Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@lavender19xx já fakt závidím všem, co se od toho dokážou odprostit a neřešit to..
@upuska tak já doufám, že budu teď ten případ "těsně před ms" 🙂.
Jinak s tím oproštěním to je samozřejmě těžké, taky mě bude mrzet, když ta ovulka přijde dřív (myslím, že ještě nepřišla, podle čípku) než přítel v pátek, ale nic nenadělám.
Akorát se mi asi pořád nevstřebala ta 'volná tekutina' po cystě, protože mě to tam stále bolí, snažím se to brát jako nutné zlo.
@lavender19xx třeba je teď ta bolest předzvěst ovulace..a hlavně, abyste pak byli s přítelem v pátek oba při chuti 😉
já jsem si večer před usnutím řikala, že už mě to břicho netlačí a ráno se probudim a první co cítim břicho..nevim, jestli si to vsugerovávám nebo co?! Dneska jsem 20DC a jsem fakt moc zvědavá, kolikátý den přijede MS tentokrát..
@pet_8 máš velké bolesti?
@upuska tedy to je mazec. Ja prvni 3 dny pouzivam vlozky na noc a vcera to byl mazec, za 2 hod. to nez jsem prisla od dr. tak jsem protekla. ☹
@kolibricek36 no, byl to hnus..ještě jsme byli na svatbě, takže nic příjemnýho...a vlastně to byl 2.den..protože jsem byla ráda, že MS přišla v pátek před a to nejhorší si odbydu doma...hm, prdlačku..a jak ti vlastně je?
@upuska desne kaslu, mam pocit ze se udusim, ale dr. mi napsala foukatko tak aspon na chvili je relativne. Lezim, manzel ted vari na zitra, abych ja nemusela.
@upuska No dobry... Zalezi jak se na to divas. Ono totiz tim, ze je to slabe, tak ja nemam moc sliznici... A mimi se musi uhnizdit ve sliznici, na kluzke plose mu to nepujde 😉 Ty tvoje extremni prutoky jsem mivala pred HA, to bylo desny. Ale tampony (a tanga) uz po doporuceni nepouzivam.
@pet_8 já tanga taky ne, ale bez tamponu si to neumím představit, když jsem doma, tak mi vložka nevadí, ale jak mám někam jít.. S tou sliznicí mi to necvaklo, ale už jsem to vlastně taky slyšela.. Ale taky jsem slyšela, jak už jsem tu někde psala, ze tohle silné krvácení bývá příznakem chybějící ovulace, tak me to trochu děsí.. To jsou stejně peripetie
@upuska když mě nikdo nevidí (v práci), tak si hladím břicho a říkám mu- vydrž do pátku!! 😀.
Jinak ne že bych tu chtěla dělat reklamu nebo co, ale už skoro půl roku mám doma ms kalíšek a je to fakt super, řekla bych, že za chvilku se mi to finančně vrátí (stál 500). První dva dny ho teda musím vylívat co 2-3 hodiny, ale pak se to prodlužuje, přes noc vydrží a když si nejsem jistá, dám si ještě slipovku a jsem fakt spokojená.
@krisatko po stovce sklapovaček bych byla mrtvá... 😀 A co na sobě pozoruješ teď, když už to máš potvrzené? 😉
@lavender19xx kalíšek jo, hmm... na to se asi necítím.. 😎
@lavender19xx tak ještě úplně nemám. Zítra teprv ta doktorka. Ale nic nového. Pořád trošku ty tlaky v břiše. Tak uvidíme. Ale musím říct že minulý týden mi vyskakaly akné na zádech kde sem je nikdy neměla. Taky to mohl být "indikátor" 🙂
@upuska rozumím, já si taky nejprve říkala- ani nápad, co mi tam ještě chtějí nacpat? 🙂 Ale na druhou stranu jsem nechtěla už dál používat tampóny kvůli vysušování a dalším věcem, tak jsem to prubla a hned při druhém zavádění šel ten kalíšek sám na to správné místo, jenom se člověk musí správně uvolnit.
A tobě ta ms lítá jak moc, jeden cyklus krátký, druhý dlouhý?
@lavender19xx mně se hlavně asi příčí to vylejvat..MS mi asi zas tak uplně nelítá, zřejmě by to mohlo být horší, ale prudí mě to..od ledna se bohybuji mezi 21-28 dny..z toho těch 21 bylo jednou, teď v létě..
@pet_8 ovulaci jsem si myslela, že poznám do dubna...bohužel jsem nevěnovala pozornost tomu, který den cyklu jsem...a i teď zpětně, co jsem vyčetla, tak se utvrzuji v tom, že to ovulace byla....pak jsme se ale rozhodli nechat miminku otevřenou cestu, já se začala pozorovat a nejsem si ničím jistá 😎
@upuska tak to chápu, já jsem asi mohla být zdravotní sestra, protože mi ten pohled nevadí 🙂.
To ještě není nejhorší, ale je jasné, že to prudí, člověk musí být neustále nachystaný, že. Tak to já mám hodně přesně, 28 dní, ale zatím je mi to asi na pendrek, když se mi ta ovulka tak posunuje (ne, chválit ji musím, ona se přizpůsobuje mému randění! 😀)

@dark666lady no jo, plány jsou jedna věc.. nesmíte tak tlačit na pilu a ono to půjde 😉