icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

gabulkam
30. zář 2016

@maggie_ Ty první jsou asi lepší 😉

gabulkam
30. zář 2016

@maggie_ moc ti to sluší 🙂

maggie_
30. zář 2016

@gabulkam_ To říkají všichni no právě 😉 jinak moc děkuju...se tam tvářim, že bych to radši neposílala, ale co bych pro Vás neudělala.... 😀

beruska1889
30. zář 2016

@maggie_ jéé ty jsi taková mladinká? 🙂 to jsem si nemyslela... a jinak teda ty první Ti sluší o hodně víc 🙂

upuska
30. zář 2016

@maggie_ jsi takový naše kuře :-* budeš krásná nevěsta 🙂 ..a mně se zrovna víc líbí ty druhý, ale možná je to tím, že jsou focený ze předu a ty první z boku..

maggie_
30. zář 2016

@beruska1889_ Viď malá, ale šikovná 😀 né holky, já vím...no ták 😀 uvádíte mě do rozpaků...děkuji, taky jsem pro ty první 😉

maggie_
30. zář 2016

@upuska_ Česká vracečka? 😀 tvoje bába je kuře? 😀........né dělám si srandu...Jako pravda, že jsem to ještě nikomu neřekla no - myslim 😀

beruska1889
30. zář 2016

@maggie_ no jasně, malá, mladá ale šikovná 😉 no do června daleko, tak třeba ještě někde objevíš jiné... 😉

upuska
30. zář 2016

@maggie_ je pravda, že už těch prvních ti asi víc sedí ten korzet..že má srdíčkový výstřih..udělá to pak i lepší prsa 😉

maggie_
30. zář 2016

@beruska1889_ Jdu ještě dnes, ale už toho mám nazkoušeno víc, ale asi už jsem se pro ně rozhodla 🙂 hlavně na živo jsou hezčí, možná já taky 😀 😀

beruska1889
30. zář 2016

@maggie_ teda ty ses do toho obula 😀 a nemáš strach že do té doby otěhotníš a ty šaty Ti nebudou??? to by byla škoda... na živo jsou vždycky všechny šaty hezčí 😉 budeš krásná nevěsta... 🙂

yelowangel
30. zář 2016

@maggie_ seš krásná v obou ale mě se zdá že ty první ti sednou víc 🙂

maggie_
30. zář 2016

@yelowangel_ Děkuji žlutisko 🙂
@beruska1889_ Hele nechceš mě rozesmát viď 😀 hele prcek nepřišel teď, takže pochybuju, ale ospověď na tvou otázku? - Ano bojím 😀

krisatko
30. zář 2016

@maggie_ já už tady sice nemám co dělat, ale taky ty první se mi líbí více 😀

beruska1889
30. zář 2016

@maggie_ 😀 😀 no jo, ale tak nebyla bys první ani poslední která by to tak měla... 😀 😉

maggie_
30. zář 2016

@krisatko_ Tebe taky ráda vidím 🙂 jakto, že tu nemáš co dělat?...Jo počkat, už to vidím....no nekecej, tak to moc gratuluju 🙂 šikula...
@beruska1889_ Odsunu svatbu 😉 kdyžtak...

beruska1889
30. zář 2016

@maggie_ jasně, nebo uspíšíš 😉 😀 to je taky řešení 😀 😉

krisatko
30. zář 2016

@maggie_ No jo byla to sranda. Mám zachovávající se dítě. Schovávalo se 5 týdnu před vším. Před testama, před uz, no "pobavili" jsme se.....

upuska
30. zář 2016

@maggie_ jej, nebo bys prostě vyměnila šaty no..navíc tyhle jsou určitě na šněrování tak to má vůli a dají se povolit 😉 s tím si teď nedělej hlavu

maggie_
30. zář 2016

@upuska_ No to nééé 😀 nebudu....stejně to nějak výjde... 😉
@krisatko_ Teď jsem to akorát četla u tebe..... 😉

salenas
30. zář 2016

@maggie_ aby se ti za 9 měsíců ještě líbily :D

pitris77
30. zář 2016

@upuska no právě, že neposlal :( Neposlal mě nikam, prostě vůbec nic se neděje :( Já mám trpělivost velkou, ale tohle už ji přesáhlo :( Do CARu jdeme 20.10, dřív nebylo volno :(

pitris77
30. zář 2016

@gabulkam já jsem myslela, že když změním gyn, tak tím něco vyřeším, ale bylo to v podstatě bez výsledku :( Jako doktor sice 100 x lepší, alepostupy stejné - léky, léky, léky bez podrobnějšího zjišťování co a jak... V Arletě udělali základní vyšetření a uvidím co bude dál...

pitris77
30. zář 2016

@maggie_ šaty krásné oboje 🙂 Ale ty první jsou nej a u těch bych zůstala 🙂 Ale klidně ještě hledej, aby si později neuvažovala, jestli by se nenašly lepší ;) Já to znám ;) Akorát já jsem ty svoje úplně vysněné neobjevila, takže jsem si je nechala ušít 😎

maggie_
30. zář 2016

@pitris77_ Jasně to neboj 🙂 už jsem jich tak 25měla na sobě....vždycky jsem si říkala, že jednou, až se budu vdávat, tak ze salonu neodejdu, dokud mě nebudou mít plný zuby 😀 😀

gabulkam
30. zář 2016

@pitris77 no já když jsem se třeba svého nynějšího gynekologa zeptala jestli by mi neudělal hormonální profil, tak mi řekl, že to bysme sice mohli, ale že nám to nic neřekne.

pet_8
30. zář 2016

@maggie_ Ty prvni saticky jsou lepsi 🙂

pitris77
30. zář 2016

@gabulkam no a mě udělali hormonální profil (několikrát), ten jim řekl, že vše ok a stejně mi dali clostyl a duphaston... Jenže ze zoufalství už jsem i tohle přijala :(

maggie_
30. zář 2016

@pet_8_ Děkuji, děkuji 🙂 asi vidím, že se většina shodne...

gabulkam
30. zář 2016

@pitris77 No já mám na 90% PCO, takže já mě nějaká podpora určitě čeká, ale určitě nechceme hned poprvé co zkusím nějaké léky jít na inseminaci ...

Strana