Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Dobrééé ráno ;) tady to nějak uvadá, nebo jestli je to těma prázdninama ještě 😉 Jinak já 29DC a čekám na MS, potom snad konečně ta dovolená a pak koncem září Gennet, no mám se na co těšit no 😀
@terka228_ To mě mrzí Terko, ale aspoň budeš mít míň starostí a nikdy není pozdě na další mimčo ;) třeba se jednou poštěstí. Teď si hlavně odpočiň a počkej až se situace celkově uklidní ;) Jsi silná baba, to zvládneš 😉
@terka228 to snad ne, snad to ještě dobře dopadne, ale pokud ne, budeš mít o starost mín .... lepší na uplným začátku, než aby člověk už si mohl poslechnout srdíčko a pak na další kontrole ti, řekla že se přestalo vyvíjet ☹
@maggie_ možná že ten Gennet nebude třeba 😀
my září máme úplně nabité k prasknutí ani jeden vikend doma 😀 fakt otřesné 😀
Ahoj po dlouhý době se zas hlásím. Gratuluju všem novým těhulkám. @terka228 Držím palce ať to všechno zvládneš, dokud nedorazí MS máš pořád naději. @maggie_ Koukám že s těma tvejma ptákama pořád někde lítáš a tady se občas jenom mihneš, asi potřebujou dohled aby doletěli kam mají tak předpokládám že lítáš s nima 😀
Jinak já jsem teď po preventivce a napsala mě Gynprodyl tak su zvědavá jak to se mnou zamává.
@yelowangel_ Ale jistě že, mám svý košte, půjčený od Harryho 😀 se snažim noo....o těch dovolených je to těžký ale 😀
@upuska_ No určitě máme vybráno 😉 poletíme na Kapverdy 😉 To léto tady stálo za ho*no...
@kolibricek36_ Ale to víš, že bude třeba....Říkám to pořád. Není ovulace, není mimčo 😀
@kackamimi Ten nahoře je 100% dnešní je o dost silnější. Zkus za 2 dny už to bude dálnice 🙂 JInak já jsem měla čárku jenom o malilinko silnější a byla jsem v 6. týdnu. Gratulace veliká
Ten vrchní je dnešni. Tak za 2-3 dny di udělám další 🙂 snad to nezmizí 🙂 a jinak děkuji 😊
@maggie_ hm, když myslíš - ale není na co čekat - mimčo bude, sice s pomocí ale bude - třeba za rok budeš mít 😀 😀 😀
@maggie_ neřikej dvakrát 😀
a nebuď tak negativní, já bych si to s tou ovulací nebrala tak k srdci, i když je určitě lepší očekávat horší a pak být mile překvapen lepším..Já jsem teď pozitivně naladěna pokud jde o mou plodnost 😀 už jsem měla i vizi jak se nosim s pupkem a jako docela mi to seklo 😀
ovšem s ohledem na to, že si stejně moje tělo funguje jak chce si myslim, že to bude ještě chvíli trvat..
Holky máte tady někdo kredit od O2? Koupila jsem si colu a byl tam kód HZEAZYKE tak kdo chcete použijte je to tuším na ten internet.
@upuska už dobrý, nevolnosti už přešly. Dnes sem 10+5. Obden poslouchám srdíčko přes angelsounds - v březňátkách už dvě holky o mimi přišly, tak to člověku moc nepřidá. díky za optání, v neděli jedem na dovču tak mám cestovní horečku.
Do toho si přítel usmyslel, že pojedem ještě v sobotu na noc do Mikulova. A to já nechci - mám strach, že bysme zůstali někde trčet, kdoví co se stalo a já bych pak nestihla bus do Brna (jedem kolem 14h), navíc nemám nic sbaleno (jedu jen se ségrou, on na válení u vody není, potřebuje přírodu, les, turistiku). Navíc v tom hicu - navrhla jsem mu Uherské Hradiště aquapark nebo Rusavu - prochzka lesem a koupák, dobrý oběd,... ještě se neozval, ale už slyším jak bude hudrat
@bhbaru tehotenstvo myslim že nie
@kackamimi gratulujem ja budem testovat zajtra zase
@bhbaru teda viem že niekomu odhali aj tehotenstvo ale 23 den je prilis skoro myslim si

@terka228 To je mi moc líto, ale jak píšeš, asi to tak má být... ☹ jednou potkáš toho pravého, který to třeťátko s Tebou bude chtít mít a postará se o Vás všechny jak si zasloužíte 😉 ať se Ti daří 😉