Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@salenas ahoj. Poslední ms jsem měla 20.7. skončila. Nesleduju nic, ovulační testy, čípek, teplota, nic z toho jsem nepozorovala. Jen jsem si průběžně delala testy které byly negativní až do 20.9. to jsem měla první pozitivní. (Dělala jsem si po týdnu). A 22.9. jsem byla už objednaná na kontrolu s tím že jsem spíš počítala s injekci na vyvolání ms. Ve čtvrtek viděla jen tu sliznici a 600,8 jednotek v krvi. Dneska byla malinká dutinka a krev ještě nevím.
Ahojky holky chtěla bych se optat v úterý jsem byla na vyvolávačce a stále nic bříško bolí jak kdyby mela každou chvilku dojit nam i vytoky bili tahací ze by ovulace?bolí me v levo pod briskem
@upuska no, trochu ano, má se to zdvojnásobit a když je ta pauza delší, tak se to násobení hůř poznává a je " jen" vidět ten nárust ... prostě ty jejich tabulky.. já to asi neumím dobře vysvětlit :D, ono se vlastně z toho pozná, v kolikátým týdnu bys mohla být
http://www.naseporodnice.cz/hladina-hcg-v-krvi-...

@upuska na test jedu ve čtvrtek ale chtěla jsem už vědět jak jsem na tom