Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@galbulkam_ Až na to, že ta testovací je uplně blbě 😀 😀 já už těch zkamání měla, že se bojím udělat jinej,...
Tak ještě chvilku vydrž - pár dní a uvidíš 😉
Je to odpoledne a pokud si vypila litr vody je moč hodně naředěná. Počkej do rána. Držím palce 🙂
@slenuska já taky po zjíštění těhu měla 2x po sobě průdušky - moje gyn. tehdy říkala že možná to nebude konec, ale mimi se přestalo vyvíjet ... ☹
Ahoj holky tak koukam jak vesele testujete. Jen tak dal. U nas se dojizdi cyklus a dalsi mesic zaciname se snazenim🙂 jsem tady pekne plonkova a jen ocumuji☹
@twistinka123 plonková? Neeeee, tady jsme jedna velká testovací a čekací "rodinka" 🙂
@maggie_ Tak co? Je taky mozne ze ovulka byla pozdeji, ne. 😀 😀 😀
@kolibricek36 doufám, že tohle dobře dopadne..já další ránu už neunesu..máma furt říká, že jak ted umřel táta, že posílá za sebe miminko, ale mám strach☹
@slenuska mysli pozitivne, a mas jeste mamku...
Ahoj, nejsi plonková, také dojíždím cyklus, jsem dnes 21 DC, takže ještě deset a bude ms...
@twistinka123
Ahoj děvčata 🙂 nechcete mi některá půjčit své pozitivní testy? 😀 Jsem dnes 43 DC, MS nikde, testy negativní.... Nic nenasvědčuje ani těhotenství ani tomu, že by měla přijít MS.... To neznám toto, co to je? :D Brala jsem HA 15 let, ne v kuse, měla jsem asi tak rok pauzu ve které i po vysazení běžel cyklus jak hodinky.... ☹
@krisatko hm, hele podle mě to může být ještě po té HA..ten první cyklus byl ještě s dozvukem HA a teď se tělo čistí..vlastně je to teprve druhý bez prášků ne? mně tuhle bylo řečeno, že to může trvat i rok a půl..podle typu HA..trojfázové jsou prý lepší..no a nebo jsi těhotná a testy to ještě nepobíraji ;)

@maggie_ a mas v zásobě další?