Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Tak k doktorovi jdu až v pondělí, protože jsem tam dnes blbec volala a sestřička zřejmě chce zachovat objednávkový systém na 150%. Už vidím, jak mě to do pondělka podle známého pravidla přejde a já budu za blbce... no co, to budu i tak 😀
tak holky. kdo je tu 7 dpo jako ja? 🙂
@lavender19xx To jako s těm sestřičkama to je pech.... Já byla zvyklá se objednávat meilem přímo u pana doktora a to šlo i na druhý den. Ale přes sestřičky neprojde nic, ani nitka. :D
@luciasek1987 ja jsem 8DC 🙂
@bonynka1981 super.. a kdy hodlas testit?
@luciasek1987 juu ja si nevsimla ze tam mas dpo. Ja jsem teprve pred snazenim 😀
@bonynka1981 jee a ja blbe cetla.. misto dc jsem cetla dpo.. aha .. tak to budeme od sebe daleko :D
@bonynka1981 já jsem ale 12DC, tak máme celkem blízko k sobě..taky jsem před snažením..dneska mám na ovu testu čárky skoro stejně silné a mám z toho radost, jak malá 😀 😅
@upuska tak vzhuru do toho a pul je hotovo 🙂
@luciasek1987 ocekavam brzo od tebe // 🙂
@bonynka1981 a ja od tebe hned po mne 🙂)
@luciasek1987 budu se snazit 🙂. Ale jak chlap citi tlak z me strany tak se sekne ☹
Odběr folíků jsem přežila, bylo jich celkem 28,18 dobrých a dnes jsem volala jak to vypadá a říkala že je jich 15 perfektních že se z nich ty dva nej s přehledem vyberou.. Zítra mám zase zavolat.. Transfer bude buď ve čtvrtek nebo v sobotu.. Musim říct že jsem ráda že to mám za sebou.. Břicho mám nafouklé a bolavé.. Ale bude líp...
Samostatně chci vám všem poděkovat za podporu, moc moc děkuju, je to krásné když nejsou ještě všichni lhostejní k ostatním
Ahojky holky muzi se přidat?
Jmenuji se Lucie je mi 25 přáli by jsme si miminko s přítelem je mu 29.beru prášky utrogestan 16den.5.9.jsem vysadila a mela přijít MS a nic jen 6.9 a 9.9.slza krve na intimku jinak nic už jsem 8 den bez MS a test dneska negativní rano zteba je jeďte brzo nic me neboli jen jsem maminko nafouklá me příde a cítím takový nějaký zvláštní cuch ale jako ze to cítím ze me nikdy jsem tohle nemela.vytok mam taky předem dekuji Lucie
@fifacek drzim pesti!!!!!
@tornadolu vitej. Mozna ti utrogestan prodlouzil cyklus. Me to dela Gynprodyl. To je neco podobneho.
@bonynka1981 no a co ted mam delat?cekat na MS?
@tornadolu to čekání je nejhorší, ale teď stejně nic jiného nenaděláš. Maximálně zavolat na gyndu, říct, jak dlouho máš zpoždění a sestřička už ti řekne, jestli máš přijít nebo ne.
@lavender19xx já testnu asi ještě ted večer az dorazim domu, zajímá mě jestli zesílí..doufam, že jsem se neradovala předčasně Čípek mám měkčí, ale nepřijde mi nijak zvlášť vysoko..
Kdy se ti chlap vrátí?
@upuska tak já bych tomu testu věřila, být tebou 😉. No a s tím čípkem jsem pořád ještě v začátcích, jen mi teda ani při ms nepřipadal, že by byl otevřený, tak nevím. Asi mám nějaký extra 😀.
Ten se vrátí, až bude zase pozdě, za necelé dva týdny.
@lavender19xx JoJo, já mu věřím, jen ještě musí trochu zesílit, zatím ta čárka není stejně sytá, tak doufám, ze bude a nezačne slábnout..
Při MS jsem čípek nezkoumala a ted jsem si taky říkala, že jsem měla, abych věděla jak se otevře.. Zatím mi ta dirka přijde tak nějak stejná, pozoruju změny jen na tuhosti a poloze
@lavender19xx ti jezdí pracovně pryč nebo kde trajdá? 😀
@upuska Já si právě myslela, že to bude jednodušší způsob než pozorovat nějaké symptomy, ale zatím mi ten čípek přijde pořád stejný, jen je jinak dlouhý nebo nastrčený na stranu... Ale zase máme výhodu oproti odrodilým, které už ho mají pootevřený tak nějak nafurt 🙂.
Jo, trajdá pracovně 🙂
@lavender19xx taky ho míval na stranu, to jsem ráda, že nejsem sama, říkala jsem si, jestli neni nějakej sparchantelej 😀..jinak ono ho to chce sledovat víc cyklů pro porovnání, já ted jedu třetí.. Ale moudrá z něj taky úplně nejsem 😀 no, uvidíme, uvidíme ..
@luciasek1987 já 6DPO 😉
@tornadolu taky to teď mám a nechápu, divný jakoby smrad a tři dny jsem byla jak bečka, obr nafouklé břicho ale jsem ještě před termínem MS
@tornadolu ja ho mam vysadit 30Dc kdyz nemam pozitivni test

@kastanek87 mě to vůbec nechutná.... Počkám.