Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Kam nam zmizela meggie a ostastni? ☹
@bonynka1981 vy jste se tady tak rozjely, že já osobně nestíhám ani pročítat 😎 Takže jsem nezmizela, jen jsem úúúúúúplně mimo 😀
@bonynka1981 to by mě taky zajímalo, kam zmizela @maggie_ kde jsi holka? 😀
Jinak holky, já jsem teď ráno začala špinit, tak uvidím, jestli se MS rozjede v plném proudu ještě dnes nebo až zítra..a váhám, jestli se tenhle cyklus obrátit na Mudra, aby mi pomohl vychytat ovulaci nebo ještě zkusit testy..A NEBO to přestat zkoumat uplně a nechat to na vyšší moci..
@upuska kazda rada draha. Ja mam pocit ze cim vic tomu pomaham tim vic se nedari ☹. Psychika je mazec. Muzes zkusit folikulometrii pro zacatek.
@bonynka1981 uvažuju o tom..hlavně kvůli tomu, abych věděla, že jsem po fyzický stránce fakt v pořádku...abych tomu teď nenechávala dalších 6 cyklů volný průchod a pak nezjistila, že nám uplně zbytečně protekl čas pod rukama...
Holky, poradíte prosím? Od poslední MS teploty 36.4-36.5... Minulý týden ve středu teplota 36.7, od čtvrtka stabilních 36.8, dnes 37.0... Moje otázka: ovulace byla v úterý nebo ve středu? A otázka druhá: pokud byla ovu Už v úterý, mohlo se zadařit, když jsme se pokusili až ve středu večer..?
Ahojte 🙂 Ještě mě napadlo, máte některá zkušenosti s tím jak vypadají dvojčata na začátku těhu? Jelikož je u nás malá pravděpodobnost že budou (manželova maminka byla z dvojčat) tak přemýšlím nad tím že je to hcg tak vysoké u tak malinké dutinky že by to mohly být budoucí dvojčata?
@upuska absolutne te chapu.
@petule0712 v kolikátém týdnu ? mě je našli na 6
@salenas v osmém. Se mi to nějak ztratilo
Ahojky holky tak jsem tyden po vyvolavačce a Ms nikde není to divný?
@tornadolu ahoj není mě vyvolávačku píchala 2x a až pak se mě MS rozjela
Jinak u nás všechno při starým, mám po MS a partner si myslí že su asi panna Marie - chce dítě ale na snažení nemá chuť..
@yelowangel dobre dekuji
@upuska jop, regulérní MS, včera i dnes křeče v břiše jak u blbých, když odešly křeče, přišla taková ta nálada na nic, která mě občas chytne v zimních měsících, musela jsem přítele ujišťovat, že za to nemůže, ale musím ho pochválit, hezky mě podržel 🙂.
Takže dneska 2DC a můžu zase začít od píky... uf, dá to práci být žena.
@lavender19xx ty zkrousene stavy znam. Je to fakt narocny a mesic od mesice horsi ☹
Ahoj holky, tak podruhé v tomhle roce se mi MS rozjela sama od sebe. Snad už to bude OK a konečně budeme mít možnost se začít snažit a že je to i známka toho, že prášky na štítnou žlázu začali působit a ŠŽ začla produkovat dostatek hormonů.
@krisatko teď jsem pročítala diskuzi a gratuluju a je dobře, že jsi tu novou starou dr poslala k šípku! Držím pěsti, aby jste byli v pořádku.
@bonynka1981 mě hlavně zaskočilo víc věcí zaráz, 19DC mi na kontrole doktorka řekla, že ovulace teprve bude, tak jsem na víkend naplánovala tulení 🙂), no a jak jsem se ještě snažila posunout tu ovulaci, pila jsem kontryhelový čaj ráno i večer a tím jsem si nevědomky musela celý cyklus zkrátit (25 dní, to je fakt děs), prostě absolutně jsem si to dovrtala...
A při té ms na mě vlítli všichni moji démoni, už jsem i začala mít těhotenské sny jako upuska, konec totok 🙂.
Doufám, že jak budu mít třeba víc práce, nebo jiné akce v plánu apod., že se zabavím a nebudu na to tolik myslet... a tělo bude mít šanci, nic jiného asi doporučit nemůžu 😉
Dobré ráno vsem 🙂 Tak jsem byla dnes ráno v nemocnici znovu na kontrolní utz. Až do včerejška sem byla taková free, ani trochu mi to nevrtalo hlavou a vcera než sem usla začlo. Všem sem pro jistotu říkala že kdyz se neozvu do osmi už ležím na sále. No... A... Nebylo třeba. Je tam. Takže Vás dámy "opouštím" s malým vetřelcem 😀 v 6+5 podle utz. 🙂 jsem ráda že se gyndařka mýlila a jdu si hledat jinou. Mějte se krásně a věřte že se zadari 🙂

@tornadolu od toho jsme tu, aby jsme si poradily a tak, vůbec se za nic neomlouvej !