Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@jajinka147 dneska jsem 23 DC v pátek poslední den utrogestanu a v neděli nebo pondělí by měla přijít MS a nebo taky ne 🙂 uvidiíme... Jinak manžel nikde zatím nebyl, čekáme do toho května a pak bude muset chlapec na spermio, naštěstí to dělají u nás pod barákem 🙂 takže to mam 5 minut 🙂
@maslicko no já na tu štítnou žlázu ještě nic neberu, to se právě ukáže až v tom červenci na endokrinologii, mně na horonálním profilu vyšlo všechno dobře až na tu štítnou žlázu s tim, že to není žádná katastrofa, ale bude potřeba to trochu upravit... A ve spojení s tím, že jsem od přírody fakt hodně hubená, to asi způsobuje ty moje dlouhý cykly a pravděpodobně teda i častý anovuláky :( :(
Ale tak aspon vím, kde je chyba, přijde mi to lepší než když se holky trápí, že je všehno ok, cyklus jak hodinky a stejně to nejde... Ale teda jsem z toho docela přešlá, asi to fakt bude snažení na delší dobu :(
A jak dopadlo tvoje testování? Ovu se nakonec objevila?
@maslicko moc bych ti přála aby už nepřišla potvora po takové době už si zasloužíte konečně pozitivní zprávu 🙂 pondělí je zarohem.. tak držím palce.. a jsem zvědavá jak to dopadne.. ovu testy děláš?
Jak dlouho se snažíte holky o miminko?🙂
@jajinka147_ No právě, já na to kašlu. Objednám se na konec příštího týdne na gyndu, tak snad mezi tím přestanu špinit a poradím se tam s nimi.
@maslicko_ Jak říká jajinka, taky bych ti přála, aby jsi se už mohla pochlubit TT s pořádnýma dálnicema a hezky to zakončit 🙂
Dnes jsem 1DC ☹ ale aspoň MS přišla po 28 dnech (a ne po 38 jako minule) - přihládám to pití kontryhele. Na zítra jsem objednaná na odběr krve kvůli HP, tak uvidíme co dál. Nevíte prosím jak dlouho se čeká na výsledky HP?
@smetanovak my 7 měsíců
@smetanovak my od listopadu a už se dokonce jednou povedlo, ale neudrželo se... teď čekám jsem po ovulaci tak čekám na testování...
@moni92 my se snažíme od září a ovulace nikde:-/ tak jsem dostala clostík a utrouše tak teď zkusíme druhý cyklus🙂
@moni92 jinak mě ten první pokus mrzí. věřím že teď to vyjde🙂
@smetanovak utrogestan taky beru... dneska jsem 4 den po ovulaci.. takže už odpočítávám dny kdy budu moct dělat tt...
@moni92 tak držím moc pěstičky🙂 mě má příští týden přijít ms tak pak snad no🙂
@byra Je super, že se Ti aspoň zkrátil cyklus!! Jsi určitě na dobré cestě 🙂 Sestřička mi řekla, že na HP se čeká tak týden, max. 14 dnů. Prý záleží na tom, kolik se jim toho v laborce sejde.
@maikiepoint děkuji za odpověď. Jediné co mě trošku mate je, že je to oproti tomu co jsem zvyklá docela.slabé ( spotřeba 2mini tampony za den),/asi fakt ten kontryhele 🙂
Před chvilkou mi začla menstruace, jsem naštvaná na celý svět, přestávám dělat ovu testy, vyhazuju i všechny těhu testy že budeme mít mimčo se chci dozvědět až když se mi podruhé nedostaví menstruace. Čím dýl testuju tím víc sem nato naštvaná a nebaví mě to.... 😠 😖 🙄
@rumisik Tak to je mi moc líto :( já vím, že mě budeš chtít ukamenovat, já bych za tu radu donedávna vraždila, ale vážně pomůže se od toho odpoutat. Já už poslední měsíc soustředila na to sby už ms přišla a mohla si zajít na gyndu pro něco na podporu a ms už nepřišla. Příští měsíc už to určitě vyjde ❤
@smetanovak my se snažíme 3měsíce.. jsem 9DC takže čeká na ovu a uvidíme 🙂
@maggie_ tak to jsem zvědavá co ti řeknou 🙂 budeš dělat tento měsíc ovu testy? 🙂
@rumisik děláš dobře, já si řekla, že poslední měsíc a pak na to kašlu taky.. že stejně to je k ničemu 🙂 přesně jak říká @prelude , aspoň se o to chci pokusit, prostě se zaměřit na jiné věci 🙂
@maikiepoint přesně tak, dnes mi to říkal dr. že výsledky můžou být zítra, ale taky za 14 dnů, prý v laboratoři čekají, až se jim sejde alespoň 20 vzorků.
@marla86
@moni92
@jajinka147 Ovu testy dělám každý cyklus, ale teď sem tu zjistila, že sem je dělala špatně a proto sem je měla slabé 😀 takže pokud budu pokračovat tak si na to teď dám pozor a snad už to bude OK 🙂 Jinak dneska sem mi holky zdál sen, že jsem měla // na testu 😀 mě už asi fakt hrabe, včera tu u mě byla kolegyňka která je v 5 měsící a já jí to tak záviděla :( achjo a navíc ta moje nejlepší kamarádka musí do Caru protože má taky problémy s vaječníky a bude muset na laser asi :( jak jsem byla v pohodě, tak na mě dneska přišla jakási depka :(
@byra Přesně tak mi to sestra říkala. U nás vše trvalo trochu déle, protože doktorka ještě chtěla manželův spermiogram.... Tak držím palce, ať vše dopadne dobře 🙂
@jajinka147_ Nene nebudu 🙂 chtěla jsem vědět, jestli i po vysazení HA ovulka naskočila, proto jsem je dělala, ale když vím, že aspoň podle testů to bylo OK, tak už nebudu používat 🙂 ....Jinak MS ještě pořád nikde a testy negativní, tak nevim no 🙄
dnes 5DPO, jeto nekonečný......
@maslicko a jak jsi je dělalal špatně? já taky zavidím každý těhulce, nebo mamině co už tlačí kočár. a říkám si, tyhle to šlo tak proč ne mně? ☹
@maggie_ já jsem taky dělala abych věděla zda to fungje a jak to vůbec poznám. a výsledek? nijak :D Ty jo tak to je hodně divný.. ale tak ty jsi tak 14dní po ovu ne? tak třeba je ještě šance že test by to neukázal ne? 🙂 u některých to opravdu dlouho trvá..
@prelude děkuju 🙂 já vlastně vím, sama sem to kolikrát už radila, nevím proč sem tentokrát chtěla mít trošku jistoty a tak sem začla testovat aspoň ovulaci a místo jistoty mám akorát stres a nerva.... 😠 Včera sem se kvůli tomu dokonce pohádala s přítelem což mi přijde už jako absolutní strop toho jak to být nemá. Takže od teď prostě budeme mít nechráněný sex a jak to dopadne a co z toho bude je ve hvězdách... Mám doma zdravého, chytrého, nádherného kloučka, kdyby byl jediný tak mě to sice bude trochu mrzet ale mám víc než mnozí můžou mít....
@maslicko dnešek je asi něco ve vzduchu s tou depkou, ale to bude určitě dobré 😉
@jajinka147 lepší je prej je dělat odpoledne a dvě hodiny před testováním omezit příjem tekutin no a já je dělala dopoledne a nalívala sem se jak průtokáč 😀 proto byly čárky slabé, nebo aspoň doufám 🙂 já jsem dneska 24 DC, zítra poslední den utroše a pak čekání na MS :( nevydržela sem a díky tomu snu si udělala TT ikdyž sem věděla že bude bílo :( dneska fakt den na kočku
@rumisik jo bude..já jsem spíše pozitivní člověk,ale někdy to na člověka prostě dolehne :(

@maslicko domluvili jsme se, že zatim nijak... mám ještě špatný výsledky štítný žlázy, na endokriniloggi jsem ale objednaná až na červenec 😖 Takže jsme se shodli, že nejrozumnější bude počkat, jak to dopadne se štítnou žlázou a až pak nasadíme nějaký léky/ hormony. V ten červenec to bude přesně rok co se snažíme, takže je to i logický pořádně to řešit až pak. No a mám dovolený pít bylinky, pokud tomu věřim, mám nakázaný pustit do července testování a měření z hlavy a mám doporučený přibrat pár kil :D
Takže to tak zkusim. Snažit se budem dál intenzině, ale kašlu na ovu testy a stresy si nechám až na červenec 🙂