Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@kolibricek36 😀 taky dobrý, já jsem mu oznamovala, že je asi těhotná kamarádka a on prej co já a že jsem určitě taky 😀
@upuska Ahoj, to je hezký, že v tom přítel takhle jede s tebou 🙂 Mně se ten můj taky každej den ptá, jestli už se semínko uchytilo 😀 No, kdybych to vedela, tak nejsem tady, že jo. Ale teda, co to tady čtu, tak mám pocit, že mě snad taky začínají bolet prsa nebo co. Ještě, že doma nemám test, jinak bych už lovila duchy.
Holky i ja na sobe pozorovala priznaky a proto jsem tomu zacla tolik verit. Bolest v podbrisku,citlivy bradavky, strasne unavena a desne hladova. To jsem nemela skoro nikdy pred tou potvorou. Telo me pekne zkousi 🙂 asi co vydrzim :D
@upuska to víš, to dělá asi ten společný projekt 😉. No jo, taky se mi zase začíná klubat nějaký megabeďár na obličeji, takže už se to blíží, neochvějně.. jak příroda chce 🙂
@kolibricek36 to je normální reakce, přirozená, ale vybrečíš se a bude líp 😉, mě taky včera chytla jakási depka, jela jsem tramvají a přímo naproti mně cedule- Daruj vajíčko, daruj život! A věková kategorie dárkyň 18-32 let... (mně je 31, do dalších narozenin je je docela blízko)
@lavender19xx jojo, vypadá to tak 😀 ne, já jsem ale fakt chvílema měla pocit, že je to jen můj výmysl..tak jsem ráda, když se teď takhle projeví...beďaři by se ale projevovat nemusely, takhle poďobaná jsem nebyla snad ani v pubertě..asi je čas udělat si chvilku pro sebe a natlepat si na čumák nějakou masku.. 😎
@upuska je to pěkné, když jsou v tom dva.. a třeba budete brzy v tom 😉. No já to mám jen před ms, když mám tu děsnou chuť na sladké, obvykle poobědvám a klid a teď bych si ještě dala nějakou čokoládičku.. pak se nemají rojit! 🙂 Dělám si jednou za týden jílovou, ta mi vyhovuje.
@upuska tak ovu testy koupene - ted aby uz ta MS konecne dosla 😇
@lavender19xx dneska pro zmenu volala kamaradka ze samonolne po
@lavender19xx clovek si nevybere, taky jeste nema deti - clovek by futr nad necim bulel
@kolibricek36 po...trat? 😲 Ach jejda, no bohužel to je život...
@lavender19xx jj, ale ji dr. uz asi prex 3tydny posilal na revizi, miminko melo vetsi hlavicku poslali ho do haje, ze kdyz tak samovolny...
@kolibricek36 pořád nic? kolikátý DC jsi?
@lavender19xx tak si dej čokoládičku ;) taky mám občas tyhle chutě, i když jinak sladký ani nevyhledávám..jsem spíš na slaný..křupičky a tak 😀 a to je mi jedno jaká je fáze cyklu 😀 tuhle jsem ale měla strašnou chuť na bílej rohlík s máslem a mamky jahodovou marmeládkouuu 😀 😎
@upuska 31DC, porad nic. Minuly cyklus jsem mela 29. Ja si myslim ze ty troje ATB udelaly asi paseku....
@kolibricek36 hm, to asi jo..a celkově bylo tělo oslabený..jinak pak myslím, že bude stačit, když začneš testovat 10DC..nebo sis koupila zásobu na celý cyklus?

@tetr a nějaké ovu testy či měření teploty děláš?