icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

upuska
22. zář 2016

@lavender19xx jo, ona ti jde pěkně na ruku 😀 tak nepřestávej hladit bříško, ať to do zítra vydrží 😀

@pet_8 dneska jsem 21DC
rok, rok a půl po vysazení HA jsem měla cycklus pravidelný 28-29dní, navzdory tomu, ž jsem procházela velkým stresem..pak se to ale začlo hýbat...jedna známá mi říkala a asi jsem to tu i psala, že po vysazení HA se tělo může čistit i dva roky, tak nevím, jestli to spojovat s tím a nebo něčím jiným..

pet_8
22. zář 2016

@upuska Nestras me. ja vysadila 11/2015, cykly cca pravidelny, jen ta sila MS si se mnou pohrava. Ted mi hlava nebere, ze mi druhy den cyklu vyskocila teplota o 0,2°C!

kolibricek36
22. zář 2016

@pet_8 klid, kazda jsme jina, tak se to odviji individualne. Ja napriklad HA nikdy nebrala a presto mam problem.

upuska
22. zář 2016

@pet_8 jo, tak měření já vůbec nerozumim, do toho jsem se zatim nepustila 😀 ale fakt se nenech vyplašit, MS máš pravidelnou a ta sliznice se dá doladit 😉

pet_8
22. zář 2016

@kolibricek36 V klidu jsem, jen nechapu, co to telo dela 😀 Teplota ma jit dolu a ne stoupat, divny.

@upuska Jj, doladit se vetsinou da, ale doktorka ji ladit nechce. Mam prijit na jare.

upuska
22. zář 2016

@pet_8 nechce? do jara daleko, ale tak je to snad v normě, nebo ne?

tornadolu
22. zář 2016

Ahojky děvčata tak dneska mě bolí bříško skrz tu vyvolavačku japak se máme dneska?

krisatko
22. zář 2016

Zdravím Vás dámy. Tak to vypadá dost zajímavě. Hladina v krvi je 600,8 na utz není vidět nic. Vyznáte se některá v těch hladinách?

bonynka1981
22. zář 2016

@krisatko je to moc cerstve. Ultrazvuk ukaze pri hodnote 1200 a vys

krisatko
22. zář 2016

@bonynka1981 No byla jsem u téhle doktorky poprvé, přišla mi trošku zmatená jak lesní včela, v pondělí jdu znova tak uvidíme, jestli hodnota stoupá

upuska
22. zář 2016

@krisatko určitě stoupá...asi ta ovulace byla fakt později 😉

krisatko
22. zář 2016

@upuska vypadá to tak.... Testy by měly taky sílit? Že bych koupila ještě nějaké a do pondělka ještě testovala...

pet_8
22. zář 2016

@upuska No podle ni je OK, ze je sliznice nepravidelna (nekde je vysoka, nekde stredni a nekde neni vubec). Podle jine doktorky (jen konzultace vysledku) je divne, ze je nekde vysoka a jinde neni vubec. A ze by udelala kontrolni ultrazvuk aby se videlo, jak to vypada v dalsim cyklu. Jenze ta, co delala vysetreni, rekla na videnou na jare. Tak si vyber ☹

tornadolu
22. zář 2016

Ahojky holky chtěla bych se optat co podporuje k otěhotnění beru prášky kys.lis ale chtelo by to neco víc aby ne to dali v lékárně ne na předpis.předem dekuji

dark666lady
22. zář 2016

@tornadolu Můžete vyzkoušet kontryhel (nejlépe asi sypaný, někde v bylinkářství, pokud máte možnost) a já jsem si pořídila ještě lubrikant Conceive Plus - měl by vytvářet prostředí podporující životaschopnost spermií, takže by měly vydržet déle "čekat" na vajíčko. 🙂 Je dobrý i v případě, kdy se nevytváří dost ovulačního hlenu. Nevýhodou je ovšem jeho cena, protože stojí okolo pětistovky. Některé holky ještě užívají Gynex, ale s tím zkušenosti nemám. 😉

tornadolu
22. zář 2016

@dark666lady dekuji

tornadolu
22. zář 2016

@dark666lady a to je krém bo prášky?

dark666lady
22. zář 2016

@tornadolu teď nevím, co přesně? Gynex? Jestli ano, pak vím, že určitě kapky a možná i jiná forma, to ale nevím 😒

tornadolu
22. zář 2016

@dark666lady nn ten Conceive Plus

petula1985
22. zář 2016

Ahojky, týden mam zpoždění. V pulce cyklu jsem dva dny spinila jen. Jsem nafouklá a prsa mam natekla a citlivá. Dva dny byla zvysena teplota 37. co myslite?

upuska
22. zář 2016

@krisatko zkusit to můžeš.. jestli může test ještě sílit nevím, záleží, jak byla čárka intenzivní v pondělí nebo kdy jsi testovala..

upuska
22. zář 2016

@pet_8 tak bych se asi nechala vyšetřit u té konzultantky a koupila si nějaký bylinky na podporu, čistě jako prevenci, tím určitě nic nezkazis a budeš mít pocit, že pro sebe něco děláš 😉

krisatko
23. zář 2016

@upuska no dala bych sem foto ale bohužel mi to z mobilu nefunguje. Ta středeční byla taková mdlá, světle růžová. Dnešní už je o trošku tmavší. Tak ještě v neděli jeden a v pondělí zase "hurá" na krev.

upuska
23. zář 2016

@krisatko vida, tak sílí..všechno bude dobrý, uvidíš 😉

lavender19xx
23. zář 2016

@upuska jde mi na ruku, noo... než jsem se začala sledovat, měla jsem při ní ukázkový bílkový hlen, od července už ho nemám. Čípek mi zatím taky moc nepomáhá, takže fakt nevím, jestli ta ovulka počkala a jestli se teď o víkendu zadaří.

Teď dotaz možná blbý, ale- když se teda zadaří 23 nebo 24DC, jak to pak je, když mám délku cyklu 28 dní? Pokud se vajíčko oplodní, doputuje sotva do dělohy a nestihne se zavrtat... přijde pak ms nebo ne?

upuska
23. zář 2016

Série mých "těhotných" snů pokračuje.. 😅 v tom dnešním se mi chtělo strašně na záchod, ale nemohla jsem sehnat TT. Takže jsem to vší silou držela, abych neplýtvala vzácnou ranní močí. Zároveň jsem uvažovala, jestli příteli oznámím výsledek hned nebo až to budu mít potvrzené od doktora..nepochybovala jsem totiž o tom, že test bude pozitivní..Jestli to tak opravdu bylo se nedozvím, probudila jsem se naštěstí dřív, než jsem se stihla na test vyčurat..chtělo si mi na záchod tak moc, že bych to s největší pravděpodobností pustila doopravdy 😀

krisatko
23. zář 2016

@upuska 😀 😀 😀

upuska
23. zář 2016

@lavender19xx no, to by mě taky zajímalo, jak to pak je, hlavně, když vlastně vajíčko nemá ten potřebný čas na uhnízdění..ale myslim, že to je různý a každá, která v tuhle dobu otěhotněla, to měla jinak..

čípek je celou dobu tvrdej?

petula1985
23. zář 2016

dobré ráno. tak mrcha stale nikde, zítra bych možná zkusila testnout. Prsa mi boli šíleně mam je natekla a bradavky ani nemluvím. Břicho nafouklé jak nevím co. Obcas cítím píchnutí v podbříšku

lavender19xx
23. zář 2016

@upuska už jsem četla na jiných diskuzích, že to dotyčné ještě jednou dostaly, ale že tam to vajíčko zůstalo, tak nevím...
Jop, zatím pořád tvrdý, tak přemýšlím, když doktorka v pondělí viděla, že se levý vaječník chystá na ovulaci, kdy to tak může přijít... 😀

Strana