Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@maggie_ jéé ty jsi taková mladinká? 🙂 to jsem si nemyslela... a jinak teda ty první Ti sluší o hodně víc 🙂
@beruska1889_ Viď malá, ale šikovná 😀 né holky, já vím...no ták 😀 uvádíte mě do rozpaků...děkuji, taky jsem pro ty první 😉
@maggie_ no jasně, malá, mladá ale šikovná 😉 no do června daleko, tak třeba ještě někde objevíš jiné... 😉
@beruska1889_ Jdu ještě dnes, ale už toho mám nazkoušeno víc, ale asi už jsem se pro ně rozhodla 🙂 hlavně na živo jsou hezčí, možná já taky 😀 😀
@maggie_ teda ty ses do toho obula 😀 a nemáš strach že do té doby otěhotníš a ty šaty Ti nebudou??? to by byla škoda... na živo jsou vždycky všechny šaty hezčí 😉 budeš krásná nevěsta... 🙂
@maggie_ seš krásná v obou ale mě se zdá že ty první ti sednou víc 🙂
@yelowangel_ Děkuji žlutisko 🙂
@beruska1889_ Hele nechceš mě rozesmát viď 😀 hele prcek nepřišel teď, takže pochybuju, ale ospověď na tvou otázku? - Ano bojím 😀
@maggie_ 😀 😀 no jo, ale tak nebyla bys první ani poslední která by to tak měla... 😀 😉
@krisatko_ Tebe taky ráda vidím 🙂 jakto, že tu nemáš co dělat?...Jo počkat, už to vidím....no nekecej, tak to moc gratuluju 🙂 šikula...
@beruska1889_ Odsunu svatbu 😉 kdyžtak...
@maggie_ jasně, nebo uspíšíš 😉 😀 to je taky řešení 😀 😉

@maggie_ Ty první jsou asi lepší 😉