icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

salenas
25. srp 2016

@bhbaru no jo, to může být i ovulka, zkus za tři dny a uvidíš, určitě písni ! 🙂

bhbaru
25. srp 2016

@salenas Jé tak to moc děkuji za info 🙂👍🏽 dam vědět!!

salenas
25. srp 2016

@bhbaru držím palečky, ať to jsou ty dvě správné // !!!

krisatko
25. srp 2016

Ahoj, mohu se přidat? Čtu tady cosi o tom že ovulační testy mohou odhalit i ranné těhotenství, máte to někdo ozkoušené? 😀 Momentálně mám 9 dní zpoždění, ale klasické těhotenské testy jsou "jednočárkové" ....

salenas
25. srp 2016

@krisatko jojo, mám 🙂, ale když máš už vyzkoušený těhu test, tak je to asi zbytečné

krisatko
25. srp 2016

@salenas No myslela jsem, že kdyby třeba bylo brzo na to aby to klasický test ukázal, tak ten ovulační by mohl být citlivější... Až dosud jsem totiž mývala MS jak hodinky a najednou zpoždění tak přemýšlím.... 🙂

salenas
25. srp 2016

@krisatko tak jestli máš doma, zkus, za to nic nedáš 🙂

upuska
25. srp 2016

@krisatko zkus to, já vim, že kamarádce klasické testy nefungovali, ale ovulační potvrdil těhotenství ;)

upuska
25. srp 2016

@byra jé, tak to se ti nedivim, že se ti nechce, taky bych z toho nebyla na větvi..tak se hlavně opatruj, ať prospíváte 🙂

maggie_
25. srp 2016

@byra_ To je taky dobrý 😉 Chorvatsko mám ráda, byla jsem tam asi milionkrát 😉 ...No Honza chce písek no 😀 procházky a tak 😉 povezeme tam dětem i nějaký oblečení a tak 🙂

@upuska_ No já ti to řeknu třeba 10x...Pojeď :-P pojedeme konec září začátek října asi 🙂 musíme počkat až se vrátí z tý Fracie a ještě neodjel no 😕
Jako taky mám pěkný sny o plodnosti 😀 porodila jsem už xkrát holčičku :-P a dokonce i chovala....Jednou se mi zdálo, že měla 10 cm 😀 😀 😀

salenas
25. srp 2016

@maggie_ hele kočko, než odfrčíš na tu krásnou dovču, pošli mi jednoho ftáka :D, klidně bez fofoly :D

krisatko
25. srp 2016

@upuska a jak se na ovulačním testu pozná, že značí těhotenství a ne ovulaci? Jsem naprostý lajk v těchto věcech, snažíme se o první a nestuduju vše do hloubky, spíš to necháváme na přírodě ale tak když už.... 🙂

salenas
25. srp 2016

@krisatko tak pokud si ten test uděláš v době očekávání menzes, tak víš, že nemáš ovulaci

krisatko
25. srp 2016

@salenas díky 😀 jsem naprosto tupá evidentně :D

salenas
25. srp 2016

@krisatko hele v poho :D

lavender19xx
25. srp 2016

@upuska to je nesmírně zajímavá informace, které se hned musím chytnout... 🙂 Tak tt negativní a ovu test pozitivní s tím, že je těhotná? Tak to jsem dnes v drogerce šáhla po špatném balení! 😀

salenas
25. srp 2016

@lavender19xx koukni, hlídám si píchnutou ovitrelele a pořád dálnice

lavender19xx
25. srp 2016

@salenas krásné 🙂 (no jo, musela jsem nejprve googlit, jsem totiž v těchhle věcech ještě neznalec)

upuska
25. srp 2016

@lavender19xx tvrdila to, ale já u toho nebyla..předpokládám, ze to bylo ze zacatku

bonynka1981
26. srp 2016

Jak se mate holky pri patecku? 🙂

beruska1889
26. srp 2016

@bonynka1981 Ahojky, no pracovně 😀 trochu jsou tu zmatky, šéf začíná být nervozní ale já jsem v klidu a jen se směju, u nás je hezky, tak proč si kazit dobrou náladu 😀 odpoledne mám velké plány tak se těším a co ty? 😉

apollena
26. srp 2016

Ahoj holky, můžu si přidat? To čekání je nekonečně...☹

bhbaru
26. srp 2016

@salenas
Ahoj, tak to byla asi fakt ovulka, co myslíš??

lucie_k_s
26. srp 2016

Ahojky holky, vrátila jsem se z letního dětského tábora a doma na mě čekalo krásné překvapení! Dnes jsem si dělala test a jsou tam dvě čárky!! Jsem hrozně šťastná, sice to není úplně dálnice, ale vidět je 😉 všem, kterým se tento měsíc zadařilo gratuluji a těm, kterým ne přeji hodně štěstí! Že jsem těhu, jsem věděla i bez testu už včera... Prozradil mi to čípek a bolest břicha... Snažení zdar a děkuji za podporu :-*

salenas
26. srp 2016

@bhbaru ten prostřední, viď, ten je nejsilnější, tak to asi ovulka byla, ti rozhodil cyklus ten duphaston, vid ?

salenas
26. srp 2016

@bhbaru udělej ještě zítra ovu test, ve stejnou dobu jako dneska

salenas
26. srp 2016

@lucie_k_s gratuluju ! a jak to poznáš podle čípku?

bhbaru
26. srp 2016

@salenas Asi jo, asi byla, což me teda hrozne překvapilo...uvidíme co z toho bude 🙂 Jojo udělám ještě zitra 🙂 Dekuju!!

lucie_k_s
26. srp 2016

@salenas Minulý cyklus jsem měla večer před ms čípek úplně bahnitý a dnes ho mám zkrácený a tvrdý jako kámen a mám dva dny po termínu ms...

krisatko
26. srp 2016

Můžu se zeptat, v kolikátém týdnu těhu to test odhalí? Pokud počítám správně od ovulky jsem teď třetí týden a 11 dní po očekávané MS... Každý to má asi jinak, ale kamarádka říkala že si dělala test až v pátém týdnu (kdy se jí zvětšila prsa)

Strana