Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@lavender19xx dekuju
Ahoj holky, jdu za vami pro radu. MS mam dostat pristi stredu.
Tento tyden 31.8. probehl styk pri kterem jsem fakt hodne krvacela jako bych to uz dostala. Od toho vecera do dneska pouze jen spinim. Stava se mi, ze pet dni pred MS spinim nez to dostanu, ale nikdy se mi nestalo, ze bych takhle hodne krvacela a pak jako kdyz utne a jen spineni. TT jsem si delala pred chvili a byl negativni. Jsem 13 DPO.
Ahojky holky. Chtela bych vědět co si myslíte. Je mi 22.Vysadila jsem antikoncepci v půlce července, po dobrání jsem měla normálně MS a potom jsme si dávali pozor. V srpnu přišla MS klasicky v termínu takže vše ok. Poté 30.8 a 3.9 došlo k zanesení spermatu ihned po sexu prsty do pochvy, vcelku hluboko. Cítím mirne popichavani v podbřišku spíš je to tlak směřující k trislum. Další MS má přijít 14.9
Myslíte že je šance že bych mohla být těhotná? I přesto že vyloženě nedošlo k vyvrcholení dovnitř?
S pritelem o miminku hodně mluvíme a oba ho chceme.
Dobré ráno všem 🙂 Dámy poraďte. Je čas zavolat lékaři a jít na kontrolu? Dnes jsem 51 DC, teoreticky hodně teoreticky protože jsem si nic nemerila ani netestovala už víc než 30 DPO, MS stále nikde. Cyklus 28 dní. Včera jsem. Si udělala (ač jsem se zarekla že do termínu další MS neudělám) tt. Pak jsem na něj zapomněla a večer tam bylo tohle... Nejde mi nahrát foto tak popisu. Kontrolní čárka klasická silná, misto testovací čárky nebo aspoň ducha nebo prazdneho místa se objevila tečka??? mám už se objednat na kontrolu případně privolání MS?
@krisatko 50 dní je pro mě už ta vyšší hranice, kdy se objednávám na vyvolávačku. Nezkoušelas tr ještě dnes ráno?
Tak dnešní test byl negativní. Snažila jsem se objednat ke svému doktorovi a sestřička na telefonu mě velice nepříjemně jak horkou bramboru hodila jinému doktorovi že údajně můj doktor stejně těhotné pacientky nemá. Tak to jsem zvědavá ☹
Dobré ránko holky, tak jsem se konečně odhodlala a objednala nás s manželem do CAR... takže 21.9. nás čeká první konzultace, tak jsem na to zvědavá...
@beruska1889 my jsme se taky rozhoupali a jdeme v pátek 🙂
@pitris77 super,tak pak písni jak to probíhalo a co jste vymysleli... ať vím co nás čeká 😉 🙂
@beruska1889 určitě dám vědět ;) těsím se, že se konečně "něco" bude dít a na druhou stranu se bojím, co zjistí...
Dobré ráno děvčátka 🙂 Kouká, že se nám to tady hodně prostřídalo 😉 😀 no s tím si poradíme že....Doufám, že spíš, než aby tady lidí přibývalo, bude se hojně odcházet, nebo se s @upuska_ zdárného uzavření této skupiny se samejma těhulema nedočkáme 😀
Jinak já pořád nic holky hold...Jsem 40DC, tzn. 12dní zpoždění.. takže jen čekám jestli příjde a jdu na tu pitomou vyvolávačku, nebo se na to vykašlu uplně 😀
@yelowangel_ To jsi hodnáá 😀 já teď jsem na takovym bodu sucha 😀 prostě vyčkávám no 😀
Ahojky všem.. Dnes píchnu šestý gonal, zítra mám další kontrolu jak rostou folíky a podle včerejší kontroly to vypadá že na odebrání půjdu v neděli nebo pondělí.. Tak moc se těším a zároveň bojím aby bylo vše jak má být a konečně to klaplo a dočkali jsme se mimíška.. Jen se chci zeptat jestli je normální že mám MS už osmí den, sice už konečně slábne, je to tím gonalem??? Děkuji za odpovědi
@pitris77 tak to mám podobně, těším se že se to někam pohne a budeme vědět na čem jsme, ale spíš mám strach co na to šéf a tak... u nás je jasno, víme kde je problém, tak snad už nic dalšího nenajdou... myslím, že to bohatě stačí...
@beruska1889 u nás právě za dva roky na nic nepřišli... tak snad se dočkám nějakých podrobnějších vyšetření a testů...
@mirindad gratulujem
@pitris77 aha, tak to jo.. no to je blbé ☹ když se nedaří a ani se neví proč... ☹ tak u nás je problém u manžela, naštěstí nic zásadního, ale úplně super taky ne, tak jsem zvědavá jaké výsledky vyjdou teď... snad se to trochu zlepšilo, se všemi vitamíny co do sebe chudák cpe...
@mirindad je to tam! gratuluji 😉
Dekuju vam 😊😊😊😍
Dámy tak teď se posadíte... Volala jsem dnes ráno kvůli prohlídce a případnému vyvolání MS jelikož jsem jak jsem ráno psala dnes 51 DC ... Sestřička na telefonu mi sdělila, že kdybych byla těhu, tak by mě stejně pan doktor přehodil někomu jinému (maminka ke stejnému chodí odjakživa a nikdy ji nikomu nepřehodil a to má 4 děti!! ) a hned mě objednala k jinému dr, ale až na 12.9. ... Takže jsem si zašla k jiné dr, kterou mám (narozdíl od stávajícího) půl minuty od práce. Naštěstí, navzdory tomu, že prý již nové pacientky neberou, mě přijala, ale musím si nejdřív nechat zaslat dokumentaci. Takže já teď, po deseti letech, měním doktora za doktorku.... A stále čekám, jestli MS přijde či ne. ach jo..
@krisatko tak to je teda pěkný zvrat... no hlavně ať jsi u té nové spokojená a nějak se to co nejdříve vyřeší 😉
@beruska1889 Je to šílené... Na jednu stranu je to fajn že nebudu k dr. dojíždět, ale na druhou stranu to chování sestřičky nechápu. Nechápu z jakého důvodu by mě dr přehazoval jinému jak horký brambor....
@krisatko tak uvidíš, vrátit se můžeš kdykoli... 😉 kdyby se Ti tam nelíbilo... 😉 no asi sestra neměla dobrý den a nebo mají nějaké nové pravidla... kdo ví....

@salenas snažím se to nevzdat, ale dnes zase klesá teplota. Dnes byla 36.7 tak uvidíme.