icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

dark666lady
23. zář 2016

@tornadolu ten Conceive Plus je gel a používá se jako klasický lubrikační gel, před i během styku v období kolem ovulace. Má příznivé PH a obsahuje magnesium a další složky, které se běžně vyskytují ve všech tělních tekutinách, takže by měl lépe udržovat spermie při životě a nesnižovat jejich pohyblivost. Já ho mám taky teď poprvé a ještě jsme ho nevyzkoušeli, protože čekám na ovulaci, tak uvidíme 😉

alenavy
23. zář 2016

@helen_h Tak to odpovídá na srpen. Takže bud jsem Panna Marie, nebo je to virového původu (v okolí mám 4 těhule)! 😀 😀 😀

tornadolu
23. zář 2016

Tak jsem si koupila čaj v lékárně poradili me zensky tam tak uvidíme

salenas
23. zář 2016

@tornadolu je dobrý kontryhel, kapky kotvičník a jak už jsem ti psala, inositol na kvalitu vajíček a ovulaci

tornadolu
23. zář 2016

@salenas koupila jsem si tohle 30 sacku 1-2deně. Tak tomu necháme volný průběh

salenas
23. zář 2016

@tornadolu fertiprona je super.ma i listovku nastepenou

tornadolu
23. zář 2016

@salenas tak se třeba zadri

tornadolu
23. zář 2016

@salenas jen jesli na to muzu alkohol s partnerem jsme si chtěli udělat pěkný večer vínko romantika 😍

salenas
23. zář 2016

@tornadolu hele, chovejte se s mužem jako když se nic neděje, jak se bude všechno řešit, je to na palici 🙂

tornadolu
23. zář 2016

@salenas ok beru na vědomí 😉 tak pěkný zbytek večera 😉

salenas
23. zář 2016

@tornadolu i tobě, užijte si krásný večer 🙂

luciasek1987
24. zář 2016

holky nevíte jak to dopadlo se Sunny1 nebo jak se presne jmenuje?? naposledy psala neco o tom ze jde na operaci... jak dopadla??

krisatko
24. zář 2016

Ahojte 😉 jak to jde ? Mě dnes trochu pobolivalo ráno podbřišek, asi mi byla zima páč sme se byli podívat na závody parkurove které začínaly už v 7 ráno. Mlha a zima. Dívali se na mě jak na blázna že tam sedím v čepce a zimní bunde. Prognózy paní doktorky zmatene lesní včela že jsme ve fázi potratu a začnu o víkendu krvácet zatím nebyly naplněny 😀 test stale pozitivní a stále sílí. 😀

luthiii
24. zář 2016

@krisatko 😨 Na základě čeho ti to doktorka takhle předpovídala? 😖

krisatko
24. zář 2016

@luthiii na základě toho že jsem měla poslední ms 20.7. a předpokládala že už bych měla mít kolem deseti týdenního plodu. Na utz samozřejmě nic neviděla protože těhotná můžu být max týden. A tak si usmyslela že potracim. Vůbec jí nenapadlo, že třeba mohl být cyklus delší a ovulka nedávno 😀

upuska
24. zář 2016

@krisatko ahoj, to jsem nevěděla, že ti řekla tohle..ale věřím, že se fakt spletla a těhotná jsi kratší dobu..a dobře, že ses takhle zazimovala, chce to teplíčko 🙂

luthiii
24. zář 2016

@krisatko Tak aspoň že sis tu její hypotézu vzala po svym a neřešíš to, to je super, držím palce 🙂

krisatko
24. zář 2016

@upuska já jsem to moc nebrala v potaz. Protože prostě vím. Že to tak není. Takový ten vnitřní pocit. Já vzfycky když je něco špatně nebo nakej problém s čímkoliv, tak se mi dělá zle od žaludku. A teď když mi to řekla sem si jen v duchu rikala jak je blbá 😀

lavender19xx
24. zář 2016

Konečně ten čípek změkl a otevřel se!! 🙂 🙂
Promiňte dámy, ale musela jsem to tu napsat.. já vím, že to ještě nic neznamená, ale když jsme se teda včera zasnažili, tak už by teoreticky mohlo být hotovo, nebo to máme ještě posichrovat dnes? Četla jsem (už mám hlavu jak encyklopedii), že je lepší, když už tam spermoušové (terminus technikus upusčina přítele) číhají předem 🙂, tak teoreticky už jsou hoši na cílové rovince a... oukej, jdu si dát dvacet 🙂

upuska
24. zář 2016

@lavender19xx 😀 😀 jestli bude aspoň trochu chuť, tak to posichrujte 😉

@krisatko ted jsi mě pobavila 😀 ale ten pocit znám 😉

lavender19xx
24. zář 2016

@upuska oukej, tak já se jdu zase odmlčet 😀.
No jo, ale chápej, konečně po měsíci jsem na tom čípku zaznamenala změnu.. i kdyby se nezadařilo, tak aspoň vím, že to fakt funguje 🙂

upuska
25. zář 2016

@lavender19xx chápu, chápu 😀 a doufám, že když funguje čípek, že zafunguje i vaše aktivita 😉
já jsem dneska 24DC, Můj kalendář hlásí MS na zítra, podle minulého cyklu by to bylo až na úterý a podle toho předminulého už mám 3 dny zpoždění 😀 tak uvidíme.. dopo čípek tuhý, odpo jsem začala cítit prsa a teď večer je kolem čípku takové sucho, že jsem se k němu ani nedostala..tenhle stav jsem ještě nezaznamenala..a na zádech jsem taky nic nenahmatala 😀

bonynka1981
25. zář 2016

Ja vas zdravim holky z nemocnice. Dcera omdlela a upadla na hlavu. Otres mozku. Cekame na pondeli na vysetreni neurologem. Snad to byla jen slabost a nic vaznejsiho. ☹./

bonynka1981
25. zář 2016

@upuska to mivas nekd teda dost kratke cykly....a prsa te pres MS boli normalnr? Mne jen kdyz jsem tehu. Proto nepotrebuj ani tehu testy....

fifacek
26. zář 2016

Dobré ráno holky moje zlatý, jdu si k vám zase pro radu.. Dnes je to 9den po ET a na testu z raní moči ani dušík..neměl by se tam už ukázat? V sobotu jsem malinko špinila ale včera odpoledne už zase nic.. Myslíte si že je ještě naděje že se objeví?

upuska
26. zář 2016

@bonynka1981 ahoj, snad to nebude nic vážného, jak se teď cítí? A co ty?
Prsa mě bolivaji, nejen před MS..často i v průběhu cyklu..čípek byl teď v podobném stavu jako večer a to, co se mi podařilo nahmatnout se zdálo měkké, takže během dneška si myslím MS dorazí.. Cykly mívám spíš kratší, ten předposlední byl ale extrém..

upuska
26. zář 2016

@fifacek ahoj, já tomu vůbec nerozumím, ale kdy ti řekli doktoři, že mas testovat?

bonynka1981
26. zář 2016

@upuska nervy pracuji. Male uz je dobre. Konecne v sobe udrzi jidlo a piti. Akorat ju porad boli hlava a ruka od napichle kanyly. Snad uz nas dnes pusti. Je to des.

krisatko
26. zář 2016

Dobré ráno dámy. Tak jsem byla dnes na kontrole a znovu na krev. Výsledky budu mít až kolem oběda, ale v děloze byla malinkata dutinka. Doktorka pořád nechce připustit že jsem těhotná a pořád straší zamlklym tehu.

upuska
26. zář 2016

@krisatko Dobré ranko..jo, ve čtvrtek nebylo nic, dneska je dutinka..to to zamlká 🙂 držim palce, ať se fakt plete 😉 jak se cítíš?

Strana