icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

krisatko
13. zář 2016

@pet_8 @tornadolou - dámy tak tohle jsem měla též, asi před týdnem tak 4 - 6 dní v kuse. Nafouklé břicho, plynatost (a dooost znatelná ☹ 😀 ) .... a už po druhé za tu dlouhou dobu kdy čekám na // nebo MS se mi stalo, že jsem po styku trochu zašpinila. Tlaky v břiše sem tam... A to jsem dnes prosím pěkně v den kdy jsem měla znovu dostat MS a to ještě nepřišla ani ta minulá :D :D jinými slovy 56 DC

upuska
13. zář 2016

@lavender19xx píchání v podbřišku zatim nepřešlo, hm.. a zhoršilo se? A řekla jsi sestře, proč tam chceš, že máš potíže? tě nechá týden čekat, ty jo..to je systém 😨

kastanek87
13. zář 2016

@fifacek tak to je super! Moc držím pěsti, at to vyjde ❤

tornadolu
13. zář 2016

@bonynka1981 co znamená dc?

pitris77
13. zář 2016

@tornadolu DC je den cyklu 🙂 Ještě se můžeš setkat s DPO to je den po ovulaci 🙂 Zkratky prostě frčí a taky mi trvalo, než jsem se v nich zorientovala 🙂

tornadolu
13. zář 2016

@krisatko a co jsi těhotná?ja taky splnila po styku byla jsem na ginde a tam me řekli ze se to stává skrz prášky jak beru ultogestan..16 den na 10dni 2dene.

tornadolu
13. zář 2016
tornadolu
13. zář 2016

@bonynka1981 moc nechápu vysvětluis me to

bonynka1981
13. zář 2016

@tornadolu po ovulaci si zavadim 2tablety na noc gynprodylu. Doktor rikal ze muze prodluzovat cyklus a ms prijde pozdeji. Takze 30 den cyklu si mam udelat tehotensky test a pokud je.negativni tak uz gynprodyl nezavadet a za par dni prijde ms.

krisatko
14. zář 2016

@tornadolu já žádné prášky neberu. Krom listovky, kterou jsem už dojedla. K nové doktorce jsem objednaná na 22.9. takže zjistím až tam co se děje. Tt dnes negativní. :/

tornadolu
14. zář 2016

@krisatko aha aspon zjistíš co a jak
@bonynka1981 aha

tornadolu
14. zář 2016

Dobré ranko děvčata MS ještě nedorazila

lavender19xx
14. zář 2016

@upuska nepřešlo, navíc včera bylo takové vedro, že jsem si fakt připadala jak velryba vyvržená na souš (ještě ke všemu jsem nafouklá), ale na druhou stranu se to nezhoršilo, to bych k doktorovi šla, sestra nesestra 🙂.
Popsala jsem jí svoje potíže, ona se jen zeptala, jestli jsem těhotná (!), až pak teda nasadila účastný hlas, že doktorka, ke které půjdu, je moc příjemná (já chci svého doktora! 😀), to bylo vše. V příštím životě budu buď zdravotní sestra nebo chlap! 😀

upuska
14. zář 2016

@lavender19xx no a nemůžeš být třeba opravdu těhotná? 😉 Poslední MS proběhla normálně?

lavender19xx
14. zář 2016

@upuska no kéž by!! 😀 Jenže poslední ms opravdu proběhla řádně se vším všudy, takže jsem spíš divný případ s příznaky 🙂)

tornadolu
14. zář 2016

Bude hodně vadit když si test udělám rano zítra po 12cce dneska jdu na noc

upuska
14. zář 2016

@lavender19xx tak uvidíme co ti poví..záda tě třeba v kříži nebolí? To by mohlo mít taky vliv...já jdu zrovna dneska na masáž, tak doufám, že mě hezky porovná, ať mají spermoušové volný průchod 😀

lavender19xx
14. zář 2016

@upuska bolí občas, ale já mám takovou práci, že musím co druhý den cvičit a pohýbat se, aby se mnou záda mluvila 🙂

lavender19xx
14. zář 2016

@upuska a vliv myslíš na ten podbřišek, nebo? 🙂

upuska
14. zář 2016

@lavender19xx jojo, na ten podbřišek..já jsem takhle jednou lítala po doktorech s podezřením na zánět ledvin, bolelo mě v zádech a celej spodek, všechno v pořádku až fyzioterapeutka mi pak řekla, že to všechno bylo od těch zad, měla jsem je hnutý a tlačilo to kam nemělo..prý je tam málo místa na všechny ty orgány a každý vychýlení může být znát..

lavender19xx
14. zář 2016

@upuska ou, no jo, to je celkem logické... každopádně jsem v tom letošním roce šla hodně do sebe a cvičím pravidelně, aby záda neměla moc šanci si stěžovat, takže bych to na ně teď nesváděla (a pak jsem si vybavila, že spíš bojuju s bedry než s kříží).
Užij si masáž (jsem předtím zapomněla napsat), dobrý výraz, spermoušové 😀.

upuska
14. zář 2016

@lavender19xx to je přítelova hláška 😉 už jsem po masáži, bylo to bájo..a pani masérka má pocit, že jsem těhotná..prý podle zad..že tam někde v kříži se dá poznat, jestli je ženská těhotná nebo má své dny a protože jsem jí řekla, že své dny rozhodně nemam, tak si myslí, že jsem těhotná..já si ale myslim, že to tam může vypadat stejně i v době ovulace, což by bylo logický..každopádně mě nahlodala 😀 😅

lavender19xx
14. zář 2016

@upuska teda, a na to přišla řeč jen tak? Masíruje masíruje a řekne- nejste vy náhodou těhotná?? 😀 Tak to by bylo super, já bych byla nahlodaná taky 🙂.

upuska
14. zář 2016

@lavender19xx nene ona podle těch zad..v místě jako by těsně nad zadkem, že to tam mam "zduřelý" (ten výraz ona nepoužila, ale něco v tom smyslu) a že to ale bývá, když má ženská menzes a neeebo... že když je těhotná..řikala jsem, že jsem zhruba v půlce cyklu, takže si myslim, že fakt nejsem.. a ona za chvíli jestli jsem si jistá..tak jsem řikala, že to si být jistá nemůžu, ale že bych se hodně divila..no řekla mi to asi 4x

lavender19xx
14. zář 2016

@upuska já to tak myslela 🙂 (ale asi se vyjadřuju jak Maďar), každopádně bych byla nalomená jak sirka, kdyby mi to takhle řekla...
Jo, vůbec jsem si nešla právě sledovat místo nad zadkem 😀

upuska
14. zář 2016

@lavender19xx jsem myslela, že já se vyjadřuju, jak Maďar..tak hlavně, že si rozumíme..😀
A co jsi našla nad zadkem? 😀 neroste ti tam vocas? 😀

lavender19xx
14. zář 2016

@upuska ha, to bych si nedovolila 😉. No ocas to není, lehce zbytnělé to tam je, uvažuju nad objednání se u masérky... člověk by zabil dvě mouchy jednou ranou 😀.

upuska
14. zář 2016

@lavender19xx no vidíš ;) ale v těhotenství se to nemá masírovat..alespoň prý v prvním trimestru, takže bacha 😀
co cvičíš na ty záda?

lavender19xx
14. zář 2016

@upuska tak zase nic... 🙂
Mám posbírané různé cviky během několika roků, je v tom teda zahrnuté celé tělo, ale s důrazem na záda, něco je z jógy.. V tomhle dost pomůže youtubko, protože nejsem ten typ, co by někam chodil cvičit. Asi je to mišmaš, ale když se takhle protáhnu, cítím se hned líp, jen se člověk musí donutit 🙂

upuska
14. zář 2016

@lavender19xx no to mi povídej, donutit se k takovýmu cvičení mi dělá dost problém..potřebuju něco svižnějšího..a nebo plavat, ale to už jsem nebyla ani nepamatuju..

Strana