych jsem se nedivila,že bych byla těhu,když mám novou práci,co mě hodně baví 😀 😀 a ty který DC míváš ovulku vlastně? ☹ ale fakt bych nejraději otěhotněla až po zkušebce,ale co ikdybych byla těhu teď tak určitě 3 měsíce to na mě nepůjde vidět,tak je to jedno 🙂
@marla86 no abych ti pravdu řekla,tak takový testík co jsi měla ty 18DC jsem mívala vždy pozitivní 😀 teď fakt prvně za 8 cyklů co si dělám ovu testy,mi takto krásně vyšly 😀 😀 což jsem tomu ani věřit nemohla a taky jsem se na to pořád musela dívat 😀 😀 protože toto byl u mě zázrak 😀 😀 pošli i tvůj grafík,juknu se na něj 🙂 a podle mě se ještě u tebe ovulka ukáže,mi se taky 3 dny někde toulala 😀 a takto u mě vypadá graf 😀 akorát mi stále přijde nějaký divný 😀
@juliemichal o já kdybych neměřila, tak si možná taky myslim, že 18. ovu byla. I minulý cyklus jsem považovala za ovu ne uplně výraznou čárku, jenže po ní už jsem měla bílo. A podle teploty ovu určitě stopro ovu ještě ne ;) Budu čekat 🙂
... nějak nemůžu přijít na to, jak ten graf zkopírovat... 😕
@juliemichal t máš testík i graf ukázkovej! tak to by bylo aby nebylo 🙂 budu držet palce!
@juliemichal už to mám... 🙂 ale není na něm nic zajímavýho k vidění 🙂
@marla86 jak jsi v té aplikace s toho grafu tak si ten obrázek uložíš 🙂 klikneš na to levou stranou myší a tam máš uložit obrázek,tak si ho uložíš na plochu a potom to tu jako fotku vložíš 🙂
a jinak já jsem měla min cyklus takovou čárku co ty a i graf mi vyznačil na druhý den po tom pozitivním ovu testíku vyznačil ovu 🙂 jj ten ovu testík je fakt ukázkovej,nikdy jsem ho takto neměla 😀 😀 hlavně ten modrej je nádherný 😀 😀 a moc moc děkuji,já tobě taky budu moc moc držet palečky aby to teď vyšlo 🙂
@marla86 tak pokud zítra půjde teplota nahoru tak by jsi mohla mít ovulaci dnes 🙂 ale musela by být vyšší než s 4.3 🙂 uvidíš,že nakonec ovu dojde 🙂 ten můj docela dlouho vypadal na anovulační graf a nakonec ovu došla 🙂 ty bereš ty nějaké kapky,že?možná ti taky posune ovulku tak jak mi ten čajík na neplodnost 😀 ale myslím si,že ten čajík funguje,protože jsem fakt nikdy takto pozitivní ovu test neměla 😀 😀
@juliemichal jj, mám kapky feminan 😀 tak uvidíme, snad za pár dnů budu mít dvě dálnice na ovu testu a ty dvě dálnice na těhu testu ;)
@marla86 jsi zlatíčko,děkuji akorát já tomu vůbec nevěřím,že bych našla na tt dálnice 😀 😀 tak to asi bude s těch kapek,že se ti posunula ovulka,ale určitě tu bude 🙂 a bude ukázková,když i mi zabral ten čaj a ovulka byla ukázková 🙂 moc moc ti držím palečky aby ti ty kapičky pomohly a našla jsi na tt dálnice 🙂
Dnes jsem 25DC, od patku malinko špinění tak stále doufam, že je to ovu, testovala jsem naposledy v pátek, test negativní ☹ hlen zatím není.MS by měla přijít nejpozději do 14 dnů, tak prosím drzte pěsti. Špinění přičítám pití kontryhele 14 dnů a drmku 3 dny

@jajinka147_ Ne netestovala jsem, myslela jsem že není potřeba, nebo myslíš že jo? 😲
@prelude_ děkuji holky, ale myslím, že to nebude těhu, to bych to nedostala ne? I když takhle debilně, ale i tak 🙂 ani žádné příznaky nemám až na to protivný popichování pravého vaječníku