icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

luciasek1987
16. zář 2016

ahoj cekatelky moje 🙂 Jsem 9 dpo, tt negativni, termin ms zitra... bt vcera 36.3 a dnes 37.1... vase nazory??

bonynka1981
16. zář 2016

Holky kdyz ovulacni testy vypadaji takhle tak za jak dlouho probehne ovulace? Doktor rika nedele az pondeli. Je to tak podle testu?

bonynka1981
16. zář 2016

@luciasek1987 nadeje zije!!!

marlah
16. zář 2016

@bonynka1981 Udělej si test i zítra. Mně se zdají čárky stejné, řekla bych zítra nebo neděle.

fifacek
17. zář 2016

Tak transfer proběhl v pořádku, na konec jsme dali jen jedno, spíš ze zdravotních důvodů že mám po odběru 28 folíků stále moc zvětšené vaječníky a bylo by to pro mě moc veliké riziko.. Tak jen aby se mimíšek zabydlel a líbilo se mu u mě... Zatím ležim v natu a odpočívám... Držte palečky.. Děkuji všem za podporu a hezký i když deštivý den

upuska
17. zář 2016

@bonynka1981 doktor ti to říkal podle folíku? Podle testu bych to viděla dnes nebo zítra. Zkus čípek..
Mně takhle krásně test vůbec nevyšel..příští cyklus asi naběhnu k MUDr, at fakt v, jestli vůbec ovuluju nebo ne..

lavender19xx
17. zář 2016

@fifacek super, odpočívej a nabírej síly 🙂. Tady už neprší, myslela jsem, že hřmí, než mi došlo, že jsou dnes ty dny NATO 😀.

lavender19xx
17. zář 2016

@upuska ovulační testy jsem zatím nezkoušela (jako jediné), protože mně přijde, že už bych byla více než zralá na psychiatrii... 🙂 A v které části cyklu tam chceš jít, hned po ms?
Jinak plavky a provozní dobu koupáku už mám zjištěnou, takže po pondělním doktorovi jdu na věc 😉

upuska
17. zář 2016

Holky, slyšely jste o tom, že na některých ženských se pozná těhotenství podle očí?? Že maji jinou jiskru v oku? V mém dnešním snu jsem měla takovou jiskru, div bych nevzplala 😀 😀

upuska
17. zář 2016

@lavender19xx máš recht, já jsem si totiž přečetla ( v pribalovem letáků provery), ze silné menstruační krvácení může znamenat anovulacni cyklus. A vzhledem k tomu, jak ze mě naposledy teklo, mě zachvátila nejistota..proto ty testy, ale stejně nejsem moudřejší

lavender19xx
17. zář 2016

@upuska to je divné... ale tak když to tam psali, who knows 🙂.
Jinak to o té jiskře v oku jsem slyšela z více stran. Jiskra, pak sněhobílé bělmo (ale to je asi až postupem těhu), rozšířené zornice... Tak jiskru jsi měla, joo? Tebe ovlivnila ta masérka, přiznej se 😉

upuska
17. zář 2016

@lavender19xx samozřejmě, že ano..mně splouchalo na maják i bez ni a teď tuplem 😀

fifacek
17. zář 2016

@upuska to nic není.. Moje obvoďačka to poznala podle uší, tvrdila že jsem těhotná a ať si zajdu na gyndu... No měla tenkrát pravdu, byla jsem v šestém týdnu

upuska
17. zář 2016

@fifacek podle uší? Co jsi s nima mela?

fifacek
17. zář 2016

@upuska to netuším, říkala podle tvaru a barvy, asi víc prokrvené.. No překvapila mě že se trefila

upuska
17. zář 2016

@fifacek tak, at se ti to i ted na těch uších projeví, moc držím palce <3

pindruse16
17. zář 2016

Tak já si myslím, že pokud to během pár dní nedostanu a byla bych těhotná, tak to bude holka, protože tolik beďarů po xichte jsem dloouho neměla 😀

bonynka1981
17. zář 2016

@pindruse16 tak drzim pesti a kolikaty jsi DC?

pindruse16
17. zář 2016

@bonynka1981 díky 🙂 33DC a MS očekávám v pondělí, dotoho mmě už 8. den bolí bradavky, který mě normálně bolívaj jen 3 dny před MS... přítel se od včerejška pořád pta, jestli jsem teda těhotná nebo co 😀

luciasek1987
17. zář 2016

@pindruse16 ja jsem 35 dc.. a dnes mela byt ms a nic... jsem cca 10 dpo.. nebudes zitra testovat?

bonynka1981
17. zář 2016

@pindruse16 jsi v tom. Gratulace 😉

tornadolu
17. zář 2016

@luciasek1987
@luciasek1987 testovat budeš?

tornadolu
17. zář 2016

Ja stále MS nic

tornadolu
17. zář 2016

12dni uz MS nemám

lavender19xx
17. zář 2016

@upuska to jsou ale lidi... jeden podle hrbolku nad zadkem, druhý podle uší... pak člověku nemá šplouchat! 😀

Držím pěsti, zatím to u všech vypadá hodně nadějně 😉, u mě nezbývá než vyčkat při plném duševním zdraví do pondělka, kde mi snad doktorka řekne, co je původem těch bolestí/pnutí/píchání. Protože nejsem ani kuřák, ani alkoholik a narkoman už teprve ne, tak se uklidňuju aspoň vším možným jídlem- aspoň že netrpím nechutenstvím 🙂.

luciasek1987
17. zář 2016

@tornadolu testovat budu ... zkusim vydrzet do pondeli co ty?

krisatko
17. zář 2016

Dámy co už tusite nebo víte, že jste, závidím. Já zatím stále pluju na lodi neznáma. Dnes 60 DC a k doktorce jdu až ve čtvrtek. Občas mám citlivější prsa, občas mi vibruje podbřišek ale radši už žádné příznaky nesleduju. Ten necelý týden si říkám že už preziju

tornadolu
17. zář 2016

@luciasek1987 ja testovala uz 2x a nic

luciasek1987
17. zář 2016

@krisatko ja taky jeste nevim... zatim jen jeden den zpozdeni... zitra ms muze dojit :(

krisatko
17. zář 2016

@luciasek1987 pořád aspoň víš že máš jen jeden den zpoždění. Já už jsem bez MS tak dlouho a testy negativní .... Je to na palici.

Strana