Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@maslicko ahoj, ja jsem z toho taky spatna, ja taky nic, ja je mam zase porad celkem silny,ale ne dost a vicemene porad stejny, teplota taky porad stejna :( ja jdu ve stredu k doktorovi, tak mi doufam rekne jestli se tam neco deje nebo ne. No a jestli tam zadny vajco neuvidi, tak zeda nevim...
@maslicko hele a zkusila jsi merit v ruznoi denni dobu? Ja jeden den testovala v 10, 15 a 19 hodin, a bylo hoodnr velky rozdily! Vecer skoro uplne bilo, nejsilnejsi v 15, tak testuju jenom odpoledne kolem treti ;) Pry je normalni ze ta hodnota se behem dne meni a chce to vychytat ;)
@jajinka147_ahojky, tak co? Zkoušela jsi testovat? Nebo se ti to rozjelo 🙂
@jajinka147_ Jo tak koukám, že už jsi psala 😀 no já pořád nic....Nerozjelo se mi to, do soboty jsem měla pouze slipovku a jenom jsem špinila, ale třeba jen jednou za den. Nechápu - testy však negativní tak nevim co si myslet 😖
Holky já jsem dnes 17DC a 2DPO.... nebo jakpočítáte ty DPO..? Já to beru tak že když je pozitivní test tak ovu je druhý den, takže 2 den po pozitivním testu je 1DPO, nebo to berete hned od pozitivního testu..?
@maslicko asi na tom neco bude, ja zase skoro nepiju, musim se do toho vylozene nutit a mam naopak porad na testech carky... Na druhou stranu, pokud to tak je kazdy den a podminky se nemeni tak podle me i kdyby to bylo "naredeny", tak v den ovu by rozdil byl videt. Treba bys nema carku ukazkove vyraznou, ale nejaky rozdil by tam mel byt videt.
Muj nazor... zreba se pletu ;)
@maslicko já si myslím že jo... já taky právě hodně piju, tak sem si udělala takový pravidlo že po obědě do těch 2 se snažím nepít a pak mám i tu moč takovou tmavší a tes mi vyšel pěkně a měla sem to i podle ultrazvuku potvrzený... 🙂 holky jestli se pletu tak mě někdo upozorněte prosím 😉 ale myslím že to tak je...
já testuju až kolem 17h, ráno nemám čas a dopoledne toho v práci vypiju taky dost, tkže je to pak zkreslené.
@maslicko https://www.modrykonik.cz/market/seller/creativ... tady odkaz na paní, ale už asi objednávat nebudu, drmax mi vyhovoval víc ;) ale cena je lákavá 🙂
Ahoj holky, s některými z Vás jsem si tu už psala, že zajdu na gyn pro nějaké zlepšováky, aby se už konečně povedlo 🙂 no tak jsem dneska vyrazila. Jindy už nebudu mít čas... Bavíme se se dr. o možnostech, vyskočim na kozu, ona stále povídá a najednou říká, že už nebude potřeba 🙂 odhad cca 5 týden dle velikosti. Ještě nic moc vidět, jen váček, ale něco tam je ;) nemůžu tomu uvěřit ;) tak jsem ještě mastila pro test a dálnice :D takže i přes slabou ms to jde ;)
@maggie_ tak já jsem i tak stejně testla a nic.. takže bohužel.. a jak dlouho jsi po ovu? třeba je jen brzo na test 🙂
@prelude moc gratuluji.. tak to je opravdu skvělé. držím palce..
@gabulkam Intenzivně od Vánoc, takže to šlo docela rychle. Jinak jsme to neřešili asi rok. A od ledna jsem používala ovu testy. Jinak nic ;) a to už jsem tento měsíc chtěla objednat Fertility Blend. A navíc jsme to teď strašně flákali :D takže fakt šok. No a teď přecházím z obav aby to šlo do šílených obav aby bylo všechno v pořádku... ;)
@moni92
Moc děkuju holky ;)
Zítra 🙂 jdu na gyndu. Nicméně neočekávám happiend, dle me jde o pouhou nepravidelnost MS.
@jajinka147_ To ti právě nevím, teď prvně jsem používala nové testy, tak jestli nekecali tak asi 17DC nebo 20DC....čárky byly pořád silné, tak nevím...po tom 20DC už slábla...ale spíš toho 20 bych řekla....myslíš, že je brzy? 😕
@maggie_ já jsem si koupila na tento měsíc u Maxe, tak uvidím. a min. měsíc jsem měla ani nevím jaký a jeden den to bylo úplně výstavní. Ale stejně se nepovedlo 😀 ale měla jsem ovu asi 17DC, Tak 20DC se mi zdá už celkem dlouho, teď skoro žádná MS, ale neumím si vysvětlit ty negativní testy.. Máš jít teď někdy na kontrolu? Já jdu příští čtvrtek, tak dofám, že mi dá nějaký rady :D nebo mi spíš řekne že sem blázen abych chtěla aby to šlo tak rychle 🙂
@jajinka147_ Já nevím :/ zatím ještě počkám týden, jestli ta bestie nedorazí a pak se asi objednám no :/... Koukám, že to máš stejně splašený jak já ty jo :D pak mi schválně napiš, co ti na tý kontrole řekli 🙂... Ty mám taky jinak od toho Maxe, všichni píšou, že jsou spolehlivý ;)

@maggie_ dobré ráno při pondělku, tak copak je u tebe nového? U mě nic, mrcha se tak nějak rozjela a ještě špiním .. Takže čekám kdy to skončí a může začít další měsíc snaženíčka 🙂