icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

upuska
19. zář 2016

@tornadolu ukecala jsi je, jo? 🙂

@lavender19xx on člověk doufá do poslední chvíle..ale tak teď můžeš doufat na novo, že to vyjde v pátek nebo o víkendu..nevim, jestli jsi to tu už psala..chcete mimčo už dlouho?

tornadolu
19. zář 2016

@upuska zavola jsem tam ještě jednou a sestřička řekla ano Lucie prid na pul 8.dneska jdu na noční id 18-6.no to budu unavena

upuska
19. zář 2016

@tornadolu dobrý no 😀 ale tak snad ti poví něco užitečný..pokud nejsi těhotná, tak asi dostaneš provokačku

lavender19xx
19. zář 2016

@upuska jop, nanovo 🙂, teď jsem si uvařila kontryhel, aby se to oddálilo, zbytek můžu poručit jen nebesům.
Nenee, prosím tě asi od června teprve, ale blbě se to plánuje, potkat ovulku a přítele v jednom čase na jednom místě 🙂.
Jdu cvičit, zase mi tuhnout záda a to není dobré, když člověk plánuje... spartakiádu 😀.

@tornadolu - tak držím palec 😉

upuska
19. zář 2016

@lavender19xx já jsem si dneska uvědomila, že kamarádka otěhotněla při prvním do pol roka a při druhým hned..byla po slepaku, bála se srůstu, každou chvíli nějaký záněty, kyčel ji zlobí, nadváhu asi 30 kg a šlo to hladce a já dělám paniku, když jsem o proti ní úplně zdravá.. Az na tu hlavu a to bude asi ten problém 😀

tornadolu
19. zář 2016

Holky tak si představte ze dneska přišel chlap a vlitli jsme na to se vsim všudy a zítra mám jít na gindu no snad to nebude vadit?

krisatko
19. zář 2016

@tornadolu závidím ten rychlý termín na gyn.

lavender19xx
19. zář 2016

@upuska ano přesně! To jsou ty lidi, co nic neřeší a tudíž zapadnou hned... 😀 Jen my si to musíme zpestřovat... 🙂

tornadolu
19. zář 2016

@krisatko no já jsem rada

krisatko
20. zář 2016

@tornadolu ahoj tak co? Už jsi byla? Jak to dopadlo?

tornadolu
20. zář 2016

@krisatko ahoj dopadla jsem tak ze mě museli dat vyvolavačku a vysadit ty prášky utrogestan a těhotná nejsem muzu začít znovu.říkal ze ty prášky me asi nedělají dobrotu tak je vysadíme a uvidíme jesli bude MS chodit pravidelně

krisatko
20. zář 2016

@tornadolu hm.... zajímavé .... tak to jsem zvědavá já na ten čtvrtek. Žádné "podporovače" otěhotnění jsem nebrala, jen před snažením půl roku listovku. A dneska je to dva měsíce od poslední MS 😀

lavender19xx
20. zář 2016

@krisatko tebe si tam nechají jako přírodní úkaz 😉

krisatko
20. zář 2016

@lavender19xx taky si říkám.... :D ale odpočítávám hodiny.... "už jen dvakrát se vyspinkám" ... 😀

tornadolu
20. zář 2016

@krisatko a test sis dala?

krisatko
20. zář 2016

@tornadolu už dávno a několik. Vsechny negativní. Teď mám nutkání ale nějak se mi nechce už utrácet když jdu za chbili na gyn.

upuska
20. zář 2016

@krisatko a jak se cítíš, bolí tě něco, co čípek, kontroluješ? se ti nedivim, že odpočítáváš dny..a že se ti nechce dělat další test..

krisatko
20. zář 2016

@upuska no... Snažím se příznaky moc ne pozorovat. Však to všechny známe. Ale sem tam jsem měla citlivá prsa, pak sem zas byla nafouklá, chvíli mě trápila plynatost a teď o víkendu pobolival podbřišek. Čípek nesleduju asi tomu dostatečně nerozumím ☹

krisatko
20. zář 2016

@upuska a teď pár dní mám jebaky snad všude včetně zad a hrudi.

krisatko
20. zář 2016

Tak děvčata.... Zřejmě nejsem přírodní úkaz 🙂 jen další tehule co neumí rozklíčovat příznaky. Nedalo mi to, šla sem do deogerky a krom laku na nehty a podobných blbosti koupila i test. A samozřejmě swm nemohla pockat ani na ranní testování. No co myslíte. Byly tam // ... Tak uvidíme co uvidíme ve čtvrtek a v kolikátém vlastně jsme... 😀

beruska1889
20. zář 2016

@krisatko 😀 😀 paráda.... gratulace 😀 😉

silvie15
20. zář 2016

Ahoj ženy. Mam dotaz. V neděli mi klesla BT na 36.1 coz jsem i očekávala jelikož měla být ovulace alě test byl negativní. Včera teplota 36.3 a test pozitivní. Dnes teplota 36.4 a test opět pozitivní. Tak já teda nevím emoticon Poradíte někdo kdy teda ovulace byla?

upuska
20. zář 2016

@krisatko 😀 😀 tak to je super, gratuluju 😀 kdy jsi prosim tě, dělala poslední test, že byl negativní 😀 ty jo, to by bylo bývalo překvápko ve čtvrtek u doktora 😀

krisatko
20. zář 2016

@upuska 13.9.

upuska
20. zář 2016

@krisatko to je hustý 🙂 a jaký to je? jak se cítíš? 😀 stejně se to projevilo po strašně dlouhý době..to jsem fakt zvědavá jaký týden to bude

adelaide88
20. zář 2016

Ahoj holky...jsem 12DPO...dnes na mamatestu z odpolední moci. Vidím tam dušíka...Stejně tenoucka carecka jako včera na testu „do proudu moci“ ale na mamatestu včera nic, až dnes toto…tak zitra ráno zkusím konečně z ranní moci..ani nevím jestli je vidět na foto, ale v reálu ji vidím hned a byla i v limitu.. snažíme se 9 měsíců...

krisatko
20. zář 2016

@upuska to já taky... Myslela sem si že me to nechá chladnou. Ale tlemim se od chvíle co to vím. Sem šťastná. 🙂 I když u naa ho chtěl víc manžel a já spíš chtěla s mladým konem jezdit po závodech a soustředěních, tak sem šťastná.

upuska
20. zář 2016

@krisatko to si myslim, páč jsem tu taky vyzubená 😀 a manžel už to ví?

lavender19xx
20. zář 2016

@krisatko moc ti to přeju, to je zpráva dne!! 🙂 Já si říkala, že ten tvůj cyklus je fakt nějak podezřele dlouhý, paráda! 😉

krisatko
20. zář 2016

@upuska jasný, hned po cestě ze záchodu sem se praskla 🙂 ráno prý vstavam povinné v 6 ráno abych udělala ještě kontrolní než odjede do práce 😀

Strana