icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

fifacek
26. zář 2016

@upuska na test jedu ve čtvrtek ale chtěla jsem už vědět jak jsem na tom

krisatko
26. zář 2016

@upuska není mi vůbec nic..... Tak ty krevní testy by měly být směrodatné ne? Kdyz to stoupne tak přece nemůže "odcházet" ne?

upuska
26. zář 2016

@krisatko no, logicky bych to tak viděla..tak hlavně, aby to stouplo..testy jsi ještě dělala?

krisatko
26. zář 2016

@upuska jj dělala a sílící ... Poslední včera ráno byl už skoro stejně silné obě čárky.

upuska
26. zář 2016

@krisatko a co na to doktorka? 🙂

krisatko
26. zář 2016

@upuska ta si mlela pořád svou. Ja ji asi budu ignorovat. Hlavně že mi udělá tu krev a utz a zbytek si vylozim po svém.

salenas
26. zář 2016

@krisatko ahoj, já občas nakouknu a teď čtu o tobě, jak dlouho máš zpoždění ?

krisatko
26. zář 2016

@salenas ahoj. Poslední ms jsem měla 20.7. skončila. Nesleduju nic, ovulační testy, čípek, teplota, nic z toho jsem nepozorovala. Jen jsem si průběžně delala testy které byly negativní až do 20.9. to jsem měla první pozitivní. (Dělala jsem si po týdnu). A 22.9. jsem byla už objednaná na kontrolu s tím že jsem spíš počítala s injekci na vyvolání ms. Ve čtvrtek viděla jen tu sliznici a 600,8 jednotek v krvi. Dneska byla malinká dutinka a krev ještě nevím.

upuska
26. zář 2016

@krisatko
@salenas no a ještě nezapomeň dodat, že jsi v červnu vysadila HA

krisatko
26. zář 2016

@upuska ano ano. Děkuji 🙂 za doplnění 🙂

upuska
26. zář 2016

@krisatko myslim, že to totiž hraje zásadní roli..podle mě se ti ten cyklus prodloužil a proto to doktorce nejde dohromady..

krisatko
26. zář 2016

@upuska ja si taky myslím že se to prodloužilo a kdybych sledovala aspoň jeden z těch ukazatelů tak bych ji mohla říct kdy byla ovulace. Jenže to já právě nevím 😀

upuska
26. zář 2016

@krisatko to už máš teď jedno, hlavně aby naše teorie byla pravdivá 😀 já většinou nejdu proti doktorům, ale podle toho, co jsi nám tu řekla, bych to viděla tak, že se ona plete...jestli teda jsi jí řekla všechno 😀

krisatko
26. zář 2016

@upuska samozřejmě řekla 🙂 a vůbec sem nečekala takovou reakci 🙂

salenas
26. zář 2016

@krisatko na ultrazvuku je něco většího vidět až od hcg 1000 jednotek ... takže máš ještě čas a jestli jsi měla posunutou ovulaci, tak doktorka fakt nic neuvidí a musíte se orientovat krví.. a chápu to dobře, že si mezitím neměla žádnou menstruaci ?

krisatko
26. zář 2016

@salenas ano chapes 🙂 vysadila jsem 15.6. hned přišla ms pak 16.7. a pak už nic.

salenas
26. zář 2016

@krisatko no, tak šup na krev, dva dny za sebou a hned budeš vědět 🙂, hlavně je důležité právě ty dva dny za sebou, takže jestli si byla ve čtvrtek, měla jsi jít v pátek, jestli dnes, tak další zítra :D

krisatko
26. zář 2016

@salenas tak to v tom případě ta doktorka je úplně zmatená. Byla jsem v ten čtvrtek a dnes. Na výsledky budu volat za půl hodinky. Mám si již třeba jako samoplatce zizta zas?

upuska
26. zář 2016

@krisatko a ve čtvrtek ti krev nebrala? brala, ne? tak to taky uvidíš,jestli se to zvedá

krisatko
26. zář 2016

@upuska jojo brala. To bylo těch 600,8

upuska
26. zář 2016

@krisatko jojo, už jsem to našla..já myslím, že nevadí, že tam byla pauza..o to víc se to zvedne, pokud jsi opravdu těhotná..nebo ne @salenas ?

tornadolu
26. zář 2016

Ahojky holky chtěla bych se optat v úterý jsem byla na vyvolávačce a stále nic bříško bolí jak kdyby mela každou chvilku dojit nam i vytoky bili tahací ze by ovulace?bolí me v levo pod briskem

salenas
26. zář 2016

@upuska no, trochu ano, má se to zdvojnásobit a když je ta pauza delší, tak se to násobení hůř poznává a je " jen" vidět ten nárust ... prostě ty jejich tabulky.. já to asi neumím dobře vysvětlit :D, ono se vlastně z toho pozná, v kolikátým týdnu bys mohla být
http://www.naseporodnice.cz/hladina-hcg-v-krvi-...

salenas
26. zář 2016

@krisatko takže podle tabulek a né vždy to musí souhlasit ! čtvrtek 600, pátek 1200 atd atd, vždy krát dva, a né vždy to sedí přesně na jednotky ..
Na začátku těhotenství hCG rychle narůstá, každé dva dny dvojnásobně. Maxima dosahuje v 8. až 12. týdnu.
kdy budš mít dnes výsledky ?

upuska
26. zář 2016

@salenas jo takhle..ale tak když to naroste, tak bude vědět to, že se potrat nekoná

salenas
26. zář 2016

@upuska to jo, já v den krvácení měla 9000 a druhý den 4500, tak to bylo jasné. Musí to hcg růst a i trochu vyrovnaně. když roste málo, mají obavu, že je to neprosperující ...

salenas
26. zář 2016

@upuska nicméně tu budu nakukovat, jak krisatku dopadla krev a držet palce, já osobně si myslím,že to vypadá nadějně 🙂

krisatko
26. zář 2016

@salenas volala jsem ted a ještě je nemají. Prej si mám zavolat znova kolem dvanácté

salenas
26. zář 2016

@krisatko kruci, ti uměj napínat, vid :D

krisatko
26. zář 2016

@salenas to jo. Minulé sem si je nešla sama a počkala na ne

Strana