Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
To je napinani ☹
Toz to uz si delaji kozy
Já říkala hned, že si to tam odnesu sama... Ne ne, nám to vyzvedne sanitka... Aneb české zdravotnictví 😀
No tak nevím ☹ jdu do nemocnice. Hodnoty přes 3000 a dle zprávy na utz jen 6mm
@krisatko to bude ok.
Tak ve zkratce... "Pacientka odeslána dr. Má vyloučení mimoděložního těhotenství - bezvýznamné" Taky mi tato doktorka řekla že ta moje píše něco o cystach na vaječníku ale ona je tam nevidí a ani žádné změny okolo dělohy. Tak uvidíme. Převzali si mě do péče tam.
@krisatko drzim pesti at je vse ok
A subjektivní hodnocení - byl vidět černý flíček okolo něho bílý flíček a uvnitř černého flicku bílá tečka možná čárka 😀
@upuska tak já nevím... Dneska jsem byla protivná a odpoledne mě chytlo břicho a teď ms... takže tulení 23DC, ovu pravděpodobně 24DC, ms 26DC, to asi nevypadá dobře, co? ☹ (jinak to už se mi dlouho nestalo, abych měla tak krátký cyklus)
@krisatko moc držím pěsti, doktorka by si taky měla dávat pozor na svoje reakce, obzvlášť když ještě na tom ultrazvuku není moc vidět.. měla by dát na hodnoty hCG, ni? 🙂
@krisatko aha, tak teď jsem dočetla konečně diskuzi do konce 🙂, koukám, že jsi měla dnes opravdu martyrium...
@lavender19xx a je to regulérně MS? Třeba jste to podráždili tím sexikem
@lavender19xx no jo byla to pecka ☹ ale věřím že to bude v pořádku. Pořád se mi ještě ani jednou nezrychlil tep při tom co do me klavirovala a doktorka v nemocnici byla moc fajn.
Ahojte holky. Jen tak listuju a snad jsou u vás nějaké změny.. Od květnového potratu stále nic, kontrola u dr až prosinec..
Ženy optam se ba debilni otázku.byla jsem ba vyvolavačce před týdnem Ms nikde zatím brusko pobolívá jde ze me jakoby bili výtok vypadá to na ovulaci a teď s přítelem se chystáme udělat pěkný večer myslíte te to je dobrý nápad?dekuji za odpověď
@salenas ja prave Ms neměla dla šla jsem na vyvolavačku naposledy Ms jsem mela 27.8.a před tydenem jsem šla na vyvolavačku a Ms nikde je to divný a tak právě nevím jesli muzem to ehm 😉 myslim ze jo ze tim nic nezkazím ba na opak ale rádči se optam Vás, Tebe zkušení mají víc zkušenosti 😉

@krisatko a přitom vědí, jak je to pro nás důležité, pokud možno hned teď :D