Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahoj, mohu se přidat? Čtu tady cosi o tom že ovulační testy mohou odhalit i ranné těhotenství, máte to někdo ozkoušené? 😀 Momentálně mám 9 dní zpoždění, ale klasické těhotenské testy jsou "jednočárkové" ....
@byra_ To je taky dobrý 😉 Chorvatsko mám ráda, byla jsem tam asi milionkrát 😉 ...No Honza chce písek no 😀 procházky a tak 😉 povezeme tam dětem i nějaký oblečení a tak 🙂
@upuska_ No já ti to řeknu třeba 10x...Pojeď :-P pojedeme konec září začátek října asi 🙂 musíme počkat až se vrátí z tý Fracie a ještě neodjel no 😕
Jako taky mám pěkný sny o plodnosti 😀 porodila jsem už xkrát holčičku :-P a dokonce i chovala....Jednou se mi zdálo, že měla 10 cm 😀 😀 😀
@upuska to je nesmírně zajímavá informace, které se hned musím chytnout... 🙂 Tak tt negativní a ovu test pozitivní s tím, že je těhotná? Tak to jsem dnes v drogerce šáhla po špatném balení! 😀
@lavender19xx koukni, hlídám si píchnutou ovitrelele a pořád dálnice
@salenas krásné 🙂 (no jo, musela jsem nejprve googlit, jsem totiž v těchhle věcech ještě neznalec)
@lavender19xx tvrdila to, ale já u toho nebyla..předpokládám, ze to bylo ze zacatku
Jak se mate holky pri patecku? 🙂
@bonynka1981 Ahojky, no pracovně 😀 trochu jsou tu zmatky, šéf začíná být nervozní ale já jsem v klidu a jen se směju, u nás je hezky, tak proč si kazit dobrou náladu 😀 odpoledne mám velké plány tak se těším a co ty? 😉
Ahoj holky, můžu si přidat? To čekání je nekonečně...☹
Ahojky holky, vrátila jsem se z letního dětského tábora a doma na mě čekalo krásné překvapení! Dnes jsem si dělala test a jsou tam dvě čárky!! Jsem hrozně šťastná, sice to není úplně dálnice, ale vidět je 😉 všem, kterým se tento měsíc zadařilo gratuluji a těm, kterým ne přeji hodně štěstí! Že jsem těhu, jsem věděla i bez testu už včera... Prozradil mi to čípek a bolest břicha... Snažení zdar a děkuji za podporu :-*
Můžu se zeptat, v kolikátém týdnu těhu to test odhalí? Pokud počítám správně od ovulky jsem teď třetí týden a 11 dní po očekávané MS... Každý to má asi jinak, ale kamarádka říkala že si dělala test až v pátém týdnu (kdy se jí zvětšila prsa)

@bhbaru no jo, to může být i ovulka, zkus za tři dny a uvidíš, určitě písni ! 🙂