Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ja to tady s vama maggie a upuska uzavru nebojte 🙂.
Jsem 30Dc ale test negativni. Takze cekam. To kazdomesicni more slz se uz ani neda spocitat. Absolutni beznadej. Jeste se priteli zhorsil spermiogram...... No comment
@bonynka1981 byl teď na vyšetření? asi jsi to psala, ale jak dlouho se snažíte?
@bonynka1981 ahoj. U mne každý cyklus také jen slzy s žádný dvě čárky. Manžel má také nic moc spermogram proto bere Folandrol který doporučil lékař v car s to se mu zlepšilo proto ti to píšu. A já začal brát fertiliti blend. Vše najde s na netu i objednáš. Držím palce
Folandrol holky bral a pak prestal. Z principu neco do sebe nerad cpe. Bral i clostilbegyt na zvyseni testosteronu a zvyseni poctu spermii ale pak taky prestal ze do sebe nic cpat uz nebude.
Snazime se 2 roky. 4 potraty. Vytvarim protilatky proti spermiim. Beru Medrol ale zatim bez uspechu. Na inseminaci odmita jit. Chce prirozene.
@bonynka1981 teda to by mě vzal ďas z takového přístupu ☹ sama si ale tedy vůbec nejsem jistá, jak by k tomu přistupoval můj přítel..a trochu ho podezírám, že podobně..taky do sebe nerad něco cpe a hlavně se nerad omezuje..je to práce s chlapama
Zmensil se pocet spermii, zvysila se pohyblivost ale jsou vice deformovane. To je proste des ☹
Holky, užívala jste některá tablety Zvelebení rumělkového pole?
Ahoj holky, chtěla bych se s vámi rozloučit, dnes jsem byla u paní doktorky, mimi odpovídá dokončenému 6 týdnu. Mějte se moc hezky, neztrácejte naději a zkuste pozorovat svůj čípek :-* Díky moc za podporu 😉
Mám otazečku dámy jen tak co si myslíte o testováni 6.-7.den bavila jsem se nesavno s jednou tehulkou a rikala ze 7. Den mela || podle je to blbost ale chci se zeptat na vase nazory dekuji 🙂
@valin_ Nic tam není ;) 7DPO je brzy, vydrž ;))
Jinak dobré ráno děvčátka 🙂 já stále v očekávání na MS, dnes 42DC. Test samozřejmě negativní no...29.9. jdeme poprvé do Gennetu, kde se pobavíme o našem problému a pak na vyšetření no....Navíc začátkem října pojedeme na dovolenou, tak na provokačku asi kašlu 😀 😀 😕

@mirindad taky gratuluji, at se daří 😀