icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

krisatko
31. srp 2016

@upuska Jojo druhý bez prášků. No, já měla cca 12 let v celku slabou, kterou jsem mezitím rok nebrala, a pak přešla na cca rok a půl malinko silnější. První byla lyndynette a druhá femoden. Je to ale peklo, ani ne tak jestli jsem těhotná nebo ne, jako to že jsem byla zvyklá být "připravena" na MS v noci a teď furt sleduju jestli nááhodou nepřišla. 😀

upuska
31. srp 2016

@krisatko já jsem brala obě, ale v opačném pořadí ;) to čekání je na prd, vim..člověk se pořád hlídá.. 🙄

krisatko
31. srp 2016

@upuska No právě, to je horší než to že na testu je jen jedna čárka 🙂

jarmulka
31. srp 2016

@upuska já vůbec nevím, co si mám o tom svém těle myslet. Každopádně jedno vím - nic není tak, jak by mělo 🙂 ... Já mám od minulého čtvrtka pozitivní OVU testy, i digitální mi to jasně,, řekl,, cca za den a půl proběhla ovu, cítila jsem to i to potvrdila teplota, ALE .... Já mám neustále na OVU testu druhou čárku a řekla bych, že poměrně významnou.... A je úplně jedno, kdy testuji, ráno, v poledne, vecer.... Ale těhotná vzhledem k teplotě a grafu fakt nejsem... Mam nějaký problém ☹.... Fotky přikládám

maggie_
31. srp 2016

@selenas_ Netestila 😉 kašlu na to, vím že nejsem...za ´včerejšek 140,-Kč v prdeli 😀 jenom za testy...

@upuska_ Viď 😀 😀 se z toho poseru fakt ....Koukej testnou, jak vidíš, může to mít i zajímavý výsledek 😀 😀

salenas
31. srp 2016

@jarmulka klidně těhotná být můžeš, i když ti teplota a graf říká něco jiného. a nebo i cystu ukazuje pozitivní ovu test

helen_h
31. srp 2016

@jarmulka A proč myslíš, že nejsi těhu?? To pak právě vycházejí stále pozitivní ovu testy. Ale chce to ještě tak týden počkat na těhotenský test...

jarmulka
31. srp 2016

@salenas přikláním se k cyste, protože mě pořád bolí podbrisek a poboliva vajecnik.... A sere mě to... Omlouvam se ☹.... Ja bych tehu moc chtěla, ale tohle není ono, to je nějaký problém ☹.... Každopádně týden v kuse pozitivní OVU test jsem ještě neměla 😀

salenas
31. srp 2016

@jarmulka koukni :D , v těhu taky podbříšek pobolívá, a naděje umírá poslední !

upuska
31. srp 2016

@jarmulka no, já bych těhotenství nevyvracela, ale nebudu ti přiživovat naději..navíc víme, že ty bys to těhotenství poznala 😀 už jsi někdy cystu měla?? jestli by to nechtělo zajít k Mudrovi..

jarmulka
31. srp 2016

@salenas nevyznám se ve Tvých číslech .... To první je datum a lomeno DPO u ovu testů???

jarmulka
31. srp 2016

@upuska jéje, jasně, že měla.... Cysty znám ☹.... Bohužel

salenas
31. srp 2016

@jarmulka nene, já jen ukazovala, jak vypadají ovu testy signalizující těhotenství, jiank to je doba od píchnuté otrivele / doba po ketu

slenuska
31. srp 2016

@upuska Díky, já vím..

@upuska já jsem to ted vydržela, až opravdu po spoždění, ale kolikrát jsermse testovala před MS. Pokud máš příznaky, tak to zkus..nebo se ráda necháš napínat 😉

apollena
31. srp 2016

@jarmulka
Ty jo, já mám sytou čárku jen jeden den, potom jeden den také silnou, ale už o něco slabší. Nejdřív jsem se vyděsila, co je na mé ovu špatně, ale tak to asi nemá vypadat ovu test, že?

upuska
31. srp 2016

@slenuska nene, nenechám se ráda napínat, ale vím, že když test nevyjde, tak si budu řikat, že je ještě brzy a že třeba šance je...dokud to nedostanu..a nebo že ho koupim a dostanu to..když to nedostanu zítra, tak v pátek testnu.. 😕
a jako příznaky mám, ale těžko říct k čemu je přičítat 😅

jarmulka
31. srp 2016

@apollena no, můj ovu test je celkem silný už týden a to je špatně ☹.... Ty Tvé jsou naprosto OK, podle toho, co píšeš

silvie15
1. zář 2016

@salenas ahoj. Tak jak jste dopadli s krví? 🙂

salenas
1. zář 2016

@silvie15 ahoj, 3 451, takže krapet vyděšená, ale snad sestra ví, co říká 🙂

silvie15
1. zář 2016

@salenas v tom se trochu ztrácím. Je to teda dobře? Já jsem nakonec toho doktora nestihla. Byl v ordinaci do pěti a já končila školení za 5 minut pět. ☹

salenas
1. zář 2016

@silvie15 asi trochu víc, ale to bude díky té hcg injekci :D

silvie15
1. zář 2016

@salenas a kdy budou jasnější výsledky? Můžu mít dotaz? 🙂

silvie15
1. zář 2016

@salenas co myslíš. Mámě šanci na úspěch?

salenas
1. zář 2016

@silvie15 tak jestli se teplota drží nahoře, vypadá to dobře, ale znáš to, příroda si stejně dělá co chce 🙂

silvie15
1. zář 2016

@salenas Já vím. Zítra chci zkusit test tak snad. Těšíme se, ale i bojím. 😀

salenas
1. zář 2016

@silvie15 ještě počkej, jak dlouhý máš cykly ?

silvie15
1. zář 2016

@salenas začínala jsem na 36 a teď jsem na 27

salenas
1. zář 2016

@silvie15 takže zítra 26, tak držím palečky 🙂 moc moc moc

silvie15
1. zář 2016

@salenas ano zítra 26DC z 28 páč teď jsem se koukala do kalendáře a o den jsem se sekla 🙂

upuska
1. zář 2016

Takže zázrak početí se nekoná, prsa bolí, jak svina, ale čípek měkne a hlen zrůžovel ☹ zítra je tu MS

Strana