icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

salenas
26. zář 2016

@krisatko a přitom vědí, jak je to pro nás důležité, pokud možno hned teď :D

salenas
26. zář 2016

@krisatko tak coooo

bonynka1981
26. zář 2016

To je napinani ☹

krisatko
26. zář 2016

@salenas no stále nic, prej to ve 12 v laborce teprv hodili do stroje takže zase až za hodinu 😀

upuska
26. zář 2016

@krisatko teda ty si dávají na čas :-/

bonynka1981
26. zář 2016

Toz to uz si delaji kozy

krisatko
26. zář 2016

Já říkala hned, že si to tam odnesu sama... Ne ne, nám to vyzvedne sanitka... Aneb české zdravotnictví 😀

salenas
26. zář 2016

@krisatko co si člověk neudělá/nezařídí sám, nemá ...:D

salenas
26. zář 2016

@krisatko tak co ? už něco víš ? jsem tu s tebou jak na trní 🙂

krisatko
26. zář 2016

No tak nevím ☹ jdu do nemocnice. Hodnoty přes 3000 a dle zprávy na utz jen 6mm

bonynka1981
26. zář 2016

@krisatko to bude ok.

upuska
26. zář 2016

@krisatko do nemocnice na další vyšetření? Každopádně se drž, myslíme tu na tebe :*

salenas
26. zář 2016

@krisatko drž se, myslíme na tebe. ještě není nic ztraceného, chtěj zítra krev znovu !

fifacek
26. zář 2016

@krisatko taky tu sleduje čím procházíš.. Drž se a věř že bude vše v pořádku.. Držim palce

krisatko
26. zář 2016

Tak ve zkratce... "Pacientka odeslána dr. Má vyloučení mimoděložního těhotenství - bezvýznamné" Taky mi tato doktorka řekla že ta moje píše něco o cystach na vaječníku ale ona je tam nevidí a ani žádné změny okolo dělohy. Tak uvidíme. Převzali si mě do péče tam.

bonynka1981
26. zář 2016

@krisatko drzim pesti at je vse ok

krisatko
26. zář 2016

A subjektivní hodnocení - byl vidět černý flíček okolo něho bílý flíček a uvnitř černého flicku bílá tečka možná čárka 😀

lavender19xx
26. zář 2016

@upuska tak já nevím... Dneska jsem byla protivná a odpoledne mě chytlo břicho a teď ms... takže tulení 23DC, ovu pravděpodobně 24DC, ms 26DC, to asi nevypadá dobře, co? ☹ (jinak to už se mi dlouho nestalo, abych měla tak krátký cyklus)

@krisatko moc držím pěsti, doktorka by si taky měla dávat pozor na svoje reakce, obzvlášť když ještě na tom ultrazvuku není moc vidět.. měla by dát na hodnoty hCG, ni? 🙂

lavender19xx
26. zář 2016

@krisatko aha, tak teď jsem dočetla konečně diskuzi do konce 🙂, koukám, že jsi měla dnes opravdu martyrium...

upuska
26. zář 2016

@lavender19xx a je to regulérně MS? Třeba jste to podráždili tím sexikem

krisatko
26. zář 2016

@lavender19xx no jo byla to pecka ☹ ale věřím že to bude v pořádku. Pořád se mi ještě ani jednou nezrychlil tep při tom co do me klavirovala a doktorka v nemocnici byla moc fajn.

25jajinka
26. zář 2016

Ahojte holky. Jen tak listuju a snad jsou u vás nějaké změny.. Od květnového potratu stále nic, kontrola u dr až prosinec..

tornadolu
26. zář 2016

Ženy optam se ba debilni otázku.byla jsem ba vyvolavačce před týdnem Ms nikde zatím brusko pobolívá jde ze me jakoby bili výtok vypadá to na ovulaci a teď s přítelem se chystáme udělat pěkný večer myslíte te to je dobrý nápad?dekuji za odpověď

salenas
26. zář 2016

@tornadolu myslíš, že bys přeskočila menzes a měla znovu ovu ? já teda těsně před menstruací měla bílý výtok

tornadolu
26. zář 2016

@salenas ja prave Ms neměla dla šla jsem na vyvolavačku naposledy Ms jsem mela 27.8.a před tydenem jsem šla na vyvolavačku a Ms nikde je to divný a tak právě nevím jesli muzem to ehm 😉 myslim ze jo ze tim nic nezkazím ba na opak ale rádči se optam Vás, Tebe zkušení mají víc zkušenosti 😉

salenas
26. zář 2016

@tornadolu já to pochopila, ale myslím, že nemůžeš mít ovu, když jsi byla na vyvolávačce, a ten výtok je prostě před menstruací

tornadolu
26. zář 2016

@salenas ok dekuji a myslíš ze to ehm muzem dojak ne to?

salenas
26. zář 2016

@tornadolu hele, pokud nešpiníš, tak asi není co řešit a je možný, že po sexu se to rozjede 🙂

tornadolu
26. zář 2016

@salenas taky pravda jen jsem se chtěla optat mic děkuji a bezlob se ze jsem se optala 😉

tornadolu
26. zář 2016

@salenas snažíme se o Mimi ale nějak to nevychází 😡

Strana