Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@martina16horysek Moc děkuju holky, jste všechny zlaté ;) teď jen to dotáhnout do dobrého konce ;)
@prelude neboj určitě půjde vše tak jak má 😉
@maggie_ mám no, tak uvidím.. jsem zvědavá co mi řekne příští týden, už bych měla být kolem ovu, tak snad pozná zda to funguje nebo ne : 🙂 právě, že jsem taky četla, že jsou ty od Maxe dobrý. Tak uvidíme. Přemýšlím, zda zase pít kontryhel, nevím, zda mi po jeho pití to nepřišlo takhle brzo a málo..
@jajinka147_ No to mě taky napadlo 😒 ale zase hodně lidí by ti napsalo, že tohle menstruace není, tak ti nevim. No hele zeptej se, třeba i na ten kontryhel a určo mi dej vědět 🙂 budu mít prakticky, něco podobnýho....Já když jsem byla naposledy na gyndě, tak mi řekl, že mi ten folikul roste a musí i odcházet, protože z minulý kontroly, co tam byl, už zmizel. Takže mi asi odchází, ale jestli je to v pohodě a zda mi to funguje správně mi neřekl no ☹
@maggie_ no jsem zvědavá co mi řekne. Na jednu stranu jsem doufala, že budu patřit mezi těch pár, co připraví tělu šok, že je bez HA a hned otěhotní.. a ono nic.. opravdu si to člověk nemůže naplánovat jak by chtěl. Asi zkusím tenhle měsíc bez kontryhele a doktora se zeptám příští týden. Jinak ti je normálně? žádný že by se ti dělalo špatně nebo něco takovýho? 🙂
@jajinka147_ No přesně jak říkáš, taky jsem si říkala, že vysadím po 8 letech a bude to "BUM" 😝 ještě mě na gyndě strašili, že můžu mít dvojčata apod., že ty hormony jsou hrozně splašený pak. Pak mi oznámil, že patřím k tomu menšímu procentu žen, co to mají obráceně a musí čekat, až se tělo vzpamatuje 😒 ........Jinak ne, mě nic není. Jen jsem hrozně unavená, ale to už tak dva týdne, možná tři. Jinak prsa nic, břicho nic, chutě, zvracení ...Nic, nic.... 🤐 Proto si myslím, že mi jen tělo zase blbne...Testy negativní tak ti nevím...
Ahoj holk,y, máte někdo zkušenosti s folikulometrií? Udělá mi ji doktor v rámci prohlídky když ho o to požádám? Jdu zítra na preventivku, tak z toho chci co nejvíc vytřískat 🙂
Ahojky, zrovna sem chtěla psát jak se snad brzo přidám k těm co budou čekat těhotenské testování, když v tom mě začlo pobolívat v podbřišku.... Takže do dvou dnů (kdy to má přijít) se přidám k těm co počítají od jedničky.... Takže moc gratuluju těm co se tento měsíc zadařilo a já asi pokračuju opět dál 🙂
@rumisik Ahojky, nevzdávej to. Já mělo tento měsíc snad nejhorší křeče, co jsem kdy měla. Dokonce špinění, k tomu závratě. Vůbec jsem s tím nepočítala a nakonec při běžné prohlídce zjištěno těhu. Docela pomohlo se vůbec nehlídat, na všechno jsme se vybodli, sex byl všeho všudy asi 3x za celý měsíc... 🙂
:D tak čekám na gyndě 🙂 a je tu dost lidiček. :D potřebovala bych zkrátit chvíli.
@prelude děkuju za povzbuzení 🙂 já mám právě taky pocit že sme to tenhle měsíc odflákli úplně nejvíc ani ovulační testování sem moc nestíhala kvůli malému 😀 Takže spíš čekám další měsíc pokusů než úspěch. Včera mi ráno bylo špatně a já si říkala "nj, brzké vstávání" a dneska mě pobolívá břicho a já si říkám "nj budou měsíčky" ani nehledám záminky si myslet že bych mohla být těhotná 😀 😀 nestresuju jak minulý měsíc kdy sem byla přesvědčená že jsem těhotná a za vším to viděla 😀 do víkendu bude jasno...
🙂 vše v pořádku ve mě 🙂 mini není což mi až tak nevadí jelikož redukují váhu 🙂 jen mě musí MS vyvolat :D
@maggie_ jsou to bylinkove kapky z kontryhele, jerabu ptaciho a mesicku lekarskeho 🙂 a za me maximalni spokojenost a navic treba oproti gynexu jsou levne 🙂 chce to cas, je to hrozne to cekani, my se snazime uz rok a porad nic, ale teprve od vanoc mam normalni cyklus, tak si rikam, ze je vlastne jeste cas
@maslicko_ a mohla by jsi mi prosím poslat odkaz? Podívala bych se na to, třeba bych tohle zkusila, pořád to jsou kapičky bylinek a né prášky a injekce, což je fajn 🙂 ......to je mi líto, že to tak trvá, ale třeba se zadaří, když se to takhle rovná 😉
@marla86_ určitě napiš, pokud to bude tak dobrý, jak píšete holky, zkusím to taky 🙂
@maggie_ mrkni http://www.zivebyliny.cz/feminan-50-ml ja budu taky obejdnávat další balení 🙂 a utrogestan nebereš??
@maggie_ Tak to jsme na tom opravdu podobně. Já bych řekla, že to procento žen, který musí čekat je větší a větší.. Ale na druhou stranu když koukám po okolí, tak je těhotný snad každý ☹
@maslicko Teda, mně to přijde už celkem dlouho, co se snažíte. Asi proto, že já jsem skoro na začátku a přijde mi to už taaak dlouho.. Aspoň, že se ti to srovnalo konečně. Taky jsem vysadila po 11letech. A doktor ti jinak dělal už nějaké vyšetření? a kromě těch kapiček bereš ještě něco?
@jajinka147_ třeba to je i tím, že teď jsou ovulační testy a elixíry a všelicos a předtím to nikdo neřešil no :D já asi pojedu na gyndu a nechám si udělat ten hormonální profil, nebo jak se tomu říká 🙂
Ahoj holky, tak já mám od doktora potvrzenej anovulák :(
@jajinka147 no klasicky ultrazvuk a hormonalni profil, všechno OK. Jinak beru Utrogestan 3x denně jednu tabletku, ten mi s tím cyklem taky pomohl, ale beru ho už od začátku co se snažíme. No je to dlouhá doba, už to ani nepočítám, spíš už sem tak nějak rezignovala...a prostě to tolik neřeším. Jo a kyselinu listovou s inositolem 🙂 to sem zapomněla

@prelude gratuluji mamino 😉