icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

luthiii
29. zář 2016

@krisatko Skvělé, to mám radost 🙂

upuska
29. zář 2016

@krisatko to jsem moc ráda, tak ať se daří a užiješ si ten jiný stav v klidu a pohodě 🙂

upuska
29. zář 2016

@lavender19xx tak jsem ti v patách, kámo..dneska 2DC..takže cyklus tentokrát 26dní..skoro 27 😀 včera během dne jsem stále jen špinila, rozjelo se to až večer..nálada nejvíc ufňukaná, doufala jsem, že se z toho vyspím, ale to bych musela být v posteli minimálně do oběda..a že by mi to dneska teda vůbec nečinilo problém.. 😅

beruska1889
29. zář 2016

@krisatko to jsou super zprávy! moc gratuluju 🙂

pitris77
29. zář 2016

@krisatko Moc gratuluji!!!! To jsou krásné zprávy hned po ránu 🙂

salenas
29. zář 2016

@krisatko supééér, huráááá !!!!

bonynka1981
29. zář 2016

Krisatko gratulace.velika 🙂

lavender19xx
29. zář 2016

@krisatko super zpráva, moc ti to přeju! 🙂

lavender19xx
29. zář 2016

@upuska no joo, ty jsi nechtěla být pozadu... 😀
Mně už pomalu odchází, jsem 4DC a právě uvažuju, jestli mám najet na ten kontryhelový čaj, když mi ten minulý cyklus tak rozhodil. Co ty, zajdeš k doktorovi se poradit? 😉

upuska
29. zář 2016

@lavender19xx myslíš, že to je tim čajem? Já jsem o něm taky uvažovala, ale kapu jeřáb a mám ještě zásobu gynexu, tak to asi zatím stačí...jo a známá mi ještě doporučovala Nosifol...a co s tím doktorem nevím, hrozně se to ve mně pere..chvíli cítím, že je správný to nerešit a prostě to nechat být..vzápětí to je ale přesně naopak..to hlavně, když začnu počítat roky a přibývající těhule v okolí 😀 tak babo raď?! 😀

krisatko
29. zář 2016

@upuska a já ti teď tou zprávou taky moc nepomohla vid 🙂

lavender19xx
29. zář 2016

@upuska no je to jediná věc, která mě napadla, proč by se cyklus najednou zkrátil, když byl tak dlouho stabilní. Tak pokud bereš gynex, tam kontryhel je, to je v pořádku 🙂.
Baba radí- více hlav, víc syslů 😉, třeba doktor překvapí. Jo, přibývající těhule a dvoj nebo trojnásobné matky v okolí, to pak člověk musí dělat, že je kariérista nebo kdo, aby ustál ty tlaky 😀

lavender19xx
29. zář 2016

@krisatko pokud se mohu vmísit, my to s upuskou bereme tak, že každý cyklus tu někdo vypadne, my mu gratulujeme... a myslíme si, že třeba další cyklus už bude někdo gratulovat nám! 😀

krisatko
29. zář 2016

@lavender19xx tak já vás budu sledovat a až to tu bude tak přijdu gratulovat já vám

lavender19xx
29. zář 2016

@krisatko ty si teď hlavně užívej a pěkně se o sebe starej 😉

krisatko
29. zář 2016

@lavender19xx děkuji 🙂 momentálně si užívám tak že hledám novou gyndařku nebo gyndare.... Moc se mi nechce zůstat u této kvůli negativite. Já vim že nemůžou podle výsledků hned každé potvrdit tehu a možnost potratu je vždy ale prostě si myslím, že takhle to bylo moc.

upuska
29. zář 2016

@krisatko jakože by mě to ranilo? to vůbec, spíš mě to nabádá k tomu, abych neusnula na vavřínech a nechala prověřit svůj zdravotní stav 🙂 já zatím..píšu záměrně "zatím" protože si fakt nejsem jistá, co to se mnou může později udělat..netrpím žádnou záští vůči těm, co se jim zadařilo (naopak si říkám, že to přece nebude takový kumšt 😀)..ale v nejbližším okolí čekám každou chvíli čtyři těhotenství a tak nějak tuším, že budu pod tlakem, až se s tím vytasí a mě se to stále nebude týkat..
a jsem fakt ráda, že ti to těhotenství potvrdili, je všechno v pořádku a měli jsme pravdu my a ne doktorka 😉

@lavender19xx Gynex jsem jeden vybrala, teď beru Jeřáb a druhé balení Gynexu mám v zásobě..nevím, jestli to mám kombinovat..

bonynka1981
29. zář 2016

Hodne clenek se odmlcelo takze je na case tuto diskuzi uzavrit uz 😀

bonynka1981
29. zář 2016

Tim myslim ze jsou beztak vsechny uz tehule a zustavame tu jen my 🙂

upuska
29. zář 2016

@lavender19xx @krisatko jojo, přesně to si myslíme 😀 😀 zbožně doufáme

upuska
29. zář 2016

@bonynka1981 já jsem hlavně řikala, že to chce diskuzi s lepším názvem..kde se nekonečně nečeká 😀 ale zatim jsem nenašla odvahu jí vytvořit 😅

lavender19xx
29. zář 2016

@bonynka1981 no a my si potřebujeme ukrátit ten dlouhý čas!! 😉

@upuska tak to netuším, já teprve asi začnu s tím gynexem. Protože ho tu berou všichni 😀

krisatko
29. zář 2016

No já si myslela že udělám u našich babku s dědkem první a Bracha mě předběhl. Jsou ve třetím měsíci tak už mi to taky bylo "blbý" že nejsem první.

gabulkam
29. zář 2016

Holky a jak berete ten gynex? Jako kolikrát denně a kolik kapek?? Mě přijde to 30ml balení hrozně malý - jak dlouho vám to vydrží?

upuska
29. zář 2016

@gabulkam mně známá doporučila brát alespoň 21 kapek denně..potřebovala jsem srovnat cyklus..když je to míň, tak je to prý jen udržovací..vydržel mi asi dva a půl měsíce, možná tři...ale kapala jsem to různě..ze začátku poctivě, pak jsem si dávala jen ráno 7kapek..a pak jsem právě mluvila s ní, tak zase 3x denně..

upuska
29. zář 2016

@krisatko no a já bych zase chtěla udělat babičku prababičkou, ale myslim, že to zvládne sestřenice dřív..netajila se tím, že po svatbě na tom zapracujou..já se s tím teda zatím tajím..neřekla jsem to ani mamce, ale už mam občas na mále..hlavně teď bych to s ní potřebovala zkonzultovat.. 😀

krisatko
29. zář 2016

@upuska u nás všichni krom tchána věděli že budem chtít příští rok na jaře mimco takze Uz se pořád všichni ptali jestli už... A mezitím přišel Bracha s tim že oni už dávno 😀

krisatko
29. zář 2016

@upuska ale mamka to ví od začátku. Dokonce mi psala ze to se mnou měla úplně stejně. Podezření na mimoděložní hospitalizace a dva termíny porodu jeden podle ms a jeden podle utz 😀

upuska
29. zář 2016

@krisatko
@lavender19xx holky, tak jsem si zaběhla na gyndu (mám jí naproti baráku) pozeptat se co a jak, a jsem objednaná na folikumetrii..Mudr byl nad očekávání na pohodu..Jeřáb ani Gynex mi nepohanil..a nekritizoval ani to, že to takhle řeším, naopak.. páč prý není čas ztrácet čas.. 😎

jinak až se zadaří, jestli se tedy někdy zadaří...tak to pak asi nevydržím a mamce to taky řeknu hned..i když jsem si vždycky myslela, že počkám dokud to nebudu mít potvrzený od doktora..nejlépe i s průkazkou 😀

krisatko
29. zář 2016

@upuska jo to já sem dneska říkala chlapovi ať počká až bude srdicko než to vytroubi. Nevydržel. Vytroubil to.

Strana