Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@upuska já vůbec nevím, co si mám o tom svém těle myslet. Každopádně jedno vím - nic není tak, jak by mělo 🙂 ... Já mám od minulého čtvrtka pozitivní OVU testy, i digitální mi to jasně,, řekl,, cca za den a půl proběhla ovu, cítila jsem to i to potvrdila teplota, ALE .... Já mám neustále na OVU testu druhou čárku a řekla bych, že poměrně významnou.... A je úplně jedno, kdy testuji, ráno, v poledne, vecer.... Ale těhotná vzhledem k teplotě a grafu fakt nejsem... Mam nějaký problém ☹.... Fotky přikládám
@slenuska nene, nenechám se ráda napínat, ale vím, že když test nevyjde, tak si budu řikat, že je ještě brzy a že třeba šance je...dokud to nedostanu..a nebo že ho koupim a dostanu to..když to nedostanu zítra, tak v pátek testnu.. 😕
a jako příznaky mám, ale těžko říct k čemu je přičítat 😅
Takže zázrak početí se nekoná, prsa bolí, jak svina, ale čípek měkne a hlen zrůžovel ☹ zítra je tu MS

@upuska Jojo druhý bez prášků. No, já měla cca 12 let v celku slabou, kterou jsem mezitím rok nebrala, a pak přešla na cca rok a půl malinko silnější. První byla lyndynette a druhá femoden. Je to ale peklo, ani ne tak jestli jsem těhotná nebo ne, jako to že jsem byla zvyklá být "připravena" na MS v noci a teď furt sleduju jestli nááhodou nepřišla. 😀