Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@luciasek1987 nadeje zije!!!
@bonynka1981 Udělej si test i zítra. Mně se zdají čárky stejné, řekla bych zítra nebo neděle.
Tak transfer proběhl v pořádku, na konec jsme dali jen jedno, spíš ze zdravotních důvodů že mám po odběru 28 folíků stále moc zvětšené vaječníky a bylo by to pro mě moc veliké riziko.. Tak jen aby se mimíšek zabydlel a líbilo se mu u mě... Zatím ležim v natu a odpočívám... Držte palečky.. Děkuji všem za podporu a hezký i když deštivý den
@bonynka1981 doktor ti to říkal podle folíku? Podle testu bych to viděla dnes nebo zítra. Zkus čípek..
Mně takhle krásně test vůbec nevyšel..příští cyklus asi naběhnu k MUDr, at fakt v, jestli vůbec ovuluju nebo ne..
@fifacek super, odpočívej a nabírej síly 🙂. Tady už neprší, myslela jsem, že hřmí, než mi došlo, že jsou dnes ty dny NATO 😀.
@upuska ovulační testy jsem zatím nezkoušela (jako jediné), protože mně přijde, že už bych byla více než zralá na psychiatrii... 🙂 A v které části cyklu tam chceš jít, hned po ms?
Jinak plavky a provozní dobu koupáku už mám zjištěnou, takže po pondělním doktorovi jdu na věc 😉
Holky, slyšely jste o tom, že na některých ženských se pozná těhotenství podle očí?? Že maji jinou jiskru v oku? V mém dnešním snu jsem měla takovou jiskru, div bych nevzplala 😀 😀
@lavender19xx máš recht, já jsem si totiž přečetla ( v pribalovem letáků provery), ze silné menstruační krvácení může znamenat anovulacni cyklus. A vzhledem k tomu, jak ze mě naposledy teklo, mě zachvátila nejistota..proto ty testy, ale stejně nejsem moudřejší
@upuska to je divné... ale tak když to tam psali, who knows 🙂.
Jinak to o té jiskře v oku jsem slyšela z více stran. Jiskra, pak sněhobílé bělmo (ale to je asi až postupem těhu), rozšířené zornice... Tak jiskru jsi měla, joo? Tebe ovlivnila ta masérka, přiznej se 😉
@lavender19xx samozřejmě, že ano..mně splouchalo na maják i bez ni a teď tuplem 😀
Tak já si myslím, že pokud to během pár dní nedostanu a byla bych těhotná, tak to bude holka, protože tolik beďarů po xichte jsem dloouho neměla 😀
@pindruse16 tak drzim pesti a kolikaty jsi DC?
@bonynka1981 díky 🙂 33DC a MS očekávám v pondělí, dotoho mmě už 8. den bolí bradavky, který mě normálně bolívaj jen 3 dny před MS... přítel se od včerejška pořád pta, jestli jsem teda těhotná nebo co 😀
@pindruse16 ja jsem 35 dc.. a dnes mela byt ms a nic... jsem cca 10 dpo.. nebudes zitra testovat?
@pindruse16 jsi v tom. Gratulace 😉
@luciasek1987
@luciasek1987 testovat budeš?
Ja stále MS nic
12dni uz MS nemám
@upuska to jsou ale lidi... jeden podle hrbolku nad zadkem, druhý podle uší... pak člověku nemá šplouchat! 😀
Držím pěsti, zatím to u všech vypadá hodně nadějně 😉, u mě nezbývá než vyčkat při plném duševním zdraví do pondělka, kde mi snad doktorka řekne, co je původem těch bolestí/pnutí/píchání. Protože nejsem ani kuřák, ani alkoholik a narkoman už teprve ne, tak se uklidňuju aspoň vším možným jídlem- aspoň že netrpím nechutenstvím 🙂.
@tornadolu testovat budu ... zkusim vydrzet do pondeli co ty?
Dámy co už tusite nebo víte, že jste, závidím. Já zatím stále pluju na lodi neznáma. Dnes 60 DC a k doktorce jdu až ve čtvrtek. Občas mám citlivější prsa, občas mi vibruje podbřišek ale radši už žádné příznaky nesleduju. Ten necelý týden si říkám že už preziju
@luciasek1987 ja testovala uz 2x a nic
@krisatko ja taky jeste nevim... zatim jen jeden den zpozdeni... zitra ms muze dojit :(
@luciasek1987 pořád aspoň víš že máš jen jeden den zpoždění. Já už jsem bez MS tak dlouho a testy negativní .... Je to na palici.

ahoj cekatelky moje 🙂 Jsem 9 dpo, tt negativni, termin ms zitra... bt vcera 36.3 a dnes 37.1... vase nazory??